题目内容

【题目】

Many countries all over the world have National Parks. There are about 7, 000 National Parks around the world. Most of them protect natural environment as well as the plants and animals that live there, but a few are in towns and cities.

There are nine National Parks in England. The first t1were the Peak District, the Lake District and Dartmoor, which were all named as National Parks in 1951. Others followed afterwards, such as the North York Moors in 1952, the New Forest in 2005 and the South Downs in 2010.

Many National Parks around the world cover huge areas of land where n2lives, but in England most of the countryside within them is useful for farming and some activities. As a result, National Parks in England i3 places where people live and work, as well as wild and beautiful areas where there is little sign or human life.

There are plenty of activities to do in all of the National Parks in England. Visitors can walk or cycle and many of the parks organize activities for families.

There are about 110,000,000 visitors to the parks every year. They bring many benefits to the areas but c4problems too. Many popular towns and villages can be crowded with visitors. This results in overcrowded car parks and roads choked with traffic. Life can be difficult for people who live there, as more and more gift shops and cafes are opened instead of those everyday shops; local people can h5afford to buy houses in popular places.

Another major problem is litter. In the parks it is especially d6to animals. Broken glass can also get other things, like leaves, on fire by focusing the rays of the sun. When they start in wild places, they are much harder to c7and can damage large areas very quickly.

All National Parks in England promote the Countryside Code, which tells people how to take care of their environment. If these rules are followed, the National Parks will be protected and continue to give pleasure to many people for a long time.

【答案】

1three

2nobody

3include

4create/cause

5hardly

6dangerous

7control

【解析】

本文主要介绍英国国家公园,讲述了它的特色、地理位置、活动以及利弊,并呼吁大家遵守规则、保护自然环境。

1句意:首先三个是峰区国家公园、湖区国家公园和达特姆尔国家公园。
此句是主系表结构,根据were后面的the Peak District, the Lake District and Dartmoor 三个公园可知此处表示三个,用基数词three表示。故填three

2句意:世界各地很多国家公园覆盖很大面积无人居住的土地,但是在英国大部分的土地都被用于耕种和一些活动。

but表示转折,but后句意为但是在英国大部分的土地都被用于耕种和一些活动。可知并没有很多地能用来建设国家公园。根据where people live and work 可知因此很多国家公园都被站在人们居住和工作的地方。因此可推断此处表示无人居住的nobody表示没有人。故填nobody

3句意:结果是英国的国家公园包括人们居住工作的地方,也包含野外漂亮的没有人类的地方。

根据places where people live and work, as well as wild and beautiful areas where there is little sign or human life.可知此空后包含两种情况,一种是人们居住工作的地方,另一种是野外漂亮的没有人类的地方。因此此空表示包含,用include表示。故填include

4句意:他们会给这片区域带来好处但是也会引起问题。

but表示转折,根据前面带来好处可知此处表示也会引起问题。此空是谓语动词,表示引起。故填create/cause

5句意:当地人们在这些流行的地方很难买得起房子。

此空是副词修饰动词afford。根据Life can be difficult for people who live there “在这里生活的人生活很困难可推测此处表示很难买的起房子。”hardly表示几乎不。故填hardly

6句意:在公园里垃圾对动物来说特别危险。

此空是形容词作表语,构成主系表结构。根据Broken glass can also get other things, like leaves, on fire by focusing the rays of the sun.“破碎的玻璃可能会聚焦阳光导致着火。可知这些垃圾对动物来说是危险的。dangerous表示“危险的”。故填dangerous

7句意:当火在野外着起来时,很难控制,而且会迅速损害大片区域。

to后接动词原形,此处they指代上文中的,根据首字母和句意可知火很难控制control表示控制。故填control

练习册系列答案
相关题目

【题目】 I love visiting new cities and seeing all of their famous tourist places. Not long ago, I visited the German city of Leipzig. Leipzig is quite a big city, and there' s so much to do and see. These are the top three places I visited in the city.

The Museum of Fine Arts

Sometimes art museums can be a little bit boring but I really enjoyed visiting Leipzig' s Museum of Fine Arts. Set up in 1848,. the museum has a collection of about 4, 600 paintings (from the Late, Middle Ages to modern day). I love learning about different artists from across the ages.

The St. Nicholas Church

This is a church (教堂) with a very interesting past. In the past it was a popular place for famous musicians and the sound there was the best in the city. I had heard a lot about this church, so it was amazing to finally visit it in person. Inside, there are beautiful paintings on the wall and it is very peaceful.

Leipzig Zoo

I think Leipzig has one of the best zoos in the world Leipzig Zoo! The zoo is famous for its large building projects such as Gondwanaland world' s second largest indoor rainforest. As you walk in Gondwanaland, it feels like you're going through the rainforest of Africa, Asia and South America.

The best part of Leipzig Zoo is the safari (游猎) area. There's a real river and you can travel down it on a boat. It is so cool!

1The Museum of Fine Arts has a history of about .

A.100 yearsB.120 yearsC.150 yearsD.170 years

2What does the writer say about the St. Nicholas Church?

A.It has many visitors.B.It has a long history.

C.It is very peaceful inside.D.It is popular with musicians.

3What' s the relationship between Gondwanaland (G) and Leipzig Zoo (L)?

A.B.C.D.

4Which of the following is TRUE according to the passage?

A.The writer thinks his trip to The Museum of Fine Arts is boring.

B.The St. Nicholas Church used to have the best paintings.

C.You can go boating on a real river in Leipzig Zoo.

D.The writer likes Gondwanaland best in his trip to Leipzig Zoo.

5The writer mainly in the passage.

A.compares three different placesB.introduces the history of Leipzig

C.describes the places he visited in LeipzigD.explains why he loves visiting new cities

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网