题目内容

__________ he is a child, he knows a lot.

A. Even B. Even though C. If D. Unless

B 【解析】句意:尽管他还是个孩子,但他懂得很多。A. Even甚至;B. Even though尽管;C. If 如果;D. Unless除非,如果不。结合句意可知,此句是even though引导的让步状语从句,故答案为B。
练习册系列答案
相关题目

Can you remember a face quickly and never forget it? If so, then you could be a super recognizer.

Usually it is easy for someone to recognize the faces of their family members and friends. But it could be difficult for them to remember faces that they have only seen once. However, studies have found that super recognizers have amazing face recognition skills. They can remember at least 80 per cent of faces they have ever seen. According to the Daily Mail, at least one in 50 people are super recognizers.

A study was carried out in Bournemouth University of UK recently. Researchers tried to find whether super recognizers have a different way to remember faces. They found that when these people look at faces, they spend more time looking at the person's nose. They also found that these people are not smarter than others. Their super ability is restricted(有限的) only to face recognition.

Another important finding is that there are two subtypes(子类型) of super recognition. Some never forget faces. But for some, if you show pairs of faces to them at the same time, they can quickly decide whether the faces are of the same person or two different people. In fact, many super recognizers say they are very good at recognizing faces in a crowd.

These subtypes of super recognition could be applied to many areas of life. For example, the skills could be very useful at a passport control checkpoint. Super recognizers could also help police find known troublemakers and even missing people in the crowd.

1.The super recognizers can remember ________ of the faces they've ever seen.

A. all

B. at least 80 per cent

C. at least 50 per cent

D. half

2.What did the university's study find about super recognizers?

A. They spend the same time on one's eyes and nose.

B. They pay more attention to a person's nose.

C. They are a lot smarter than other people.

D. They are also very good at voice recognition.

3.What are the two subtypes of super recognition?

a. One type can decide whether the faces are of the same person or two different people.

b. One type can only recognize children's faces.

c. One type can remember faces they've seen forever.

d. One type can easily draw a picture of the faces they saw.

A. a,c B. b,c C. c,d D. a,d

4.What does the underlined word “applied” mean in the passage?

A. developed B. asked

C. shown D. used

5.What does the last paragraph talk about?

A. More subtypes of super recognition.

B. Reasons of different subtypes.

C. Uses of super recognition in some jobs.

D. How to be a super recognizer.

1.B 2.B 3.A 4.D 5.C 【解析】试题分析:本文是一篇说明文。英国伯恩茅斯大学的研究人员发现,世界上有些人可能拥有不可思议的人脸识别技能,这些人被称为“超级辨别者”,他们至少能识别80%的面孔。超级辨别者可以帮助警察寻找犯罪分子,甚至失踪人口。 1.题意:超级识别者可以记住他们见过的至少80%张面孔。考查细节理解题。根据第二段倒数第二句“They ...

书面表达

在英语课上,同学们就自己喜欢的旅游方式展开了讨论。请你根据下表内容,用英语写

一篇短文,汇报讨论结果,并谈谈自己的想法。

团队旅游

有导游,不会迷路

不必自己找旅馆

结识朋友,相互帮助

个人旅游

自由安排时间

选择自己喜欢的旅游景点

学会照顾自己

你的想法

……

注意:1文章必须包括表中全部内容,可适当增加细节;

2想法至少在两句以上;

3词数为80—100,开头已给出,不计人总词数。

参考词汇:团队旅游travel with a group;个人旅游travel alone;安排arrange

Recently, we have discussed the ways to go travelling. Here is the result.

Some students choose to travel with a group.__________________________________

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________.

Recently, we have discussed the ways to go travelling. Here is the result. Some students choose to travel with a group. With a guide's help, they won't get lost and they don't need to look for hote...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网