题目内容

【题目】Life on Mars will be better than _____ on Earth _____ many ways.

A. the one; on B. that; on

C. that; in D. the one; in

【答案】C

【解析】

试题分析:句意:火星上的生活在许多方面会比地球上的生活好。在许多方面,应该用介词in。比较必须在同类之间进行,为了避免重复,前面出现的名词life在than后可以用that代替。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Solar storms shake Earth’s magnetic field(磁场). They not only influence human technology, but also animals, reported Forbes.

Studies show that many animals use changes in Earth’s magnetic field to find directions. These changes provide the animals a general compass(指南针) for south and north. Animals can also use them as landmarks.

For example, scientists have found special cells in part of a bird’s eye nervous system(神经系统). They seem to react to changes in the magnetic field.

Some fish species, like the common trouthave cells with magnetic sensors in their nasal cavity(鼻腔). In 1994 “magnetic sense” was also discovered in sea turtles.

Some whale species may use magnetic sense to navigate (导航) the oceans. A dysfunction of this sense may explain the still mysterious beachings (动物搁浅). Sometimes several hundred animals, such as whales and dolphins, are driven out of water along beaches. They usually can’t breathe under their own weight and die slowly.

1What do many animals use to find directions?

A.Solar storms.B.Magnetic field.

C.Changes in magnetic fieldD.General compass

2Which of the following animals is mentioned in the passage?

A.DogB.Trout.C.WolfD.Panda

3What does the underlined word“dysfunction”in paragraph 5 mean in Chinese?

A.机能正常B.机能失调C.机能更新D.机能优化

4Why whales and dolphins die after being driven out of water?

A.Because they are too heavy.B.Because there is no water.

C.Because they have no magnetic senseD.Because they are hungry.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网