题目内容

(2016·滨州)—Must I go to law school and be a lawyer like you, Dad?

—No, you __ __, son. You're free to make your own decision.

A. can't B. mustn't

C. shouldn't D. needn't

D 【解析】试题分析:句意:--我一定要上法律院校成为像您一样的律师吗,爸爸?--不,不需要,儿子,你可以自由的决定。根据No和You’re free to make your own decision.可知下面为否定回答,must的含义是必须一定,其否定形式mustn’t表示禁止的含义,在这里不是“禁止”的意思。must的否定回答一般可借助于needn’t和don’t have to来构成...
练习册系列答案
相关题目

California

Hollywood

You can stand in the footprints of Johnny Depp at Grauman’s Chinese Theatre and then meet his model(蜡像), along with Hugh Jackman, Lance Armstrong, and Brad and Angelina, all at Madame Tussauds.

Santa Cruz

Go to the Santa Cruz Surfing Museum, which is in a lighthouse, and see surfboards including one eaten by a shark. Next stop, the Santa Cruz Beach Boardwalk for a ride on the Giant Dipper roller coaster.

Venice Beach

This is where skateboarding started, so you must visit the famous skate park right on the beach. Also watch the bodybuilders at Muscle Beach Gym, which is where Arnold Schwarzenegger started his career.

Los Angeles

Have you ever wanted to record yourself? Now you can visit the fantastic Grammy Museum. You can also learn how to dance like Michael Jackson, and find out about the connection among different music styles.

1.If you want to stand in the footprints of Johnny Depp, where can you go?

A. Los Angeles. B. Hollywood. C. Venice Beach. D. Santa Cruz.

2.People must visit the skate park on Venice Beach because ______.

A. skateboarding was started there

B. many famous people go there

C. they can learn how to dance there

D. there are roller coasters to ride on

3.The passage is probably a(n)_______.

A. bedtime story B. letter from an old friend

C. school notice D. introduction for tourists

1.B 2.A 3.D 【解析】【主旨大意】本文是一篇说明文,主要介绍加利福尼亚的四个旅游景点。 1.细节理解题。题干意为:如果你想站在Johnny Depp的脚下,你可以要去哪里?根据第一个表格中“You can stand in the footprints of Johnny Depp...”可知,如果你想站在Johnny Depp的脚下,你可以要去Hollywood...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网