题目内容
Wonderful Tour (3-Day) of Nanjing
Xi'an Spring and Autumn International Travel Agency(国际旅行社)
Including; Price: Only¥1, 968
★A round-trip(往返旅行)train ticket from Xi'an to Nanjing
★Bus service(服务)around Nanjing
★Two nights' stay in good hotels
★The best tour guide(导游)service
Places to visit:
★the Sun Yat-sen Mausoleum(中山陵)-the national AAAAA level scenic spot(景点)
★Hot Spring in Tangshan-enjoy spas/spring bath(泡温泉/温泉浴)
★Mount Zijin-the most famous mountain in Nanjing
office hours:
Monday-Friday: 8:00 a.m.-8:00 p.m. Saturday-Sunday: 9:00 a.m.-7:00 p.m.
Tel.:029-8630158 Address: No.28 Yanan Road
1.How many places can you visit if you take the tour?
A. Two. B. Three C. Four. D. Five.
2.Where can you read the reading?
A. In a storybook. B. In a newspaper,
C. In a menu. D. In a dictionary.
1.B 2.B 【解析】本文介绍了一则关于西安春秋旅行社组织的南京三日游的广告,包括价格,包括的服务项目,可以参观的景点,时间和联系方式。 1.B 推理判断题。根据Places to visit:★the Sun Yat-sen Mausoleum(中山陵)-the national AAAAA level scenic spot(景点)★Hot Spring in Tan...(2017山东聊城东昌府区期末)
This spring,we have four kinds of field trips for families.The price of each field trip is $50 for a group of four people or less.You may choose from the following:
Farm Tour | Come to the farm,meet those lovely animals and take a walk in the garden. |
Planting | Do some planting with your children in the garden and enjoy the pleasure of it. |
Honeybee Field Trip | Come and take a look at the honeybees.Learn more about these busy animals and maybe even taste some honey(蜂蜜). |
Life on the Farm | Learn about the farm life in spring!Enjoy watering,harvesting(收割) and other activities about farm work,local food and something else on the farm. |
1.How many kinds of trips are offered?
A. Two. B. Three.
C. Four. D. Five.
2.If you choose Farm Tour,you will .
A. see a lot of cute animals
B. plant some crops in the garden
C. have some honey
D. eat some local food
3.If you want to experience farmers’ life,you can choose .
A. Farm Tour B. Planting
C. Honeybee Field Trip D. Life on the Farm
4.What can we know from the passage?
A. The price of each field trip is $50 for any group.
B. A three people’s family should pay $50 for one trip.
C. The honeybee is the only animal that you can see during the trip.
D. You can go to the field trip all year round.
5.What’s the passage mainly about?
A. Life on the farm.
B. Animals in the garden.
C. Some field trips.
D. Travellers to the farm.
1.C 2.A 3.D 4.B 5.C 【解析】试题分析:这份广告,以表格形式对四种农场旅游进行了宣传。 1.题意:有多少种旅行方式?考查细节理解题。根据开头This spring, we have four kinds of field trips for families.,可知有四种,故选C。 2.题意:如果你选择农场旅游,你会 。考查细节理解题。根...