66. Alice likes travelling, but she doesn’t have enough money. If there is one way the traveler can save money, it would be fine for her.

67. Paul was a student from Korea. He is poor in English, so he wants to find a website for help. He doesn’t mind paying.

68. Peter is going to travel abroad by air during this summer vacation. He hopes to get cheap plane tickets and hotel rooms. Which website would draw his attention?

69. Mary had a baby last month. She is young and doesn’t know how to care for her baby. Which website would help her?

70. Lisa likes go shopping. She always feels tired after shopping around. She wants to find a website on which she can buy kinds of things she likes.

A. The site provides hundreds of English reading materials in different levels. Whether you are a low beginner or a high beginner, you can find something for you here. You don’t need to pay. Just sign up!

B. The site offers you a web school to study English. The classes are small--- no more than 10 students. Native teachers are always here to help you. We have daytime classes, evening classes and weekend classes. Just go to our website and see which you’d like to order(订购).

C. It is the most popular travel websites in the UK. It

offers oversea travelers information about British sights, traffic, culture, and so on.

D. This site tells you how to teach and look after the

babies. Also many mothers in the site forum (论坛) talks about their feeling and give their advice.

E. This is a well-known safe online shopping website. You don’t need to go out to walk from one shop to another. Just click your mouse and pay, and sellers will send the things you bought to you in a few days.

F. Our website can get large discounts (折扣) on plane tickets and hotel rooms. You can save up to 70%. We negotiate (商议) discounts with our partners, and then let you know.

G. Our website offers you a way of travelling through network. Travelers contact people online who are willing to host them online. It only cost you little money.

1._____

2._____

3._____

4._____

5._____

1.G 2.B 3.F 4.D 5.E 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述五个人的需求以及针对他们的需求所提供的网站及信息。 1.根据Alice likes travelling, but she doesn’t have enough money可知,爱丽丝想旅行,但是他没有足够的钱,和G选项中的Travelers contact people online ...

The most important thing that leads to success is what you do every day. Your habits will decide whether you are successful or not. If you have strong positive (积极的) habits, you will succeed in the long term. On the other hand, if you have strong negative (消极的)habits, you will fail in the long term. It does not matter whether you succeed today or not.

Why are habits so important?

A positive action will not change your life, but the same action repeated 1,000 times will have a great effect on your life. For example, if you go to the gym one time, you won’t see some differences. However, if your go there 1,000 time over a five-year period, you will see a big difference in your body. The same is true of health, relationships, work, and school.

How to develop positive habits?

There’s nothing easier than developing positive habits. You simply have to do it every day. If you want to develop the habit of reading, read every day. Habits are created by repetition (重复). The more you do an action, the easier it becomes in the long run.

How to get rid of negative habits?

You can destroy (破坏) negative habits only by stopping them. If you are a smoker, stop smoking. Yes, it will be very difficult at the beginning. The first week will be very hard. After three weeks, you will feel a lot better. It’s hard to get rid of negative habits because you got a lot of pleasure from these habits in the past.

You can do it!

Everybody can change. All it takes is courage and determination(决心). Take action right now! Don’t be afraid. Yes, you will probably make mistakes along the way. But never forget that success is waiting for you if you have positive habits in your life. If you refuse to give up, success will be yours.

Title:Habits and 1.

Brief introduction

Whether you are successful or not is 2. by your habits.

Positive habits 3. to success in the long term while negative habits means the opposite.

Supporting details

Why are habits so important?

A positive action can’t change your life, but doing the same actions many times will 4. your life greatly.

Besides 5., it can also be used in relationships, work, and school.

How to develop positive habits?

It’s very 6. to develop positive habits. Just do it!

To form habits, you need to 7. them more.

How to get rid of negative habits?

The only way to get rid of negative habits is to 8. them.

It’s always hard because of the pleasure you got in the past.

You can do it!

It takes 9. and determination to change.

10. right now, for success is waiting for you!

1. success 2. decided 3. lead 4. influence/affect/change 5. health 6. easy 7. repeat 8. stop 9. courage 10. Act 【解析】 这篇短文主要讲述了习惯对于我们生活的影响,告诉我们只要我们养成了好的生活,学习习惯,成功就一定会属于...

任务型阅读请阅读下面短文,在短文后表格中的空白处填上适当的单词(注意:每空1个单词)。

If we agree that education is used to prepare us for life, then there is very little time to waste. So, while we can, we should teach children something really useful. Here is what our school should teach.

Politeness is a mark of civilization(文明). The sooner children learn this, the better. In any case, a lot can be achieved by a smile and good manners. Like it or not, our adults work hard for money, but we don't make an effort to teach children how to manage it. So our schools have a duty to teach them this ability from the beginning.

We're likely to accept something we are told, but that's not what educated people do. Educated people are reasonable and they look at facts. If our schools teach nothing else, they should at least teach critical(批判性的) thinking.

Children should learn to take care of their health. They should know that if they eat junk food, they will become fat and unhealthy. They should be very clear about what happens to their bodies when they drink or smoke.

All of us are part of society. We have rights and duties. We should understand what they are. We have to know a little bit of history and geography, because we need to have an environment in which to communicate with the people around us.

In a word, our schools should spend every moment they have telling this to our children: “This is life, this is what you are going to face, and this is how you deal with it."

Title

Very Useful Education

Introduction

Education should help children 1. ready for life.

Advice

Important things should be taught in schools.

What to teach

How to behave 2.

The basic skill of 3.money

How to think in a critical way

How to keep 4.

The rights and duties one has in society

5.

Children should be taught what life is and how to deal with it.

1.get 2.politely/properly/well 3.managing 4.healthy/fit 5.Conclusion 【解析】试题文章大意:文章主要说明了教育的功能,以及我们在教育过程中应该注意的方面。 1. 2. 3. 4. 5.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网