题目内容

【题目】阅读下面短文,根据短文内容完成句子。

Friends are an important part of our lives. We spend time with them, have fun together and share our opinions, feelings and even secrets. Life would be boring without friends. Friends influence who we are help us leam, support(支持)us in good and bad times. And care for us even when we are not happy.

Often. we have many happy moments with our friends. We need someone to share things with to make them more enjoyable. Being lonely for long periods of time is not a great feeling.That is why it is important to spend time making friends and nurturing (维持)a close group of friends.

It is important to have a friend to talk towhether(不论) it is about a sad or happy subject. In good times, it is wonderful to be able to celebrate with someone. It is also important to have someone support you if you have just had an unpleasant experience. Friends are important pillars(中心人物)of support.

Friends teach us important lessons. No one person is the same. As time goes by, we learn to respect one another’s differences. This acceptance of others’ differences is important as we meet more and more people in our lives, such as new family members, neighbors and new friends.

1Life________without friends.

2Being lonely for long periods of time________.

3It is important to have a friend to talk to, whether________.

4You need someone to support you if________.

5No one person is the same, so we should________.

【答案】

1would be boring

2is not a great feeling

3it is about a sad and happy subject

4you have had an unpleasant experience

5(learn to) respect one another’s differences

【解析】

本文介绍了朋友是我们生活的重要组成部分。没有朋友生活会很无聊。我们和朋友们有很多快乐的时光。我们需要有人与我们分享事情,让我们更愉快。长时间的孤独不是一种很好的感觉。重要的是要有一个朋友交谈,不管是关于悲伤还是快乐的话题。朋友是支持的重要支柱。朋友给我们上重要的课。没有一个人是相同的。当我们在生活中遇到越来越多的人,如新的家庭成员、邻居和新朋友时,接受他人的差异是很重要的。

1细节理解题。根据Life would be boring without friends. 可知,没有朋友生活会很无聊。故答案为:would be boring

2细节理解题。根据Being lonely for long periods of time is not a great feeling. 可知,长时间的孤独不是一种很好的感觉。故答案为:is not a great feeling

3细节理解题。根据It is important to have a friend to talk to, whether(不论) it is about a sad or happy subject. 重要的是要有一个朋友交谈,无论是关于一个悲伤和快乐的主题。所以答案为:it is about a sad and happy subject

4细节理解题。根据It is also important to have someone support you if you have just had an unpleasant experience. 如果你刚刚有过不愉快的经历,有人支持你也是很重要的。可知,如果你有过不愉快的经历,你需要有人来支持你。所以答案为:you have had an unpleasant experience

5细节理解题。根据No one person is the same. As time goes by, we learn to respect one another’s differences. 没有一个人是相同的。随着时间的推移,我们学会尊重彼此的差异。可知,没有人是相同的,所以我们应该(学会)尊重彼此的差异。所以答案为:(learn to) respect one another’s differences

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Tips for being a super organized student

Posted 2 hours ago by Amy

I have always admired students who hand in their homework on time and never______ to do it .Me ,on the other hand OK ,I’m not good enough .I’m_______ at getting myself organized(有条理的)!

But lately I’ve started keeping a small study_______.I write down_______ I need to do and when it needs to be done by .Then I write a reminder(提醒单) a few days before the date just in case .It’s helping .

So______ are your tips for getting organized ?Post a comment below .I’m hoping we can share tips to teach us better study skills .

Comments

Hana

Good question, Amy .I_______ spend about five minutes at the end of the day ______ the desktop on my computer .I make a copy of important documents I delete things I don’t need any more and put everything useful into the _____ folder(文件夹) .The most important thing is to start studying a few weeks before the ______ and not leave it _______ the night before ! That’s just common sense , I think .

Gloria

Hi ,Amy .My tip is to have a big noticeboard

1A. prepareB. continueC. regretD. forget

2A. sadB. goodC. angryD. terrible

3A. billB. diaryC. scoreD. promise

4A. allB. eachC. bothD. neither

5A. howB. whenC. whatD. where

6A. alwaysB. neverC. seldomD. sometimes

7A. making upB. tidying upC. putting upD. setting up

8A. realB. similarC. correctD. natural

9A. examsB. holidaysC. meetingsD. parties

10A. afterB. untilC. sinceD. as

【题目】 Being street smart is an important skill to have and a good way to take care of yourself.

Always carry your phone with you, but do not look at________while yon are walking. Be able to communicate or call for help is important,so keep a list of useful numbers. But put your phone away while you are walking so that you can keep your_______up see what’s going on around. If you do need to check your phones,________and look at it quickly.

Don’t wear earphones_______you are out. If you have to______something when you’re out, use only one earphone or play it at a very low volumn(音量).

Travel with_______or family members when possible and never go anywhere with a stranger. It’s______to be careful with strangers. Remember not to get into a stranger’s car if they call you over.

_______dark and out-of-the-way places. Do not take a short cuts through dark areas, even if it will make your trip much faster. If you have to go to unsafe places, go______someone you know or speak to someone over the phone while you are there.

Run and shout if you feel unsafe. Run away as fast as you can towards a police station, hospital, on nearby business for________. Shout as loudly as you can to get the attention of people nearby.

1A. meB. itC. himD. her

2A. headB. noseC. handsD. arms

3A. walkB. runC. stopD. start

4A. thoughB. unlessC. untilD. while

5A. look forB. wait forC. listen toD. talk to

6A. parentsB. brothersC. sistersD. friends

7A. importantB. impossibleC. boringD. interesting

8A. FindB. AvoidC. VisitD. Clean

9A. toB. forC. withD. without

10A. helpB. drinkC. moneyD. medicine

【题目】 Whenever you walk past a cafe, you might be drawn in by the smell of freshly made coffee. But the minute you try this dark drink, you will regret it, because it tastes like bitter Chinese medicine.

Why does something that smells so good taste so bad? Many people are curious about this, but now scientists say they have found the answer – it lies in our “second sense of smell,”according to the Telegraph.

“We have two senses of smell,”explains Barry Smith, professor of the University of London. “One is when you breathe in things from the environment, and the other is when the air comes up the nose and is breathed out through the nose.”

When we drink coffee, for example, the act of swallowing(吞咽) sends a burst of smell up the back of our nose from inside the mouth. This wakes up the second sense of smell in our brain. But it is weaker and less sensitive to flavors(味道). As a result, it gives us a completely different feeling.

In fact, the second sense of smell plays a big part in our eating experience. It may be common sense that we smell through our nose and taste using our tongue(舌头). But the truth is 80 percent of what we think of as taste actually reaches us through smell. Just hold your nose while eating and you will notice that your tongue can only catch a very small part of the favor.

1You might be drawn in by the smell because __________ .

A. we have two senses of smellB. our “second sense of smell”works

C. our “first sense of smell”worksD. people have both tongues and noses

2Which of the following is NOT true?

A. We have two senses of smell.

B. The first sense of smell is weaker and less sensitive to flavors.

C. The tongue can only catch a small part of the flavor.

D. We usually think we smell through our nose and taste using our tongue.

3Which body part does not play a role in sensing the flavor?

A. The nose.B. The tongue.

C. The eyes.D. The mouth.

4The underlined word “sensitive” in the fourth paragraph means .

A. reacting quicklyB. reacting slowly

C. difficultD. easy

5The best title for this story is ____________ .

A. Smell Good but Taste BadB. Second Sense of Smell

C. We Have Two Senses of SmellD. Our Tongue and Nose

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网