题目内容

【题目】A: Hi, Sally! I heard you just came back from Beijing. 1?

B: I stayed there for 5 days.

A:2?

B: Yes, I did. I visited the Space Museum and saw a really old plane there.

A: 3?

B: It was created in the 1930s.

A: Oh, that’s pretty old! By the way, I like your dress; it feels so soft. 4?

B: It’s made of silk. And, this silk scarf I bought in Beijing is for you, my best friend.

A: Really? It’s so nice of you, thank you!

B: 5.

【答案】

1How long did you stay there?

2Did you go to any interesting places?

3When was it created?

4What’s it made of?

5You are welcome.

【解析】

短文大意:在对话中,AB(莎莉)询问了北京之旅的一些情况,B分别给与了回答,并给好朋友A带了礼物,A很高兴。

1根据下文莎莉的回答“I stayed there for 5 days我在那里呆了五天”,可知问的是“你在那里呆了多长时间”,故填How long did you stay there?

2根据莎莉的回答“Yes, I did. I visited the Space Museum and saw a really old plane there是的。我参观了太空博物馆,在那里看到了一架非常古老的飞机”,可知是一般疑问句,在问“你去了什么有趣的地方吗”,故填Did you go to any interesting places?

3根据回答“It was created in the 1930s它建于20世纪30年代”,可知问建造时间,即“它是什么时候建造的”,故填When was it created?

4根据回答“It’s made of silk是丝绸做的”,可知问的是“它是什么做的”,故填What’s it made of?

5根据A的夸赞和感谢“It’s so nice of you, thank you你真是太好了,谢谢”,可知需回应“别客气”,故填You are welcome.

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面的短文,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项补全短文。选项中有一项为多余选项。

On January 27, in order to win the new pneumonia Resistance War(抗击新型肺炎战), the Ministry of Education issued(教育部公布)a notice on putting off the start time of school in spring 2020. It was said that school should not start before March. The exact start time of school will depend on situations and further notices. However, many parents are very worried that putting off the start of school may affect children's studies. If they have such a long winter vacation, children won't learn any knowledge, read books or study at all.1Staying at home for a long time will make them keep eating, sleeping and playing, which seriously affect their physical and mental health.

In short, the close of school influences learning and develops bad habits, 2Local education departments have also issued(发布)a notice, that is, to organize online teaching and create a network platform(平台), where necessary courses will be shown every day, 'and online teaching will be given by excellent teachers of the subject, and students can learn at home through computer or mobil network.

3It cannot only keep students indoors and not worry about the infection(感染)of the disease, but also make them study at home, improve their learning ability, and truly achieve "no suspension of classes". Both the platform itself and the recorded lesson resources are more useful, and are welcomed by parents and teachers.

Of course, except for learning at home, it is also necessary to teach children about health knowledge, especially how to keep away from touching virus and other knowledge popularizationat the same time, 4which is good for physical health at home.

A.It should be said that such a method is very good.

B.it is also necessary for children to do some physical exercises or some games,

C.washing hands is a good way.

D.so how should we avoid these problems?

E.They may forget what they have learned before.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网