题目内容

Quick Work?
Ted Robinson has been worried all the week.Last Tuesday he received a letter from the local police.In the letter he was asked to call at the station.Ted wondered why he was wanted by the police,but he went to the station yesterday and he is not worried at more.?
At the station,he was told by a smiling policeman that his bicycle had been found.Five days ago,the policeman told him,the bicycle was picked up in a small village four hundred miles away.It is now being sent to his home by train.?
Ted was most surprised when he heard the news.He was amused (感到有趣),too,because he never expected (指望)the bicycle to be found.It was stolen twenty years ago when Ted was a boy of fifteen.?
Answer the questions:?

  1. 1.

    What happened last Tuesday??
                                                                                 

  2. 2.

    What was he told at the station??
                                                                                 

  3. 3.

    What are the police doing with the bicycle??
                                                                                 

  4. 4.

    Why was he surprised and amused??
                                                                                 

  5. 5.

    How old was Ted when his bicycle was stolen??

1. Tom Robison received a letter from the local police.?
2. He was told that his bicycle had been found.?
3. It’s now being sent to his home by train.?
4. Because the bicycle was stolen twenty years ago.He never expected the bicycle to be found.?
5. He was only fifteen.?
1.根据第一段的第二句“Last Tuesday he received a letter from the local police”可知。
2.根据第二段的第一句“At the station,he was told by a smiling policeman that his bicycle had been found”可知。
3.根据第二段的最后一句“It is now being sent to his home by train”可知。
4.根据第三段的第二句“because he never expected (指望)the bicycle to be found.It was stolen twenty years ago when Ted was a boy of fifteen.”可知。?
5.根据第三段的最后一句“It was stolen twenty years ago when Ted was a boy of fifteen.”可知。
练习册系列答案
相关题目

阅读理解

Quick Work?

Ted Robinson has been worried all the week.Last Tuesday he received a letter from the local police.In the letter he was asked to call at the station.Ted wondered why he was wanted by the police,but he went to the station yesterday and he is not worried at more.?

At the station,he was told by a smiling policeman that his bicycle had been found.Five days ago,the policeman told him,the bicycle was picked up in a small village four hundred miles away.It is now being sent to his home by train.?

Ted was most surprised when he heard the news.He was amused (感到有趣),too,because he never expected (指望)the bicycle to be found.It was stolen twenty years ago when Ted was a boy of fifteen.?

Answer the questions:?

1.What happened last Tuesday??

                                                                             

2.What was he told at the station??

                                                                             

3.What are the police doing with the bicycle??

                                                                             

4.Why was he surprised and amused??

                                                                             

5.How old was Ted when his bicycle was stolen??

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网