题目内容

【题目】根据句意和汉语提示,在空白处填入适当的单词(每空限一词)。

1There is a little ___________() in the cake.

2We can enjoy ________(不同的)food in A Bite of China(舌尖上的中国)on TV.

3Jim doesn’t like wearing jeans. One of his _______(理由) is that jeans are not fit for her.

4Zhang Bichen, the winner of The voice of China, _________(练习) singing a lot every day.

5My mother is often busy the ______________ (整个的) morning.

【答案】

1sugar

2different

3reasons

4practises/ practices

5whole

【解析】

1句意:蛋糕里有一点糖。

英语中“糖”是sugar,是一个不可数名词,故答案为sugar

2句意:在电视上《舌尖上的中国》这个节目中,我们可以享受不同的美食。

英语中“不同的”是different,是一个形容词,在句中做定语,修饰food,故答案为different

3句意:吉姆不喜欢穿牛仔裤。其中一个原因是牛仔裤不适合她。

英语中“理由”是reason,是一个可数名词,而句中有one of,所以名词应该用复数形式,故答案为reasons

4句意:《中国好声音》冠军张碧晨每天都练习唱歌。

英语中“练习”是practice,句子主语是单数名词,所以谓语动词要用三单形式,故答案为practices

5句意:我妈妈常常整个上午都很忙。

英语中“整个”是whole,是一个形容词,在句中修饰名词morning,故答案为whole

练习册系列答案
相关题目

【题目】 More and more people like bicycling and it is no surprise. It is fun, healthy and good for the environment. Maybe that's why there are 1.4 billion bicycles and only 400 million cars on roads worldwide today. Bikes can take you almost anywhere, and there is no oil cost! Get on a bicycle and ride around your neighborhood. You may discover something new around you. Stopping and getting off a bike is easier than stopping and getting out of your car. You can bike to work and benefit from the enjoyable exercise without polluting the environment. You don't even have to ride all the way.

Folding (可折叠的) bikes work well for people who ride the train. Just fold the bike and take it with you. You can do the same on an airplane. A folding bike can be packed in a suitcase. You can also take a common bike with you when you fly. But be sure to look for information by visiting airline websites. Not all airlines are bicycle-friendly to travelers.

Health Benefits of Bicycling:

It helps to prevent heart disease.

Bicycling helps to control your weight. A 15-minute bike ride to and from work three times a week burns off five kilos of fat in a year.

Bicycling can improve your mood.

Exercise like bicycling can make people feel better, more relaxed and self-confident.

Bicycling is healthier than driving.

1From the passage, we know that bicycling is becoming very ___________.

A.expensiveB.popularC.surprisingD.exciting

2When you are riding your bicycle around your neighborhood, you may __________.

A.pollute the environment aroundB.get off your bike and begin to work

C.go everywhere and use a little oilD.find something you didn't notice

3If you travel with a folding bike, you can fold it and __________

A.get out of the carB.put it in your purse

C.take it onto a trainD.visit airline websites

4One of the benefits from bicycling is that ___________.

A.you will be more relaxedB.you will be friendly to others

C.you can fold the bicycleD.you may get fatter and fatter

5Which is TRUE according to the passage?

A.Common bikes are welcomed by all airlines.B.Bicycling is enjoyable exercise for people.

C.Riding a bike pollutes your neighborhood.D.Driving cars is healthier than riding bikes.

【题目】 I had a summer camp with my classmates last year.

Early in the morning we met at the bus station. After saying goodbye to our parents, we got on the buses. It took us more than two hours to arrive at the campground.

We got off the buses cheerfully. Laughing and shouting. We jumped and ran all over the place. It was the first time for us to be away from parents. Some of us started to feel homesick(想家). However, when the night party and dances began, the homesickness was gone.

The next day, everybody rushed to the boating class, hoping to be at the head of the others. At first, my friends and I worked hard, but the boat wouldn't listen to us and kept going round and round. Then the teacher taught us how to work together. After many tries, we did much better.

The swimming class was my favorite. It was about the hottest time of a day and the best time to stay in the cool water. The swimming teacher was a funny man, and during the class he often made us laugh happily.

During the week I learned a lot of new things and made many new friends. I also learned how to take care of myself.

1They got to the campground ________.

A.on footB.by bikeC.by busD.by plane

2The campground was ________ from their homes.

A.quite nearB.not farC.very happyD.quite far

3Why was the swimming class the writer's favorite?

A.Because it was good to stay in the cool water when the weather was hot.

B.Because the writer felt quite happy during the class.

C.Because the swimming teacher was a funny man.

D.All of the above. (以上都对)

4Which statement is NOT true?

A.It was the first time for the children to be away from parents.

B.Their homesickness lasted for long.

C.It was teamwork(配合) to boat.

D.They camped for a week.

5Which is the best title of the passage?

A.I Learnt a LotB.Boating and Swimming

C.On the CampgroundD.My Summer Camp

【题目】Choose the best answer and complete the passage (选择最恰当的选项完成短文)

Ari’s mother asked him to pick up firewood for the fire. Instead of doing that right away, Ari thought he could ________his friends first.

Not long after, his mother began to want to know why he had not returned. It was already dark and she was worried. At the same time, Ari ________ that he had not done as his mother had asked and told his friends about this. The boys then began gathering the firewood.

Meanwhile, Ari’s mother came looking for him. She soon heard the boys’ voices. She had mixed feelings. She was _______ to know that he was safe but angry at the same time because Ari had disobeyed (没服从) her. She decided to give the boys a lesson.

She hid in the nearby woods. _______ she picked up a twig (树枝) and threw it. It hit the ground making a sharp noise. It caught the boys’ attention. They stopped what they were doing and looked at one another. She threw another twig in the opposite ________. The boys jumped. The mother cried in a low trembling voice, “ Listen to your mother!” Scared, the boys dropped ________ and ran home. Ari’s mother could not stop laughing.

After picking up some pieces of firewood, she headed home, where she found Ari in tears.

“Mother, Mother, I’m sorry I didn’t listen to you,” he sobbed (哭诉). His mother held him with love. She knew he was truly sorry and would not repeat his mistake.

1A.care forB.play withC.depend onD.hear from

2A.expectedB.forgotC.realizedD.decided

3A.sadB.happyC.worriedD.careless

4A.InsteadB.ThereforeC.HoweverD.Then

5A.directionB.seatC.streetD.woods

6A.nothingB.somethingC.everythingD.anything

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网