题目内容

【题目】阅读判断题,正确的填A,错误的填B

On my recent trip to Sydney with my parents, we visited the Wildlife Park.

The Wildlife Park has lots of different animals and birds. Some are native(当地的) to Australia and can only be found there. There are over 600 animals there, including kangaroos, koalas and crocodiles(鳄鱼). They are kept in their natural environment. I like the Wildlife Park better than a zoo where most of the animals are in cages(笼子).

We first spent some time with the kangaroos. We were allowed to touch and feed them. It was very exciting to be so close to them. There were koalas there too. They looked very cuddly(令人想拥抱的). Although we were not allowed to carry them, I got to take a photo with one. It is a wonderful souvenir(纪念品) of my holiday in Sydney.

The Wildlife Park has plenty of freshwater and saltwater crocodiles. Some of them are really big and scary with huge teeth! I did not want to get too close to them.

There was also a bird show. The keepers showed us different kinds they had. I

saw an old parrot which could “talk”. It made a great impression on me.

I enjoyed the trip very much. There was so much to see.

1The writer traveled to the Wildlife Park with his parents.

2The kangaroos are kept in cages in the Wildlife Park.

3The writer touched and fed koalas in the Wildlife Park.

4The writer liked the photo with koalas very much.

5The writer watched a bird show in the Wildlife Park.

【答案】

1A

2B

3B

4A

5A

【解析】

本文主要讲述了作者和父母去悉尼的旅行中,我们参观了野生动物园的所见所闻。

1细节理解题。根据文中On my recent trip to Sydney with my parents, we visited the Wildlife Park.最近我和父母去悉尼的旅行中,我们参观了野生动物园。可知,作者去参观了野生动物园,所以本题填A

2细节理解题。根据文中We first spent some time with the kangaroos. We were allowed to touch and feed them.我们第一次和袋鼠在一起。我们被允许接触和喂养它们。可知,袋鼠并不是关在笼子里,所以填B

3细节理解题。根据文中There were koalas there too. They looked very cuddly(令人想拥抱的). Although we were not allowed to carry them, I got to take a photo with one.那里也有考拉。他们看起来很可爱。虽然我们不允许携带它们,但我还是和一个合影了。可知,考拉是不允许我们喂养的,所以本题填B

4细节理解题。根据文中. It is a wonderful souvenir(纪念品) of my holiday in Sydney.这是我在悉尼度假的一个极好的纪念品。可知,这个照片是非常喜欢的,所以填A

5细节理解题。根据文中There was also a bird show. The keepers showed us different kinds they had. I saw an old parrot which could “talk”. It made a great impression on me.还有一场鸟展。饲养员给我们展示了他们的不同种类。我看到一只会说话的鹦鹉。它给我留下了很好的印象。可知,是有一场鸟展,所以填A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Have you ever wondered if there are any easy and quick ways to lose weight? An experiment by the University of Konstanz, in Germany, found that wearing a blindfold (眼罩) while eating could be a quick way to solve the problem. The simple trick works because it stops people eating for pleasure. It also triggers (触发) a part of the brain which is worriedwhether unseen food has gone bad without visual clues.

In the experiment, 50 people were blindfolded and 40 were allowed to see their food. All were told not to eat within two hours of the experiment. They were then given three 95g bowls of chocolate ice cream and invited to eat for 15 minutes. Their bowls were taken away and the remaining ice cream was weighed, while the volunteers were quizzed on how much they thought they had eaten. On average the group who could see ate 116g while the blindfolded groups ate 105g. However, the blindfolded group believed they had eaten 197g while compared with 159g for the non-blind volunteers.

According to the experiment, people who were blindfolded got 9 percent fewer calories before they felt full, compared to those who could see. They greatly overestimated (高估) howmuch they had eaten because they could not see how much was left on the plate. Blindfolded volunteers thought they had eaten 88 percent more than they actually had. Scientists believe that not seeing food on the table also allows the body to know when it is full in real time.

They were also asked how pleasant the ice-cream tasted. The blindfolded group had a poorer opinion of the ice-cream than those who could see. The experienced pleasure of eating was much lower in the blindfolded group. Not seeing the food might have decreased theappetite(食欲). Sight plays an important role in the overall eating experience.

If you are still on the way, maybe it is a good choice for you.

1What does the underlined word “visual” in Paragraph 1 mean?

A.感觉的B.味觉的C.视觉的D.听觉的

2The experiment by the University of Konstanz, in Germany was made to .

A.make a difference to eating habits

B.trigger other senses during the eating

C.test the effect of sight on eating experience

D.increase the amount of food eaten by people

3According to the last two paragraphs, which of the following is true?

A.People can’t get any taste pleasure when eating in darkness.

B.Other senses also play an important role when eating in darkness.

C.People won’t lose their appetite when they can’t see the food.

D.People can know if they are full even though they can’t see the food.

4What does the passage mainly talk about?

A.It provides numbers about eating in darkness.B.It introduces a new way of losing weight.

C.It tells the result of an experiment to readers.D.It offers some reasons for eating in darkness.

【题目】 Sports can help you keep fit and get in touch with nature. However, whether you are in the mountains, in the waves, or on the grassland, you should be aware that your choice of sports might have great influence on the environment.

Some sports are resource-hungry (资源饥渴). Golf, as you may know, eats up not only large areas of countryside, but also tons of water. Besides, all sorts of chemicals and huge amounts of energy are used to keep its courses in good condition. This causes major environment effects. For example, in the dry regions of Portugal and Spain, golf is often held responsible for serious water shortage in some local areas.

There are many environment-friendly sports. Power walking is one of them that you can take up today.

You don't need any special equipment except a good pair of shoes and you don't have to worry about resources and your purse. Simple and free, power walking can also keep you fit. If you walk regularly, it will be good for your heart and bones. Experts say that 20 minutes of power walking daily can make you feel less anxious, sleep well and have better weight control.

Whatever sports you take up, you can make it greener by using environment-friendly equipment and buying products made from recycled materials. But the final goal should be "green gyms". They are better replacement for traditional health clubs and modern sports stadiums. Members of green gyms play sports outdoors, in the countryside or other open spaces. There is no special requirement for you to start your membership. And best of all, it's free.

1Which of the following does the author most probably like?

A.Cycling around a lake.B.Driving a car on the street.

C.Playing basketball in a gym.D.Swimming in a sports centre.

2What do you know about golf from Paragraph 2?

A.It is unpopular in Portugal and Spain.B.It causes water shortage around the world. C.It protects the earth from chemicals and waste.

D.It needs water and energy to keep its courses green.

3What does the underlined word "them" in the Paragraph 3 refer to?

A.Resource-hungry sports.B.Outdoors sports.

C.Environment-friendly sports.D.Indoors sports.

4The author uses power walking as an example mainly because_________.

A.it is an outdoor sportB.it improves our health

C.it uses fewer resourcesD.it is recommended by friends

5The author writes the passage to__________.

A.show us the function of major sports

B.encourage us to go in for green sports

C.discuss the major influence of popular sports

D.introduce different types of environment-friendly sports

【题目】阅读下面短文,按要求完成各项任务。

No one knows when the first kite was made. The first record of a kite was more than 2,000 years ago in China. Han Xin, the leader of an army, wanted to bring down a king. He decided to dig a tunnel(隊道) into the king’s palace. He flew a kite over the wall of the palace to make sure the length(长度) of its string(线). In this way, he could determine how long the tunnel should be. His men in the tunnel took the kite string with them. When they reached the end of the string, they knew to dig up.

Kites have been flown in Japan for hundreds of years. In the 1700s, kites were flown in autumn to give thanks for a good harvest. They were also flown to send good wishes to couples who had their first son. Today in Japan, kites are often flown as part of a celebration, such as the beginning of a new year. And kite festivals are held each year in many parts of the country.

Kites have been used for scientific purposes in the western world. In 1752Benjamin Franklin tied a key to a kite and flew it in a storm to find out that lightening was a form of electricity. In the 1890sLawrence Hargrave invented the box kite to test ideas about flight. From 1898 until 1933, the United States Weather Bureau(气象局) used box kites to collect weather data. The Wright brothers also experimented(试验) with kites. What they learnt helped them make the first airplane flight in 1903.

1请将①处划线句子翻译成汉语。

___________________________________________________________________________

2请根据短文内容,把相关信息匹配。将Ⅱ栏的字母代号填写在答题卡上。

1. __________ 2. __________ 3. __________ 4. __________

1. the first record of a kite A. in 1903

2. kite festivals B. more than 2,000 years ago

3. the box kite C. in the 1890s

4. the first airplane flight D. each year in Japan

3请根据短文内容,猜测②处划线单词determine的中文意思。将其字母代号填写

在答题卡上。_________

A. 考察 B. 选择 C. 测定

4请从文中找出第三段的主题句。

___________________________________________________________________________

5请根据短文内容回答问题。

When did the United States Weather Bureau begin to use box kites?

___________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网