题目内容
12.Bad breath is caused by some germs(细菌) that grow in the month.When you don't brush in a right way,germs will leave between your teeth and make your breath smell bad.Certain foods,especially ones like garlic and onions can cause bad breath.Smoking can also make bad breath.
Some people say that mouthwash(漱口水) will make bad breath go away,but it isn't true.It only stops bad breath for a short time.
Some people also say that if you brush your teeth,you will not have bad breath.But the truth is that most people only brush their teeth for 30to 45seconds.It just doesn't work.To clean all your teeth,you should brush for at least 2minutes and at least twice a day.Remember to b rush your tongue,too-germs love to stay there.
If you do brush properly,but your bad breath still exists,visit your dentist for cleanings.You may have a medical problem like germ disease.
If you don't want to have bad breath,make sure you're taking care of your teeth and month well.
46.What can cause bad breath according to the passage?A
A.Germs,certain food and smoking
B.Germs,vegetables and drinking
C.Drinking,smoking and germs
D.Teeth,germs and smoking
47.The underline word"garlic"meansB in Chinese.
A.蔬菜 B.大蒜 C.橄榄 D.茄子
48.How long do most people brush their teeth according to the passage?D
A.For 30seconds.B.For 45seconds.
C.For 30to 45seconds.D.For 2minutes.
49.Which is the right way to brush your teeth?B
A.To brush your teeth only in the morning.
B.To brush your teeth for at least 2minutes and at least twice a day.
C.To brush your tongue twice a day.
D.To brush your teeth before and after meals.
50.Which of the following is true?B
A.Mouthwash is the best thing to take away bad breath.
B.Bad breath may be a medical problem.
C.There aren't any germs on your tongue.
D.You don't need to go to the dentist if you have a bad breath.
分析 这篇短文主要讲述了造成口臭问题的原因,及其解决办法.细菌,某些食物和吸烟引起口臭,如果你不想有口臭,一定要照顾好你的牙齿和嘴巴,刷牙你应该刷至少2分钟,至少一天两次.
解答 46.A细节理解题,根据bad breath is caused by some germs(细菌) that grow in the month.Certain foods,especially ones like garlic and onions can cause bad breath.Smoking can also make bad breath.可知细菌,某些食物和吸烟引起口臭,故答案为:A.
47.B单词理解题,根据上文Bad breath is caused by some germs(细菌) that grow in the month口臭是由一些细菌引起的,可知此处是说的特殊食物也引起口臭,结合常识可知,大蒜就是引起口臭的特殊食物,故答案为:B.
48.D细节理解题,根据But the truth is that most people only brush their teeth for 30to 45seconds可知但事实是大多数人只刷牙30到45秒.,故答案为:D.
49.B细节理解题,根据To clean all your teeth,you should brush for at least 2minutes and at least twice a day可知刷牙你应该刷至少2分钟,至少一天两次,故答案为:B.
50.B细节理解题,根据If you do brush properly,but your bad breath still exists,visit your dentist for cleanings.You may have a medical problem like germ disease可知口臭可能是一个医学问题,故答案为:B.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,找出符合文章内容的正确答案.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
Asha was on vacation in New York City.She was very(17)Bas she has always wanted to come since she was young.She read stories about it and studied its(18)D.She know how the island of Manhattan was bought native Americans 300 years ago.She(19)Dknew people from all over the world came to live here.These people,like Asha,(20)Ca new life in New York.
But Asha was only staying for fourteen(21)A.She thought of these two weeks as a time to(22)Cherself to move back to New York.She would return to her small(23)D,stay for one year,and then come to live in New York forever.So she had to plan this vacation(24)A.
In New York Asha wanted to do(25)Bthings.First she wanted to look for a job.Next,she would find a place to live.She knew it was expensive to live in New York and that finding a good place to live was(26)B.And the third thing she wanted to do was(27)Cher English.She had studied English for 12 years but didn't know(28)Cshe could understand"real"English.
Before leaving,her friends told her that New York was a(29)Dplace.But Asha wasn't worried.She had studied New York carefully.She believed she would be safe.
(30)AAsha saw the Statue of Liberty!The plane flew around it,and then began to slow down.Soon Asha was on the ground,getting ready to leave the plane-to greet her future.
| 16.A.sight | B.day | C.mess | D.plane |
| 17.A.afraid | B.excited | C.sad | D.relaxed |
| 18.A.weather | B.education | C.population | D.history |
| 19.A.ever | B.still | C.only | D.also |
| 20.A.ask for | B.came up with | C.dreamed of | D.found out |
| 21.A.days | B.weeks | C.months | D.years |
| 22.A.ask | B.drive | C.prepare | D.follow |
| 23.A.country | B.house | C.school | D.town |
| 24.A.carefully | B.comfortable | C.freely | D.secretly |
| 25.A.two | B.three | C.four | D.five |
| 26.A.easy | B.hard | C.necessary | D.proper |
| 27.A.learn | B.review | C.practice | D.teach |
| 28.A.why | B.how | C.if | D.when |
| 29.A.small | B.large | C.safe | D.dangerous |
| 30.A.All of a sudden | B.From then on | C.In a hurry | D.Once again. |
| A. | Two glass of water | B. | Two glass of waters | ||
| C. | Two cups of tea | D. | Two cups of teas |
-We reached there at nine yesterday morning.( )
| A. | arrived at | B. | arrived in | C. | arrived |