Don’t you just hate it when you have to take an important phone call and you’re finding somebody is listening to you? You either have to keep your voice down or go outside to keep the conversation private, which is not exactly ideal(理想的). Now, a new product can help you.

Hushme is a high-tech mark(口罩) that can block the sound of the wearer’s voice so that people nearby can’t hear what is being said. It connects to your phone with Bluetooth and comes with a pair of earphones. When you get a private call, all you have to do is to put the mask on and it will do the rest.

The Hushme mask, which has different kinds of colors, can be worn around the neck, and in front of your mouth. It’s not yet clear how comfortable speaking with this Bane-like mask over your mouth really is, or how well it works. We know so far is that it makes you look strange.

The sound choices for covering your voice currently include wind, ocean, rain, birds, monkey, squirrel(松鼠), R2D2, laughing Minion6 and Darth Vader breath. And new ones could be added in the future.

You could also always use Hushme to protect your ears from loud noise from the co-workers at the office. Just put this small product over their mouths and you can get on with your work.

Hushme was on show at the beginning of this year. Its makers plan to start selling it by the end of the year. It will cost around $200.

1.The underlined word ”block” means ________ in Chinese.

A. 增加 B. 阻止 C. 检测 D. 保存

2.You can wear the mask over the mouth or ________.

A. over your hand B. around your arm

C. over your ear D. around the neck

3.Now the mask include ______ kinds of sounds.

A. 6 B. 7 C. 8 D. 9

4.If we put the passage into four parts, which of the following is the best?

A. ①,②③④,⑤,⑥ B. ①,②,③④,⑤⑥

C. ①②,③,④⑤,⑥ D. ①②③,④,⑤,⑥

5.The passage probably comes from _______.

A. a storybook B. a science fiction

C. a science magazine D. a fashion magazine

1.B 2.D 3.D 4.A 5.C 【解析】本文介绍了一种新型的产品,一种能阻止说话者被人们听见的口罩。 1.B 词义猜测题。根据so that people nearby can’t hear what is being said.可知附近的人无法听见戴这种口罩的人正在说的话,故表示它能阻止说话者的声音,故选B。 2.D 细节理解题。根据...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网