题目内容

【题目】

Limited Screen Time

What Is It?

The newly app (应用程序) "Limited Screen Time" designed by Thomas Black Company is coming out today. "Limited Screen Time" is a simple app that allows you to set limits on the time your children use an iPhone or iPad.

Background

Parents are worried about the length of time that today's children spend on screen. And long screen time is one of the reasons why kids are short sighted. "Limited Screen Time" is a simple way to help set and control limits to your children's time with an iPhone and iPad.

How Does It Work?

Step One: use your finger across the clock to set the time

Step Two: set the user by typing on the "Users"

Step Three: press "Start"

Step Four: pass your iPhone or iPad to your child and let them use the phone any way you choose. (e. g. apps, Movies, music)

What Happens Next?

After you set the time, the device (装置) will receive a set of messages alerting (警告) your children that " Your screen time is up" . Your children will be unable to continue using the phone until the passcode is correctly entered.

Graphs (曲线图)

From the graphs you can see the weekly length of screen time.

Information Card

The company which designed "Limited Screen Time"

1.

One of the reasons why kids are short-sighted

2.

The number of steps of setting "Limited Screen Time"

3.

The things the device (装置) will receive after setting the time

4.

The use of graphs

5.

【答案】

1Thomas Black Company

2Long screen time

3Four

4A set of messages

5To see the weekly length of screen time

【解析】

文章讲了限制屏幕时间应用程序,详细介绍了它的背景,如何工作,设置和观察等。

1根据文中The newly app (应用程序) “Limited Screen Time” designed by Thomas Black Company is coming out today. 由托马斯·布莱克公司设计的新应用程序“限制屏幕时间”将于今天面世。可知是Thomas Black Company设计的,故答案为Thomas Black Company

2根据文中And long screen time is one of the reasons why kids are short sighted. 而长时间的屏幕是孩子近视的原因之一。可知屏幕时间长是孩子近视的原因之一,故答案为Long screen time

3根据文中Step One: use your finger across the clock to set the timeStep Two: set the user by typing on the “Users”Step Three: press “Start”Step Four: pass your iPhone or iPad to your child and let them use the phone any way you choose. (e. g. apps, Movies, music)可知,一共是四步,故答案为Four

4根据文中After your set the time, the device (装置) will receive a set of messages alerting (警告) your children that “ Your screen time is up”. 设置好时间后,设备会收到一组信息,提醒您的孩子“您的屏幕时间到了”。可知设置时间后设备将接收到一组消息,故答案为A set of messages

5根据文中From the graphs you can see the weekly length of screen time. 从图表中你可以看到每周的屏幕时间长度。可知为了查看每周的屏幕时间长度,故答案为To see the weekly length of screen time

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Are you truly happy? Do you ever know what it means to be happy and what it takes to achieve happiness? These are important questions for anyone who is looking for happiness. The following are a few tips that will be very helpful to you.

Firstly, making a plan will make you happy. Your moods will be very wonderful if you get ready to achieve goals or if you are going after something you value.

Secondly, make yourself stay with happy people. It is easy to begin to think negatively(消极地)when you stay with people who think in this way. However, if you are around people who are happy, you will be happy, too.

Thirdly, when something goes wrong, try to find out a solution instead of being lost in selfpity. Truly happy people don’ t allow difficulties to influence their happiness. It is because they know that with a little thought, they can change the situation for the better.

Fourthly, spend a few minutes each day thinking about the things that make you happy. These minutes will help you focus on the positive things in your life. It’s also important to spend some time each day doing something nice for yourself .Whether you have lunch, take a relaxing bath or simply spend a few minutes on your appearance, you will put yourself in a better mood.

Fifthly, finding the humor in situations can also lead to happiness. Finding a way to look down upon a situation can make you happy, too.

Lastly, keeping healthy is another way to achieve happiness. Being fat or not eating healthy foods can have a negative effect on your moods. After all, having a healthy body is the capital of revolution(革命).

根据文章内容,判断句子正(T),误(F)。

1There are five tips mentioned to achieve happiness.

2Stay with happy people and you will be happy, too.

3Difficulties always influence happy people’s happiness.

4Taking a relaxing bath will put yourself in a better mood.

5If you want to be happy, you’d better keep healthy.

【题目】 Today we started our new school term. We were very happy to see friends again. But the most exciting of allthe new term is the time to plan new hobbies. It is common in Britain for students to plan new hobbies after the Christmas holidays. Deciding to start something new is a common New Year resolution.

Most schools offer different kinds of hobby classes. Students take them in their free time or after school. You have to pay for some classes and others are free. For exampleI once took a free Friday evening gymnastics(体操) class my school offered. But when I wanted to learn how to play the drummy parents had to pay for the lessons.

The most popular extra classes at my school were piano lessons. We also like playing a role in the drama (戏剧) club. Both classes offered exams students could take. Students with many hobbies sometimes felt more stressed than those without any. But the students with hob-bies left school with many extra skills.

I have not stopped any of the hobbies I began at school. Although sometimes I may feel very tiredthere are also some good reasons for me to insist on it. And I have never regretted taking them. My best friend today is someone I met in my gymnastics class. We have the same hobby and we spend time a lot.

1When a new school term startsthe most exciting thing for students is .

A.to see friends again

B.to plan new hobbies

C.to take different kinds of hobby classes

D.to learn how to play the drum

2When can the writer learn to play the drum in the hobby class?

A.When a new school term starts.B.After the Christmas holidays.

C.In the free time or after school.D.When the school classes begin.

3The writer has never regretted taking his hobby classes because .

A.they were all free

B.they didn’t offer exams

C.they didn’t make the writer feel more stressed

D.the writer made his best friend in a hobby class

4What is the best title for this passage?

A.Different Kinds of Hobbies

B.We Started Our New School Term

C.I Met a Friend in My Gymnastics Class

D.The New Term Is the Time to Plan New Hobbies

【题目】Changing Makes You More Confident

I used to hate being called upon in class mainly because I didn't like attention drawn to myself. And unless otherwise assigned (指定) a seat by the teacher, I always _______ to sit at the back of the classroom.

All this changed after I joined a sports team. It began when a teacher suggested I try out for the basketball team. At first I thought it was a _______ idea because I didn't have a good sense of balance, nor did I have the _______ to keep pace with the others on the team and they would laugh at me. But for the teacher who kept insisting on my "going for it", I wouldn't have decided to give it a try.

When I first started _______ the practice sessions, I didn't even know the rules of the game, much less what I was doing. Sometimes I'd get confused and take a shot at the wrong _______ - which made me feel really stupid. Fortunately, I wasn't the only one "new" at the game, so I decided to focus on learning the game, do my best at each practice session, and not be too hard on myself for the things I didn't know "just yet".

I practiced and practiced. Soon I knew the _______ and the "moves". Being part of a team was fun and motivating (激励, 动力). With time, I learned how to play and made friends in the process-friends who respected my efforts to work hard and be a team player. 1 never had so much fun!

With my improved self-confidence comes more _______ from teachers and classmates. I have gone from "_______" in the back of the classroom and not wanting to call attention to myself, to raising my hand-even when I sometimes wasn't 100 percent sure. I had the right answer. Now I have more self-confidence in myself.

1A.hopedB.agreedC.meantD.chose

2A.goodB.crazyC.commonD.bright

3A.abilityB.nightC.chanceD.patience

4A.enjoyingB.preparingC.attendingD.watching

5A.directionB.decisionC.competitionD.discussion

6A.stepsB.rulesC.ordersD.games

7A.praiseB.adviceC.comfortD.courage

8A.dreamingB.talkingC.fightingD.hiding

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网