题目内容

A: Hi, Zhou Yanhong.1.

B: I’m reading a book.

A: Oh, do you like reading?

B: Yes, very much.2.

A: I like playing the guitar.

B: Good. By the way,3.

A: It’s easy and interesting. I like it a lot.

B: But I think it’s difficult and boring.4. I like math best.

A: 5.

B: Because I think it’s useful (有用的) and interesting.

A. How about you?

B. Why?

C. what do you think of English?

D. What are you doing now?

E. I don’t like it at all.

F. How often do you play the guitar?

G. How many lessons do you have?

1.D 2.A 3.C 4.E 5.B 【解析】略 1.句意:你正在做什么?由答语I’m reading a book.我正在读一本书。可知,上句问的是:你正在做什么?故选D。 2.句意:你呢?由句子I like playing the guitar.谈论的是一种爱好。根据语境可知用How about来询问对方的喜好。故选A。 3.句意:你觉得英语怎...
练习册系列答案
相关题目

Peter is thirteen years old. He is in Grade Two this year. He likes reading news and watching football games. And he often reads newspapers. He does his best to know where and when there is going to be a football game.

Now Peter is having lunch. He is listening to the radio, too. He is very happy because there is going to be a nice football game on TV at four this afternoon. He wants to watch it very much. But he is going to have English and Chinese tests. He thinks hard and finds a way finally.

“Hello, Mrs. Black!” Peter says to his teacher on the telephone, “Peter is ill in bed. He wants to ask for half a day’s leave(请半天假).”

“Oh, I’m sorry to hear that.” says Mrs. Black, “But who’s that?”

“It’s my father, Mrs. Black.”

1.Peter is a _____ .

A. middle school student B. doctor

C. worker D. teacher

2.Peter will be in _____ next year.

A. Grade Two B. Grade Three C. Grade One D. Grade Four

3.Peter often reads newspapers because _____ .

A. he likes reading news

B. he likes reading stories

C. he wants to know where and when a football game will be held

D. his father wants him to read them

4.Peter wants to ask for half a day’s leave because _____ .

A. his father is ill in bed

B. he wants to watch the football game

C. he doesn’t like to have English or Chinese tests

D. he is ill in bed

5.Which of the following sentences (句子) is RIGHT?

A. Mrs. Black is going to take Peter to see a doctor.

B. Peter wants to watch TV at four in the afternoon.

C. Peter is a clever(聪明的) boy.

D. Peter is a good student.

1.A 2.B 3.C 4.B 5.B 【解析】本文介绍了彼特因为喜欢看球赛,因为今天下午4点有一场球赛。因为想看球赛,而向老师撒谎请假的事情。 1.细节理解题。由本段第一、二句“Peter is thirteen years old.He is in Grade Two this year”可知。 2.细节理解题。由本段第二句“He is in Grad...

Do you know Taiwan, the biggest island of China? Do you want to visit there? We’ll show you the best Taiwan island.
On a four-day trip.
 

Price
Only ¥5,000
Including:
Round-way plane tickets between Beijing and Taiwan.
Bus service around Taiwan.
Best tour guide service.
 

Places
Sun and Moon Lake
A beautiful lake. A small island. On one side of the island, the lake looks like the sun, on the other side, it looks like the moon. That is why people call it Sun and Moon Lake.
Ali Mountain
The nearest mountain around Sun and Moon Lake. A nice experience to have a party with Gaoshan people. A wonderful place to see a very beautiful sunrise.
Peng Lake
A great place for swimming, fishing, boating and eating delicious fruit and fresh fish.
Gao Xiong
A full day to go shopping.
 

Book(预定) now
Office hour
Monday—Friday: 9:00 am—7:00 pm
Saturday: 9:00 am—4:00 pm
Tel: 6459-9561
Sold out this month.
Book by phone now for next month.
 

1.The purpose (目的) of this advertisement is to .

A. invite more people to join the trip

B. describe how beautiful Taiwan is

C. ask people not to trouble them on Sunday

D. tell people about some interesting places in Taiwan

2.If you go on a trip to Taiwan on September 5th, you will probably be back on .

A. September 7th B. September 8th

C. September 10th D. September 11th

3.You are going to visit main places if you take the trip.

A. three B. four C. five D. six

4. is a good place for visitors to have a good time with Gaoshan people.

A. Sun and Moon Lake B. Ali Mountain

C. Peng Lake D. Gao Xiong

5.If you want to take the trip to Taiwan, you can book it by phone at .

A. 4:00 pm on Sunday B. 7:00 am on Monday

C. 4:00 pm on Wednesday D. 7:00 am on Saturday

1.A 2.B 3.B 4.B 5.C 【解析】试题分析:这篇短文是一则广告,内容是关于去台湾旅游,短文中介绍了一个区台湾的四日游,包括所去的地方,旅游景点,价格,以及预定的一些信息等具体内容。 1. 2. 3. 4. 5.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网