题目内容

【题目】Dear Sally,

Please take these things to your brother Bob: his dictionary, pen, notebook, keys, and a baseball. The dictionary is on the bed. The pen is in the pencil box. I put the pencil box on the sofa. The notebook is on the desk. The keys are on the dresser. The baseball is under the bed. Thanks.

Grandma

1Sally is Bob’s _____.

A.sisterB.auntC.momD.grandma

2Where’s Bob’s dictionary?

A.On the bed.B.On the sofa.

C.On the desk.D.On the dresser.

3The Chinese meaning (汉语意思) of "put" is "______".

A.B.C.D.

4The ______ is / are under the bed.

A.penB.notebookC.keysD.baseball

5Grandma tells (告诉) Sally to take _______ things to Bob.

A.threeB.fourC.fiveD.six

【答案】

1A

2A

3B

4D

5C

【解析】

试题本文是一篇留言条。萨利的奶奶让萨利把鲍勃的东西带给鲍勃。

1考查细节理解题。根据短文开头Dear Sally, 及第一句Please take these things to your brother Bob可知鲍勃是萨利的哥哥。故选A

2考查细节理解题。根据第二句The dictionary is on the bed.可知字典在床上。故选A

3考查猜测词义题。根据上文The pen is in the pencil box.及下文The notebook is on the desk.等可知 I put the pencil box on the sofa.意识是我把铅笔盒放在沙发上了。故put的意思。故选B

4考查细节理解题。根据倒数第二句The baseball is under the bed.可知选D

5考查细节理解题。根据第一句Please take these things to your brother Bob: his dictionary, pen, notebook, keys, and a baseball.可知奶奶萨利把his dictionary, pen, notebook, keys, and a baseball这五种东西带给鲍勃。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Hobbies should be an important part of everyone's life. Today, we’re going to talk about one of the oldest and most popular hobbies: collecting. Want to start your own collection? Here are the ways.

__________

First, you have to decide what you’re going to collect. It’s okay to pick something that simply interests you. If you love reading, books are a great choice.

__________

You need to start with usual and cheap pieces, and they will build your collection’s foundation (基础). As you’re doing your homework (see below), you’ll come to know those pieces. Think of it like a pyramid(金字塔)—- there has to be a foundation before you can move up into better pieces.

__________

Before collecting, do some research on what you’re collecting. Of course there are collectors like you. So get on the website, ask them questions and find out where to start.

__________

It’s easy for many starters to spend a lot of money, end up with many things, and finally lose interest. The beauty of having a collection is that it should be something you can make into a “career—beginning as a young man and continuing through retirement (退休)”. Make it a goal to add just a few pieces to your collection per year.

1From the first paragraph, we can know collecting is a(n)____hobby.

A.new but difficultB.old but popular

C.old and boringD.new and interesting

2Which of the following is NOT right for a football collection starter?

A.Buying a football in every store.B.Collecting some cheap footballs.

C.Looking for information online.D.Asking other collectors for advice.

3What will happen most probably if a collector collects too many things?

A.He may make the collecting to be his career.

B.He may want more and more.

C.He may dislike the hobby.

D.He may sell them.

4Put the subtitles (小标题) back in the passage.

Start slow Pick the thing

Begin with the usual pieces Do your homework

A.①②③④B.②③④①C.③②④①D.③①④②

5In which part of the newspaper can we find the passage.

A.PROBLEM&ADVICEB.CULTURE&HISTORY

C.SPORTS&HEALTHD.HOBBY&PLEASURE

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网