题目内容

【题目】A

Welcome to the Art Museum!

You’ve just stepped into one of the world’s greatest collections of art, covering centuries of human creativity from all over the world. With thousands of works on show, you may wonder how to start your visit, so we are here to help. Click (点击) on the “don’t miss” list, and you’ll find introductions of the must-see works in our collections in different museum rooms. They are great choices to start if you are new to the museum.

The overlook below shows a clear floor plan of the museum and its collections. Enjoy your visit and feel free to ask for help and directions at any point during your stay.

PS:

1.Tickets can be bought online at www.artmuseum.org/tickets or at the ticket office at $10 per person. Children under 16 can get a half price. Family package (for 3-4 people) is $18.

2.A guide can be arranged (安排) for you for $40 for a 2-hour tour, giving you introductions of the must-see artworks and the interesting stories behind them. But it needs to be booked (预订) 1 day before your visit at (212) 769-5100.

1The passage probably comes from a(n) _____.

A. tour map B. guide book C. museum website D. art magazine

2In the “don’t miss” list for the Art Museum, we can know about the _____.

A. free paintings B. must-see works C. new collections D. museum buildings

3Which part of the museum shows Chinese art?

A. The “Bridge”. B. Rice Building.

C. Michigan Avenue Building. D. Mckinlock Court.

4To visit the museum with his 9-year-old twins, Mr. Smith should at least pay ________.

A. $15 B. $18 C. $20 D. $40

5We can know that the guide in the museum ________.

A. will show you around for a whole day

B. will guide you to see every artwork

C. can be booked when you arrive

D. needs to be booked on the phone

【答案】

1C

2B

3A

4B

5D

【解析】本文介绍了一家美术博物馆,它是世界上最好的美术收集品博物馆之一。文中介绍了它的一张鸟瞰图,展示出这个美术馆各处展览的物品。最后介绍了门票以及导游。

1C

推理判断题。根据Click (点击) on the “don’t miss” list, and you’ll find introductions of the must-see works in our collections in different museum rooms.可知此处的“点击”,可知推断出这篇文章应是摘自网站,故选C。

2B

细节理解题,根据Click (点击) on the “don’t miss” list, and you’ll find introductions of the must-see works in our collections in different museum rooms可知在“不可错过的地点”列表中,你能找到必看的艺术品,故选B。

3A

细节理解题。根据鸟瞰图中THE“BRIDGE”之下的信息:Second floor:Chinese art.可知THE“BRIDGE”的二楼是展示中国的艺术。故选A。

4B

推理判断题。根据Tickets can be bought online at www.artmuseum.org/tickets or at the ticket office at $10 per person. Children under 16 can get a half price. Family package (for 3-4 people) is $18.可知史密斯先生和他的两个双胞胎孩子,共三个人,可以享受家庭版的门票,故为18美元,故选B。

5D

推理判断题。根据But it needs to be booked (预订) 1 day before your visit at (212) 769-5100.可知博物馆的导游可以通过电话,提前预定,故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面的短文根据文中信息完成文后表格。(每空一词

Steve Jobs was famous for starting Apple Computers. In a speech to graduating students at Stanford University, Jobs told students about some of his life-changing experiences. Jobs believed these experiences helped him achieve success.

Jobs’s own mother was a college student. As a young mother, she felt unable to bring Jobs up so she put him up for adoption (领养). Jobs’s adopted parents were simple working-class people. When Jobs was 17, his parents used their savings to send him to college.

After six months of college, Jobs found he couldn’t see the value in it. He had no idea what he wanted to do with his life and no idea about how college was going to help him figure it out. And he was spending all of the money his parents had saved. So he decided to drop out (退学).

Jobs was lucky because he knew what he loved to do. He started Apple Computers in his parents’ garage (车库) with a friend when he was 20. In just ten years, Apple grew into a $2 billion company. However in 1985, Jobs was fired (解雇) from the company. Jobs was surprised. He lost everything at once. He quickly realized that he still loved what he did, and over the next five years, he started two highly successful companies. Later, he worked for Apple again and lived every day as if it was his last.

1_______________

2_______________

3_______________

4_______________

5_______________

6________________

7_______________

8_______________

9______________

10_______________

【题目】Dad's Advice

When I finished my school education, I began to find a job. I was very happy because it was time to make my dream come true.

One evening, my father talked to me about what kind of ________I should look for. He wanted me to work for a big company and asked me to take his advice. But I really hoped to be a teacher. It was my dream. I didn't accept his ________. We shouted and didn't talk to each other. Even worse, I found it more and more difficult for us to say sorry as time went by.

A week later, I decided to break the ________ and make the first move. So I dialed (拨打) my father's number and began talking in a low voice, “Dad...I am ________. I shouldn't argue with you that day!”

There was a silence at the other end. After a while, he ________ in a low voice. “Well, that's all right, honey.”

I was surprised, and raised my voice a little, “Dad, I understand why you don't want me to be a teacher, but to be a teacher is my dream job. I hope you can also ________ me.”

From the other end of the line comes my father’s answer, “Sorry, honey. I shouldn’t force you to accept my idea. You have your own dream, I should ________ you.”

On hearing this, I was so ________ that my eyes were full of tears (眼泪). I realized that this special moment had taken our father-and-son relationship to a new level.

A few weeks later, my mother told me that my father had been ill for half a year. He would get an operation (手术). The operation was successful. My father was saved and ________ escaped (逃离,逃脱) death.

Many times I feel lucky that I ________ the first step to say sorry to my father. I can’t imagine how I can live the rest of my life if my father didn’t have a successful operation.

1A. family B. school C. job D. friend

2A. gift B. advice C. money D. wish

3A. door B. window C. ice D. plan

4A. brave B. busy C. happy D. sorry

5A. answered B. discussed C. sang D. read

6A. love B. become C. understand D. change

7A. thank B. train C. remember D. support

8A. sad B. moved C. proud D. tired

9A. luckily B. easily C. carefully D. confidently

10A. taught B. forgot C. hided D. made

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网