题目内容

【题目】

The favorite food in the United States is the hamburger. The favorite place to bay a hamburger is a fast food restauranl. At fast food restaurants, people order their food, wait a few minutes and carry it to their tables themselves. People also take theirt foodout oot the restaurant and eat in their cars or in their homes. At some fast food restaurants, people can order their food, puy for it and pick it up without leaving their cars.

There are many kinds of fast food restaurants in the United States. Most of them sell hamburgers, French fries and milk shakes, They are traditionally (传统地)popular food among Americans. Fast food restaurants adso serve Chinese food, Mexican food, Italian food, chicken, seafood and ice-cream.

Fast food resaurants are very popular and many American people like them. First, people can wear any type of dress when they go to a fast food place. Second, they are fast .Finally most food in the restaurant is not expensive.

根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F).

1Most Americans like hamburgers.

2People must eat fast food at the fast food restaurans.

3People can't order their fast food or pick it up in thircars.

4People can get many kinds of food in the fast food restaurant.

5People can wear any type of dress when they go to a fast food restaurant.

【答案】

1T

2F

3F

4T

5T

【解析】本文描写了在美国最受欢迎的地方-----快餐店。本文记述了快餐店被人喜欢的原因,在快餐店,友人们最喜欢的汉堡,而且人们还会外带他们的食物,在车上或在家里吃。此外,品类齐全快而不贵,所以受人喜欢。

1根据首句“The favorite food in the United States is the hamburger.在美国最喜欢的食物是汉堡”,与题干相符,故答案为T。

2根据文中句子“People also take their food out of the restaurant and eat in their cars or in their homes.”可知,人们不一定在快餐店吃快餐,与题干不符,故答案为F。

3根据文中句子“At some fast food restaurants, people can order their food, pay for it and pick it up without leaving their cars.”可知,人们在车里面就可以预定并支付快餐,与题干不符,故答案为F。

4根据文中句子“Fast food restaurants also serve Chinese food, Mexican food, Italian food, chicken, seafood and ice-cream.”可知,在快餐店里还买中国食品,墨西哥食物,意大利食物,鸡肉,海鲜等,与题干相符,故答案为T。

5根据文中句子“First, people can wear any type of dress when they go to a fast food place.”可知,人们去快餐店时穿着很随意,与题干相符,故答案为T。

练习册系列答案
相关题目

【题目】What do you want to do later in life? Here are 4 teenagers talking about their hometowns and their dreams.

Albert, age 11, Ontario

I come from Ontario.I love how different each season is. In winter, I go skiing with my family and cousins.

I’ve played soccer since I was three. I’ve made great friends and learned a lot of new skills. When I’m a professional soccer player, I want to work with kids, helping and encouraging them.

Sara, age 12, Washington

I live in Washington. It’s so pretty and green. I can go camping and hunting, and we have the best rivers to fish in.

I want to make a difference in the world. I’ve started making a change by leading my school’s Drug Abuse Prevention Club. I’ve also helped raise money for children who live with wars.

Madison, age 10, Maine

I live in Maine.I like living in a small townbecause it’s easy to get outside with friends.

I’m not sure what I am planning for my future, but I have lots of ideas! I like to think outside of the box and experience new things, so as I go through life I’m sure I’ll have even more ideas!

Brittany, age 11, New Jersey

I live in New Jersey. I love going to Six Flags Great Adventure and playing with my dad.

I have been a member of a public speaking organizationsince I was seven. I really enjoy going to my speaking classes and competing against other teams. My dream is to be a lawyer.

1Who is going to be a soccer player?

A. Albert. B. Sara. C. Madison. D. Brittany.

2How did Sara help the children who live with wars?

A. By encouraging them. B. By raising money.

C. By planning for their future. D. By giving speeches.

3Madison likes living in a small townin Maine because ______.

A. each season isdifferent there

B. he can go camping and hunting

C. it’s easy to get outside with friends

D. it’s fun to go to Six Flags Great Adventure

【题目】Have you noticed your life becoming a little easier? Now, when you go to a certain shopping mall, you can enjoy its free Wi-Fi there. When you want to take a taxi, you can book one with your phone. In fact, all these can be seen as the basic parts of a smart city.

The idea of a smart city was brought up by US company IBM in 2010. Generally, a smart city is a city that uses digital technologies such as the Internet to improve city planning, save money and resources, and make our life convenient. How smart can a city be? Here are great examples that we can learn from.

In 2009, Dubuque became the first smart city in the US. The city used smart water meters to take the place of traditional water meters. They can detect(探测〉water waste and leakage(泄漏)and send data to let the house owner know. The same system is used for other city resources like electricity and natural gas. This way, people know how they use their resources and are glad to help reduce waste.

Santander in Spain also gives us a look at the future. If people point a phone toward a nearby bus stop, the phone immediately shows all bus lines that serve the stop as well as their arrival times. The government organized a research team and provided an App(应用程序〉that collects data on almost everything: light, temperature, and the movements of cars and people. Opening the App near a supermarket provides immediate information on special

【1】According to the passage, which of the following is RIGHT?

A. Digital technologies are used in smart cities.

B. An English company first raised the idea of a smart city.

C. A smart city is mainly made up of free Wi-Fi and phones.

D. A smart city is still an idea and hasn’t come into being.

2The underlined word “convenient” is the closest in meaning to _____.

A. useful B. normal C. suitable D. easy

3Compared to traditional water meters, smart water meters do better in .

A. cleaning water B. supplying water

C. saving water D. producing water

4The example of Santander shows the use of smart systems in aspects(方面)EXCEPT _____.

A. business B. health care

C. traffic controlling D. public transportation

5What’s the main idea of the passage?

A. Digital technologies help improve city planning.

B. Smart cities will make our future life better and smarter.

C. Smart cities are very common in both Dubuque and Santander.

D. Spain and the US take the leading position in building smart cities.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网