题目内容

【题目】

DISCOVER BEIJING!

Why not take your children to Beijing this coming summer holiday? Your seven-day trip includes:

visits to the Forbidden City, the Great Wall, Tian’anmen Square, the Summer Palace and some nice museums

return flights and transport to and from the airport

six nights in a five-star hotel

breakfast, lunch and dinner

visit to a shopping center

CD or video souvenir(纪念品)

Give your children the best summer holiday ever. Book early to avoid disappointment!

For further information contact World Tours.

Tel: 629715

【1】What is this?

A. A notice. B. An application.

C.An advertisement. D. An interview.

【2】Who is this most probably written for(为...而写)?

A. Guides. B. Children. C. Pupils. D. Parents.

【3】Which of the following is not true?

A. You can enjoy return flights and transport to and from the airport

B. You will sleep in a four-star hotel in the evening.

C. During the trip, you can visit a shopping center.

D. You can also buy CD or video souvenirs

【4】 If you want to take the trip, please call ____________.

A. 629714 B. 529715 C. 629915 D. 629715

【5】What is NOT mentioned about the trip?

A. Days of the trip. B. Places to visit.

C. Price of the trip. D. Meals during the trip.

【答案】

【1】C

【2】D

【3】B

【4】D

【5】C

【解析】

试题分析:短文大意:这篇短文是一则旅行广告,向父母们推荐了为期七天的暑假假期旅游活动。

【1】C细节理解题。根据第一句Why not take your children to Beijing this coming summer holiday? Your seven-day trip includes描述,可知这是一则旅游广告,故选C。

【2】D细节理解题。根据短文第一句和倒数第四行Give your children the best summer holiday ever.描述,可知这则广告是写给父母的。所以选D。

【3】B细节判断题。根据短文第六行six nights in a five-star hotel描述,可知住宿在五星级酒店。可知四星级酒店是错误的,故选B。

【4】D细节理解题。根据最后一句Tel 629715描述,可知如果你想去旅行,可以拨打电话629715。故选D.

【5】C细节理解题。通读全文,可以得知这则广告说明了旅行的天数、参观地点、餐饭,但没有介绍价格。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】完形填空

阅读下面短文然后从各题所给的三个选项中选出最佳选项。

Helen 's favorite food is chocolate. Her parents and teacher often say that it's________ for her teeth to eat too much chocolate. But she doesn't believe it. She often puts some chocolate in the milk for breakfast, the juice________lunch, even the soup for supper. Her mother has to ________ some chocolate in her bag before she goes to school. Sometimes when her mother goes shopping with her, Helen won't leave the shop ________her mother buys some chocolate for her.

The little girl ________ back from school with a painful(痛苦的) look yesterday afternoon. A tooth hurt and she had nothing. Her mother made some soup for her. But she put some chocolate in it. Her father bought some________for her, but she put some chocolate in it, too. Of course it was useless. ________the next morning her mother took her to see the ________.The dentist saw there was a cavity(洞) in her bad tooth .So he had to fill(填充)it with something.

“Now, young girl,” said the dentist , “What kind of filling(填充物) would you like for that tooth ?”

________, please,” answered Helen. The dentist and Helen’s mother both laughed. The dentist asked Helen to eat fresh fruit and vegetables________chocolate. And it’s necessary for Helen to have healthy eating habits.

【1】A. good B. bad C. well

【2】A. for B. with C. at

【3】A. get B. put C. buy

【4】A. when B. if C. until

【5】A. go B. came C. returned

【6】A. medicines B. pills C. medicine

【7】A. But B. So C. And

【8】A. doctor B. nurse C. dentist

【9】A. Chocolate B. Milk C. Fruit

【10】A. instead B. but C. instead of

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网