题目内容

5. (2015 •江苏无锡) It's really you not to tell your parents about the problems. Do you think you can solve them on your own?

   A. smart of   B. smart for

   C. silly of   D. silly for

5. C

5. C解析:根据第二句句意“你认为你能自 己解决它们吗”可知“不告诉你父母你的问 题是愚蠢的”。

It's silly of sb. to do sth.意 为“某人做某事是愚蠢的”。

练习册系列答案
相关题目

A

       Early to bed and early to rise makes a man healthy,wealthy and wise.

       This is an old English saying. It means that we should go to bed early at night and get up early in the morning. If we do,we shall be healthy. We shall also be rich and clever.

       Is this true? Perhaps it is. The body must have enough sleep. Children of your age need ten hours’ sleep every night. If you do not go to bed early,you can not have enough sleep. Then you can not think properly and you can not do your work properly. You will not be wise and you may not become wealthy!

       Some people go to bed late at night and get up late in the morning. This is not good for them. We should sleep at night when it is dark. The dark helps us to sleep well. When the daylight comes,we should get up. This is the time for exercise. If the body is not used,it will become weak. Exercise keeps it strong.

       Exercise helps the blood to move around inside the body. This is very important. Blood takes nutrition to all parts of our bodies. The brains in our heads also need blood. We think with our brains. If we keep our bodies healthy,and take exercise,we can think better!

       Our bodies also need air to breathe. Without air we will die. Get up early in the morning and we can have plenty of clean,fresh air. That will keep us healthy and happy.

() 1. The old English saying mainly means .

   A. what good habits are

   B. what bad habits are

   C. how to become healthy,rich and clever

   D. it's easy for people to get up and go to bed early

() 2. It's important for people to have enough sleep. If not,they .

   A. may not be strong

   B. may not become wealthy

   C. cannot think and do their work properly

   D. will not get up early

() 3. The fifth paragraph tells us that helps the blood to move around inside the body.

   A. fresh air   B. enough sleep

   C. good habits   D. exercise

() 4. This passage is probably written for .

   A. old people   B. middle-aged people

   C. weak people   D. children

阅读表达(2013 •山东莱芜)

  阅读短文,根据要求完成下面各小题。

   A life coach is somebody who helps you reach all kinds of personal and professional goals (目标) . Each of us has the ability to be our own life coach. Here are some tips for you:

   Pay attention to your relationships with others 

   Ask yourself the following questions:How do you deal with disagreements? When was the last time you showed your family members that you care for them? Your relationships with friends,family members and teachers show a lot about the kind of person you are. 

   Face the fears about the future 

   Now,imagine that one of your good friends told you that he or she was not strong enough to go back to school. 3. We often give better advice than we are willing to take ourselves. Remember that even the most successful people were probably told that what they wanted to do was impossible,but they followed their dreams and succeed.

   Develop your talents 

   If you want to reach your goals,you will have to spend more time developing the talents you already have,and uncovering any hidden talents that you haven’t discovered yet. So you can take classes in subjects that you are interested in,even if you have no experience.

   Be thankful 

   Take some time to be thankful for the things you do have. Remember positive memories. 4. Think of the best day(s) you have had in the past month or year. Remember special parties,vacations and holidays. Appreciate the wonderful people you have in your life.

 A. 根据短文内容简要回答问题。

1. Which tip do you think influences you most?

2. Why should you pay attention to your relationships with others?

 B. 将短文中画线的句子译成汉语。

3.

4.

 C. 请给短文拟一个适当的标题。

5.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网