题目内容

【题目】根据短文内容,将方框中的选项填入短文中,使短文内容完整。

A young man and an old man are walking in the park.The old man is behind(在后面) the young man. _【1】__ The old man is very glad to see the chair.He wants to sit on the chair for a rest(休息).The young man walks to it,too. 2 Now he is in front of(在前面) the young man.The young man says.“ 3 The old man doesn’t listen to him.He is sitting on it.He looks happy:The young man comes over to him.He is holding a small board(木板)in his hand.It says,“ 4

A. Wet Paint.(油漆未干)

B. There is a chair in front of (在…前面)the young man.

C. Don’t sit on the chair!

D. So he begins(开始) to run.

【答案】

【1】B

【2】D

【3】C

【4】A

【解析】

试题分析:本文叙述了一个老人和一个年轻人一起朝一张椅子走去。这个年轻人不让这个老人坐这张椅子。老人不听,偏坐在椅子上。其实,这个椅子上的油漆没有干。

【1】B根据The young man walks to it,too.可知这个年轻人向椅子走过去,因此这张椅子在他的前面。故选B。

【2】D根据He wants to sit on the chair for a rest(休息).The young man walks to it,too.可知这个老人想坐在这张椅子上,那个年轻人也向那张椅子走去,老人为了能抢到椅子坐,因此要跑向椅子,故选D。

【3】C根据The old man doesn’t listen to him.He is sitting on it.可知这个老人没有听他的话,坐在椅子上,故此处应是年轻人不让他坐在这张椅子上。故选C。

【4】A根据He is holding a small board(木板)in his hand.可知这是一个招牌上写的,根据上下文的意思可知他不让这个老人在这张椅子上的原因是因为上面的油漆没有干,故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】完型填空 (本大题共10分,每小题1分)

Ladies and gentlemen, thank you very much for coming to this concert. I hope you have enjoyed the music.

The purpose of this concert is to money for children in Africa. Every day children in Africa die because they have diseases or have not enough .There are two main reasons. First, there are no jobs for the children's parents, so they have no money to buy food or . Second, the governments in many African countries do not have the money to take care of poor people.

Most African counties are poor. The land is not good for food and the weather is also bad for farming. The Feed Africa Fund a lot of money every year on food for poor people in Africa. The money comes people like you-kind, generous people who do not want to see children die from hunger. Just one dollar can buy enough rice or corn to a family of four for three days.

How much do you spend on food every day? Ten dollars? Twenty dollars? I am sure you can spend a little on your own food so that you have a few dollars for the Feed Africa Fund.

Ladies and gentlemen, we will now take a .Please be generous. Thank you.

【1】A. borrow B. raise C. pay D. donate

【2】A. hundred B. hundred of C. three hundreds D. hundreds of

【3】A. to eat B. to sleep C. to play D. to enjoy

【4】A. clothes B. houses C. cars D. medicine

【5】A. growingB. inventing C. eating D. seeing

【6】A. costs B. spends C. takes D. pays

【7】A. to B. from C. with D. without

【8】A. feed B. build C. develop D. buy

【9】A. more B. few C. less D. least

【10】A. show B. kindness C. look D. collection

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网