题目内容

【题目】—It’s said that Chris achieved high grades in the exam.

—That’s no surprise. He is , you know.

A. a dark horseB. a green handC. a wet blanketD. an early bird

【答案】D

【解析】

句意:------据说克里斯在考试中得了高分。-----这并不奇怪。你知道,他是个勤奋的人。考查名词辨析。A. a dark horse黑马,实力难测的竞争者;B. a green hand生手,新手;C. a wet blanket泼冷水,扫兴的人或物;D. an early bird勤奋的人。结合句意可知填an early bird;选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】For twelve children aged between ten and fifteen, Saturdays are spent learning the art of cooking. Their weekly lessons in small classes are so popular that there is a waiting list of 30 children who want to do the course. Parents pay 280 for the course where their children can have fun and learn how to make good food.

Class member Bill, aged ten, says, “I love my mom’s cooking and now I can do it better than her. The teachers always make us laugh, especially when we sit down with them to share the food we’ve made.”

Flora is twelve, and she says, “I did a meal for ten friends which they really enjoyed. Then my mom suggested I take up a hobby, instead of doing nothing on weekends. I was happy staying at home, so I wasn’t too keen at first. I’m really glad I decided to come, though.”

Their teacher, Philippe, says, “The students are great. They pay attention and remember things better than adults, although the kitchen isn’t always as tidy when they’re cooking! As adults, we’re always learning more about food. If parents interest their children in cooking while they are young, they’ll have enough skills to make food for themselves when they leave home.”

根据材料内容选择最佳答案。

1From the first paragraph, we can know _______.

A. where the course is given

B. how much the course costs

C. when the next course will begin

D. who the teachers of the course are

2What does Bill think of the teachers?

A. Strict.

B. Creative.

C. Humorous.

D. Hard-working.

3Why did Flora take the course?

A. She felt bored on weekends.

B. Her friends advised her to do it.

C. Her mother wanted her to develop an interest.

D. She wanted to learn to cook something special.

4The underlined word “keen” is closest in meaning to “_______”.

A. upset

B. angry

C. surprised

D. interested

5What does Philippe say about his young students?

A. They like to ask him questions.

B. They keep the kitchen tidier than adults do.

C. They remember things better than adults do.

D. They teach their parents what they have learned in class.

【题目】不信不立,不诚不行,诚实守信是中华民族的传统美德,我们在日常生活中也应该诚实待人,言而有信。

某英文网站正在开展以诚信为主题的征文活动。假如你是李华,请用英语写一篇短文投稿,谈谈生活中你是怎么做的,以及这样做的意义。

提示词语:honest, believe, promise, happy, virtue (美德)

提示问题 What do you do in your daily life?

Why do you do so?

It’s one of our traditional virtues to be honest. __________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

It’s one of our traditional virtues to be honest. __________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

【题目】Money is needed in people’s daily life. If you only love money, you will never satisfy. If you only want to be rich, you will never get all you want. Because no one can be perfect. You can’t be an exception (例外). The richer you are, the more mouths you should feed. All you get is the knowledge that you are rich. A working man may or may not have enough to eat, but at least he can get a good night’s sleep. A rich man, however, has so much that he stays awake worrying. We should study hard to improve ourselves so that we can serve the whole society in the future. And we should realize that money is not the most important thing in life.

1阅读短文,根据英文释义及首字母提示写单词。e_____________ as many or as much is needed or wanted

2阅读短文,根据英文释义及首字母提示写单词。i_____________ to make something better

3阅读短文,完成同义句转换,每空一词。

The richer you are, the more mouths you should feed.

The richer you are, the more mouths you are _________ ________ feed.

4阅读短文,根据短文内容回答问题。What is needed in people’s daily life?

_____________________________________________________________

5阅读短文,根据短文内容回答问题。What should we do to improve ourselves so that we can serve the whole society in the future?

_____________________________________________________________

6阅读短文,根据短文内容回答问题。Does a rich man have so much that he stays awake worrying ?

______________________________________________________________

【题目】Fill in the blanks with proper words(在短文的空格内填入适当的词,使其内容通顺.每空格限填一词,首字母已给出)

Selfishness can sink your friend “ship”

I’m sure that you have seen the cartoons on the Internet. Two penguins sit on either side of a small boat. They are friends, but each does something selfish which c1 their friend “ship” to sink.

The cartoons have become very popular and have been viewed millions of times. And their popularity shows how much people value friendship and sometimes worry that they may lose their friends. An old saying goes that a close friend is w 2 a thousand distant relatives. It is p3 right. Even more than your family, a friend is someone you can share your happy and sad moments with. A friend is someone to talk about d4feelings. And with a good friend you will never be a5 .

However, maintaining friendships isn’t always easy. Sometimes we may take our friends for granted and, like the two penguins, act selfishly. The key to k6your friend “ship” from sinking comes down to three simple things: sharing, caring and communicating. Good friends like to share everything with each other. They share their snacks, they share their knowledge about schoolwork—sometimes they even share their clothes! And good friends also care about each other. They do whatever they can to make their friends happy. But the most important part of friendship is communicating.

Communicating means talking to your friends and always being honest with them. It also means that you keep in touch with your friends even though they may be in different schools or live far away. A lack of communication is the surest way to send your friend “ship” to the bottom of the sea.

Friendship makes life happier and more meaningful, but remember, “the only way to have a friend is to be o7.”

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网