题目内容

【题目】

Welcome to MadeinChina Website!

Teapot

Color: White

Price: ¥120

Delivery(递送) time: 10 workdays after received 30% payment. Teapots with good quality. And the best gift for your friends or your family.

Handbag

Color: Black and white

Price: ¥280 (¥520 for two on Women's Day)

Delivery time: 7 days after confirmation(认证)

We have our own designers. Our new styles may give you a new surprise.

New Children Bicycle

Color: Blue

Price: ¥240 (20% off on Children's Day)

Delivery time: 5 days after confirmation

With a basket for children aged 3—7.

New Design Fashion Button

Color: All kinds of colors

Price: ¥1.00 (¥9 for ten)

Delivery time: 3 days after confirmation

New and popular designs. You can dye them into different colors if you like.

1Where can you buy these things according to the ad?

A. In a shop. B. In a mall.

C. On the Internet. D. In a supermarket.

2From the ad, you can buy the children bicycle with a basket for a child of ________.

A. 2 B. 5 C. 8 D. 10

3The best birthday gift for your grandpa is ________.

A. some buttons B. a handbag C. a teapot D. a children bicycle

4My mother ordered some fashion buttons, and she can get them ________ days later.

A. three B. five C. seven D. ten

5If you have ¥400, you can buy ________.

A. two handbags B. 500 buttons

C. a handbag and a bicycle D. a teapot and a handbag

【答案】

1C

2B

3C

4A

5D

【解析】

试题这篇短文主要给我们介绍了中国制造网站出售的茶壶、手提包、2016新款儿童自行车和新设计的时尚纽扣的颜色、价格等相关信息。

1C细节理解题。根据广告“Welcome to Made-in-China website!”可知,这些东西可以在上网购买。结合选项可知应选C

2B细节理解题。根据广告 “2016 Newly Children Bicycle”“With a basket for children aged from 3-7”的介绍可知,可以为3-7岁的孩子购买儿童车。结合选项可知应选B

3C细节理解题。根据广告 “Tea pot”“Tea pots with good quality. And the best gift for your friends or your family.”的介绍可知,送给爷爷最好的生日礼物是茶壶。结合选项可知应选C

4A细节理解题。根据广告 “New Design Fashion Button”“Delivery time3 days after confirmation”的介绍可知,妈妈预定的时尚纽扣3天后可以拿到。结合选项可知应选A

5D细节理解题。根据四则广告的商品标价可知,400元可以购买一个茶壶(120元)和一个手提包(280元)。结合选项可知应选D

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网