题目内容

【题目】 假如你的妈妈是一位中学老师,爸爸是一名工人,你是一名中学生。请介绍你们一家人的日常作息时间。不少于60词。

___________________________________________________________________

____________________________________________________________________

____________________________________________________________________

____________________________________________________________________

____________________________________________________________________

____________________________________________________________________

【答案】例文

My mother is a middle school teacher, and she is very busy with her work. Every day, she gets up at 6:30 am. After breakfast, she goes to school. My father is a worker. He usually gets up at 7:00 in the morning. I am a middle school student, and I often get up at 7:30 am. I take a bus to get to school. We don't have lunch at home because my mother don't have free time to cook. Usually at 5:00 pm, my mother and I get home. My father usually gets home at around 6:00 pm. When my father comes back, we often have dinner together.

【解析】

1. 题干解读:文章主要是介绍一家人的日常生活的作息时间,包括爸爸妈妈的工作和上下班时间以及自己的作息时间安排。多用简单句描写,把文意写清楚,交代具体即可。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网