题目内容
【题目】根据材料内容,选择正确答案。
What do you usually do on the Internet? | |
| Mike, a student |
| Linda, an office lady |
| Mr. Green, a manager (经理) |
| Mrs. Brown, a housewife |
(1)How often may Mike play computer games?
A.Every day.
B.Once or twice a week.
C.Three times a week.
D.Twice a month.
(2)Who sometimes watches films on the Internet?
A.Mike.
B.Linda.
C.Mr. Green.
D.Mrs. Brown.
(3)What does Mrs. Brown upload every day?
A.The photos of her games.
B.The photos of her friends.
C.The photos of her parties.
D.The photos of her dishes.
(4)Which of the following is TRUE (正确的)?
A.Mike sends and receives emails every day.
B.Linda always sells clothes on the Internet.
C.Many people love Mrs. Brown's blogs.
D.Mr. Green plays computer games every day.
【答案】
(1)B
(2)B
(3)D
(4)C
【解析】表格列举了迈克、琳达、格林先生、布朗夫人上网时各自都做什么事情。
(1)细节理解题。根据表格一中的句子"I only use the Internet on weekends. I often play computer games and chat (聊天) with my friends online."可知,迈克只在周末上网玩游戏。所以答案是:B。
(2)细节理解题。根据表格二中的句子"Sometimes, I watch films or listen to music."可知,琳达有时在网上看电影。所以答案是:B。
(3)细节理解题。根据表格四中的句子"I write blogs (博客) about my cooking and upload (上传) the photos of my dishes every day."可知,布朗夫人每天把自己做的菜拍成照片上传到网上。所以答案是:D。
(4)细节判断题。细节理解题。根据表格四中的句子"I love reading people's replies (回复). And I'm happy that they love my dishes."可知,布朗夫人拥有许多粉丝。所以答案是:C。
【题目】
| Hello, I’m Peter. I like to play basketball .I can speak English and also I can play soccer very well. |
| Hi, I’m Mary and I come from USA , I can play ping-pong and chess . I like to talk and play games with people. |
| My name’s Kate. I’m in the school music club. I can play the guitar. I can sing and dance ,too. |
| I’m Jim, a boy from England . I love animals, because I think they’re our friends . I’m good at looking after dogs , |
【1】Peter wants to join _________.
A. the music club B. the sports club
C. the animal club D. the chess club
【2】__________speaks English and plays ping-pong.
A. Peter B. Kate C. Jim D. Mary
【3】Jim like animals ________.
A. because he is good at looking after dogs
B. because he likes dogs very much
C. because he thinks they’re our friends
D. because he is from England
【题目】阅读下面短文,把A-D四个句子填入文中空缺处(1- 4),使短文内容完整正确,然后完成第5题。
Summer holidays are coming soon. Are you going to travel? If you plan to take a plane, you will have a healthy trip by following these suggestions:
1)Bring some needed medicines in your carry-on bag. |
(1)把A-D四个句子填入文中空缺处(1- 4),使短文内容完整正确
A. This will help prevent yourself from getting hurt.
B. Better drink water or juice when you feel thirsty.
C. Get up and walk around every 60 to 90 minutes.
D. Ask for a window seat or a seat over the wing.
(2)What's the best title for the passage?
A.A Plan for Summer Holidays
B.Suggestions for an Interesting Trip
C.Suggestions for a Healthy Air Trip
D.Problems during an Air Trip