题目内容

【题目】—Hello, may I speak to Mr. Black, please?

A.I’m Mr. Black. Who are you?B.Can I take a message for you?

C.Hold and I’ll put you through.D.Sorry, I’m afraid you have to.

【答案】C

【解析】

句意:——你好,请问,我能跟Black先生通话吗?——稍等,我将为你接通。

考查情景交际。A选项意为我是Black先生。你是谁B选项意为我能为你捎个口信吗C选项意为稍等,我将为你接通D选项意为对不起,我恐怕你不得不。根据问句可知,此对话是发生在打电话时,问句是想要与Black先生通话,A选项并非打电话用语,打电话应该用this is…,排除A选项;B选项并未说明Black先生是否在家,直接说留言,不符合句意;C选项意为“稍等,我将为你接通。”可以用于通话;D选项不符合句意。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】Dear Emma

Your problem is like a circle. It is because you spend less time with them. The harder you study, the less time you have to spend with friends and the less friendly you look to your classmates. So you should spend more time with them.

Look at your classmates. Are there any people with whom you feel you have a lot in common or trust? You can make friends with them first. The advice is as follows:

First, smile at your classmates. Do this as often as you can, until your classmates become used to your smiles and smile back. Next, talk to your classmates. Do this between classes or during your lunch break. You may find it easier to start by talking to people when they are alone. Perhaps you could ask a classmate about your studies.

They are likely to respond (回应) in a very positive way. People like to feel important and helpful.

There must be someone else in your class who is also quiet. It might be easier to try to talk with him or her. Your problem is mainly about confidence. Smile first, talk next and slowly you will make friends. The most important point is that: Unless you have more confidence, you can’t make as many friends as you want.

Editor

1What’s the cause of Emma’s problem?

__________________________________________________

2How can Emma solve the problem?

__________________________________________________

3When should Emma talk to her classmates?

__________________________________________________

4How many pieces of advice does the editor give Emma?

__________________________________________________

5What’s Emma’s problem mainly about?

__________________________________________________

【题目】 We usually go to see a doctor when we are ill. Doctors may give us some medicine, and the medicine often (A) m us feel better.

But sometimes the doctor’s medicine doesn't (B) . This happened to one man Thomas Smith. He was ill in hospital, but he wasn't getting well. (C) 之后他在自己体内发现了一个新医生He saw funny films. He read funny books. And something wonderful happened. Laughing took away his pain after half a year. He could have a good night's rest. His own happy feeling helped him get well again. He wrote his story in his book. He said laughing was very useful. (D) It was the best "medicine".

Another man, Simon Beck, was also ill, and he had a serious pain in his back. The doctor couldn't stop it, so the man began to "picture" his pain. In his head he “drew” a picture of a dog. He imagined it to be a real dog. And it was hurting him. Then the man talked softly to the dog. He put his hand on the dog’s head and talked with it. After one year, his pain went away!

These stories may surprise you, but more and more people are getting well in this way. So call on the “doctor” inside your mind, and keep happy and well!

1请根据上下文或首字母提示将AB 两处单词补充完整。

________ ________

2请将文中C 处画线句子译成英语。

_____________________________

3In the passage the underlined word “It” refers to(指)_____.

4根据短文内容回答问题。

Who spent less time taking away the pain, Thomas Smith or Simon Beck?

__________________________________

5The topic sentence(主题句)in this passage is_____.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网