题目内容

【题目】用所给词的适当形式填空。

1Who sings ________(loud), Mary or Julie?

2Grandpa is a good storyteller and we are always good___________(listen).

3We must say the little boy is really__________(talent) in music.

4Mrs. Brown tries to make his son___________(eat) more fruit and vegetables everyday.

5Hawaii is a _________(true) beautiful place. Many people go there on vacation every year.

【答案】

1more loudly

2listeners

3talented

4eat

5truly

【解析】

1句意:谁唱得更响亮,Mary还是Julie

根据所给空前面的sings可知,应该填的是副词的适当形式,由后面的Mary or Julie可知,是两者比较,用副词的比较级,loud的副词是loudly,比较级形式是more loudly,故答案填more loudly

2句意:爷爷是个很好的讲故事的人,我们总是很好的听众。

根据所给空前面的we are always good可知,应该填的是可数名词复数,listen的名词形式是listener,复数为listeners,故答案填listeners

3句意:我们必须说这个小男孩在音乐方面很有天赋。

根据固定搭配be talented in“对……有天赋”,所以要用talent的形容词形式talented,故答案填talented

4句意:布朗太太设法让他儿子每天多吃水果和蔬菜。

根据所给空前面的make是使役动词后面跟动词原形可知,应该填动词原形,eat意为“吃”,故答案填eat

5句意:夏威夷真是个美丽的地方。每年有许多人去那里度假。

根据所给空后面的beautiful place可知,应该填的是副词修饰形容词,true的副词形式是truly“真正地”,故答案填truly

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面的短文,然后根据短文内容回答问题。

Open an app, place your order, and wait for your food to be delivered(递送) to your home —— this is how many people eat in China these days. According to the latest report, there are about 842 million Internet users in China and half of them use online food delivery services.

Which group of people is ordering food online the most? Unsurprisingly, a recent report showed that 86.3 percent of the service’s users are young people, between 20 and 34 years old.

Most of these people come from small families that like to order food online. After a long day work, it’s tiring for them to buy things for meals and cook. After all, ordering food online has made life easier and waiting for food at home is much more comfortable.

To win more users, companies are now trying to improve China’s food delivery services. According to Meituan’s report, it took 38 minutes to make a food delivery in 2016 but in 2019, it just takes 29 minutes. Besides(除此之外), delivery companies can deliver food and many daily things, such as medicine, flowers and so on. As its services keep on improving, it seems that the food delivery industry will keep growing.

1According to the passage, how many Chinese people use online food delivery services?

_______________________________________________________________________________

2Which group of people is ordering food online the most?

_______________________________________________________________________________

3Why do small families like food delivery services?

_______________________________________________________________________________

4Do food delivery services get improved?

_______________________________________________________________________________

5According to the passage, what can delivery companies deliver now?

_______________________________________________________________________________

【题目】 Mrs. White was very fat. She weighed(体重) 100 kilos, so she went to see a doctor. The doctor said, “You need a diet (节食),Mrs. White, and I have a good way here.” He gave Mrs. White a small book and said, “Read this carefully and eat the things on page() 11 every day. Then come back and see me in two weeks.”

Mrs. White came again two weeks later, but she wasn’t thinner. She was fatter than before. The doctor was surprised and asked, “Are you eating the things on page 11 of the small book?” “Yes, doctor.” she answered.

The next day the doctor visited Mrs. White during her dinner. He was very surprised at what he saw. “Mrs. White” he said, “why are you eating potatoes and bread? They aren’t in your diet. ”“Doctor”Mrs. White answered, “I follow(遵从) my diet at lunchtime. But this is my dinner.”

1Mrs. White went to see a doctor because ______________.

A.she had a bad cold

B.she felt terrible

C.the doctor was her friend

D.she wanted to be thinner

2The doctor asked her to ______________.

A.eat more foodB.eat less foodC.eat nothingD.eat healthy food

3Two weeks laterMrs. White became ______________.

A.fatterB.thinnerC.healthierD.stronger

4The doctor was surprised when he visited Mrs. White during her dinner. Because______________.

A.she eat nothing.B.she was eating meat.

C.she was eating potatoes and bread.D.she wasn’t in.

5“I follow my diet at lunchtime. But this is my dinner.” means ______________.

A.She always followed the diet.

B.She didn’t follow the diet.

C.She didn’t like the diet

D.She only followed the diet at lunchtime, and she didn’t follow the diet at dinner.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网