题目内容

【题目】It’s Sunday today. The Blacks are all at home. Mrs. Black is in the kitchen (厨房). She is making cakes. Mr. Black is in the living room(客厅). He is sitting in a chair and reading a book. Tom is in the garden with Mike. Mike is Tom’s classmate and his good friend. They are playing soccer. Where is Sue? Oh, she and her friend Ann are in her bedroom. They are watching TV now.

1There are _____people in Mr. Black’s family.

A. three B. four C. six

2Who is in the kitchen?

A. Sue’s mother. B. Ann’s mother. C. Tom’s father.

3What is Mr. Black doing?

A. Watching TV. B. Playing soccer. C. Reading a book.

4_____are playing in the garden.

A. Tom and Sue B. Sue and Mike C. Tom and Mike

5Which is RIGHT?

A. Mike and Tom are in the same class.

B. Sue and Ann are watching TV in Ann’s bedroom.

C. Mike’s mother is making cakes.

【答案】

1B

2A

3C

4C

5A

【解析】今天周日。布莱克先生一家都在家。布莱克夫人在厨房做蛋糕。布莱克先生坐在椅子上读书。汤姆和他的同学和朋友在花园。Sue和她的朋友Anna在卧室看电视

1细节理解题。通读文章可知布莱克先生家有四口人:布莱克先生、布莱克夫人,TomSue.答案为B.

2细节理解题。由文中Mrs. Black is in the kitchen (厨房). She is making cakes.可知:布莱克夫人在厨房。答案为A.

3细节理解题。由文章中Mr. Black is in the living room(客厅). He is sitting in a chair and reading a book.可知布莱克先生在读书。故答案为C.

4细节理解题。由文中Tom is in the garden with Mike. Mike is Tom’s classmate and his good friend.可知“汤姆和他的同学和朋友在花园。”故答案为C.

5细节理解题。由文中Tom is in the garden with Mike. Mike is Tom’s classmate and his good friend.可知“TomMike是同班同学。”故A正确。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

1没有人想听起来很愚蠢。

_________ wanted to_________ _________.

2爸爸一到家就把我吵醒了。

_________ _________ _________ my father got home, he _________ _________ _________

3我们打车去饭店吧,不要开车了。

Let`s take a taxi to the restaurant __________ __________driving a car.

4朱迪和马里奥将于3月20号结婚。

Judy and Mario will __________ __________ on March 20th.

5从前,海边住着一位老人。

__________ __________ a time, there was an old man living by the sea.

6孙悟空能把自己变成不同的动物。

Sun Wukong can _________ himself _________ different animals.

7我一到香港,就喜欢上它了。

As soon as I arrived in Hong Kong, I__________ __________ __________with it.

8他们如此开心以致忍不住笑了。

They were__________happy __________they couldn’t stop __________.

9他大了, 能骑自行车了。

He is old__________ __________ ride a bike.

10我们听见他正在谈论足球赛。

We__________ him_________ about the soccer game.

11谁那么大胆吃我的房子?

Who is ___________ ___________ to eat my house?

12汤姆说他会唱那支流行歌曲。

Tom said that he _____ _____ _____ sing that popular song.

13除非你尽力,否则你不会成功。

You _____ be successful _____ you try your best.

14王子见到了她并爱上了她。

The prince saw her and _________ _________ _________ with her.

15整个国家的人们都兴奋了。

The people in _________ _________ country were excited.

【题目】 【1】 But I could never understand her habit of cheering while we were walking in the race.

We walked together all over the town and entered half-marathons(半马拉松), 26 miles. 2

I carried it to the starting line along. It had twenty-six cheering ideas, one for each mile. But I wasn’t really planning to slow myself down with all those ideas. I had to keep her list because I didn’t want to hurt Tina’s feelings.

3 I looked at Tina’s cheering list when I checked my watch. At the top of the list was only one word: “Yourself.” I thought it did give me a good start to the race. While I was at it, I took the chance to thank her for the strength the list brought to me. By the time I finished the second mile, my parents were cheering me on by the side of the road. It just so happened that “family” was the next on Tina’s cheering list. At that moment, I had plenty of things to be thankful for.

4 But by the time I was close to the final mile, I was nearly out of breath. I didn’t know if I could make it another mile. Then I looked at the final idea on Tina’s list in my hand: “You can make it.”

5 I had thought the cheering list would slow me down. Instead it carried me to cross the finishing line.

A. She gave me a cheering list to “talk” to me.

B. I finished the marathon in less than six hours.

C. Tina was the best speed-walker in our school.

D. I walked the first mile of the race in 12 minutes.

E. The next mile flew by, then the next and the next, each with a cheering idea.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网