题目内容

【题目】—Playing the popular game Glory of the King on mobile phones me lots of money.

—If you don’t work hard at your schoolwork, you’ll it one day.

A.costs; pay forB.costs; spend on

C.takes; pay forD.takes; spend on

【答案】A

【解析】

句意:——在手机上玩王者荣耀这个流行的游戏花了我许多钱。——如果在学业上你不努力工作的话,你将会为它付出代价。

cost花费,用“物+cost++钱”结构,take花费,用“it takes +时间/+to do sth”结构。第一空处主语为Playing the popular game Glory of the King on mobile phones“在手机上玩王者荣耀这个受欢迎的游戏”以及空后me可知,用cost,排除CDspend花费,用“人+spend+时间/+(in) doing”或“人+spend+时间/+on sth”结构,pay支付,用“人+pay++for”结构。根据句意可知,译为“你将为它付出代价”,pay for为……付出代价,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】Answer the questions(根据短文内容回答下列问题)

Copenhagen, the capital of Denmark, is famous for its biking culture. Its people have biked to work since the 1880s. And recently, it has shown again that it is one of the world’s great biking cities.

For the first time, there are more bikes than cars in the heart of the city, reported The Guardian. It has found 13,100 more bikes than cars in the city center over the past year. In the last 20 years, the number of bikes used has risen by 68 percent.

This is mainly because of the huge efforts(努力)that the local government have made to create a bike city. Since 2005, a large amount of money has been spent on biking, and the city now has several new bridges only for biking and walking.

Bikes are also becoming more and more popular in China. An increasing number of people are cycling instead of driving to school, to their workplace or to tourist attractions. Public bike rental(出租)services have also been introduced in many cities, including Beijing, Hangzhou and Changchun.

The introduction of Mobike, a new public bike rental system-which started in Shanghai in April and came to Beijing on Sept 1-brought the use of bikes to a whole new level. After Scanning(扫描)the QR code(二维码)on the bike, you can ride the Mobike’s orange bikes to your destination. It is far more convenient than the old bike rental system. New payment methods such as Alipay and WeChat are also supported by the service.

Despite this, it’s still not easy to ride bikes in Chinese cities. Because cars usually take up bicycle lanes(车道),bikers often have to ride next to cars. However, Copenhagen is much friendlier to bikes. Lanes are built to encourage cycling. Traffic lights are timed for bicycle speeds.

For example, Cycle Snake, a high orange bike lane, allows fast bikers to go in both directions. In the mid-afternoon during the summer, bikers can see the daylight between two nearby buildings. It makes riding a bike even more enjoyable.

1Copenhagen is one of the world’s great biking cities, isn’t it?

__________________________________________________________________

2Why are there more bikes than cars in the heart of Copenhagen?

Because the local government ______________________to create a bike city.

3When did Copenhagen began to spend money on biking?

__________________________________________________________________

4Which cities in China have public bike rental services according to the passage?

__________________________________________________________________

5How can you use the Mobike’s orange bikes?

By ________________________________________________________________

6Would you like to cycle to school? Why or Why not?

__________________________________________________________________

【题目】Heroic Ebola workers

Every year, Time, a leading American magazine chooses the year's most influential newsmaker as their “Person of the Year”. For this year the magazine has chosen not a single person, but many-the health workers caring for Ebola(埃博拉) patients in west Africa.

In March, the largest Ebola outbreak in world history began in the west African countries of Guinea(几内亚), Liberia and Sierra Leone(塞拉利昂). At the time, there was little to stop the disease from spreading further. Neither the governments nor the World Health OrganizationWHOwas ready to fight it.

“But the Doctors Without Borders(无国界医生组织)…and many others from all over the world, fought side-by-side with local doctors and nurses, ambulance drivers and burial teams,” Time describes in an article explaining its choice. “The rest of the world can sleep at night because group of men and women are willing to stand and fight.”

Ebola has now killed more than 6,000 peoplemostly in west Africa, and more than 17,000 people have been infected.

According to the WHO, 622 health-care workers have been infected with Ebola through the end of November; 346 of them have died. The incidence rate(感染率)of Ebola in Sierra Leone is about 100 times higher for health-care workers than it was for other people in the country.

Sierra Leone doctor KombaSongu-M'briwa got infected after treating a patientwho later died. He said that the Ebola field work was “the most difficult, most pitiful work of his life.” Luckily he survived and has decided to return to the field. “I don't have regrets because I'm enjoying my job, and I think it's been a blessing to other people.”

Ebola is contagious(传染性的)and very dangerous disease. It can lead to serious bleeding, organ failure(器官衰竭)and death. The disease kills about 50 percent of those infected. Ebola can start with a flu, fever and headache, but get worse later. Ebola spreads by direct contact with blood or other body fluids(体液) of an infected human or animal. Because of this, it can spread quickly within families and among health-care workers.

1Which magazine chooses 'Person of the Year' every year?

A.National GeographicB.FortuneC.TimeD.Newsweek

2Who is Time's 2014 “Person of the Year”?

A.The Ebola patients.B.The Ebola fighters.

C.The African governmentD.The World Health Organization.

3We can tell from the story that Ebola mainly broke out in _________.

A.Southeast AsiaB.the Middle EastC.West AfricaD.East Africa

4How many health-care workers have been infected with Ebola by the end of November?

A.6,000.B.17,000.C.346.D.622.

5Which of the following description(描述)doesn't belong to Ebola?

A.Ebola can spread by indirect contact with blood and other body fluids.

B.Ebola spreads very quickly among families and health-care workers.

C.Ebola can start with flu, fever and headache, but get worse and worse.

D.Ebola is a contagious and very dangerous disease.

6What is the main idea of the article?

A.The Ebola virus is very terrible.

B.Time selected their “Person of the Year”.

C.Every person infected with Ebola has died.

D.Many people are still fighting against Ebola.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网