题目内容

【题目】从方框中选择适当的句子补全对话,有两项多余。

A: Good morning.

B: 【1】

A: Do you have a friend here?

B: Yes, I do.

A: 2

B: Oh. She is my friend, Amy.

A: 3

B: She comes from the USA.

A: She looks like Judy.

B: 4

A: Are they in the same grade?

B: Yes. 5

A: Is Judy your friend, too?

B: No, she isn’t.

A. But they’re in different classes.

B. Where is she?

C. They are sisters.

D. Good morning.

E. Thank you.

F. Where does she come from?

G. Who is that girl?

【答案】

【1】D

【2】G

【3】F

【4】C

【5】A

【解析】

试题分析:

【1】D根据Good morning.可知此处是早上见面打招呼,故回答“早上好”,故选D。

【2】G 根据She is my friend, Amy.“她是我的朋友,Amy”可知此处询问是谁,故选G。

【3】F 根据She comes from the USA.“她来自美国”可知此处询问她来自哪里。故选F。

【4】C 根据She looks like Judy.“她长得像Judy”可知他们是姐妹。故选C。

【5】A 根据Are they in the same grade?“他们在同一个年级吗?”可知此处介绍所在年级和班级。

故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】任务型阅读

The largest bird in the world is the ostrich(鸵鸟). The ostrich mostly lives in Africa. It has a small head and a long neck. Its feathers are grey, black or brown. The feathers on its small wings are very soft, so it can’t fly in the air. When an ostrich is big and old enough, it is more than two metres tall.

In the daytime the mother ostrich often sits on the eggs. It isn’t easy to find her and her eggs because she puts her neck and head down on the sand, but there is lots of danger for an ostrich to live on the ground. It must be careful all the time. Luckily, the ostrich has very good eyesight and hearing, so it can find danger in time and run away. It can run as fast as a car. The claws(爪) of the ostrich are very sharp and strong. They are like knives. The ostrich can kill other small animals with its claws. The ostrich eats a lot and it can eat anything growing in the sand.

The largest bird in the world—the ostrich

Living areas

They mostly live in 【1】.

Appearance

Their heads are small and their necks are【2】.

Their feathers are grey, black or 【3】.

When they are old enough, they can be more than【4】 metres tall.

The claws are very【5】 and strong.

They can’t fly because their wings are small and very【6】.

Ability

The mother ostrich protects its 【7】by putting her neck and head down on the sand.

They have good eyesight and【8】.

They can run as fast as a(n) 【9】.

They can kill other small animals with their claws.

Food

They can eat【10】growing in the sand.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网