题目内容

I look stupid with this haircut. All my classmates will me.

A. laugh at B. agree with C. depend on D. worry about

A 【解析】句意:我剪了头发看起来很傻,我所有的同学都嘲笑我。laugh at嘲笑;agree with同意…;depend on依靠,取决于;worry about为…担心。根据句意I look stupid…可知,这里应表示“嘲笑”,故选A。
练习册系列答案
相关题目

We live in a much better life than we used to. However, health is still a problem all over the world. Sometimes it seems quite serious.

People need more health care, especially in developing countries. Look at the following table made by World Health Organization (WHO).

Total population

Share(份额)of the health care

Developed Countries

20%

90%

Developing countries

80%

10

The table shows that developed countries have 20 per cent of the world's population but take 90 per cent of the health care. For example, a Japanese spends five hundred dollars on health care every year. However, a person in a poor country spends only three dollars a year!

There is another health problem in developing countries. Fifty years ago, people lived a life of about forty-six years on average(平均).Now most people in the world live twenty years longer than before. People in the poorest countries, however, live a much shorter life than people in developed countries. There are thousands of patients in poor countries; most of them are children. In 2002, almost 57,000,000 people died of different kinds of diseases. And nearly 20 per cent were children under five.

It's time for us to do something to help these children!

1. makes the table(表格)in the passage.

A. WTO B. WHO C. The UN D. ORBIS

2.According to the passage, people in may need more health care.

A. Japan B. Canada C. England D. India

3.How much does a Japanese usually spend on health care for a year?

A. $250. B. $390. C. $300. D. $500.

4.What's people's life expectancy(平均寿命)at present?

A. 46 years. B. 50 years. C. 57 years. D. 66 years.

1.B 2.D 3.D 4.D 【解析】本文介绍了当今世界发展中国家所面临的健康问题,和发达国家相比,发展中国家的国民每年花在健康保健上的钱可谓少得可怜,看来的确是时候采取措施来应对这一问题了。 1.细节理解题。根据文章第二段中Look at the following table made by World Health Organization (WHO),可知答...

任务型阅读阅读短文,按要求回答问题。

Culture UK: Bristol

Chocolate!

The first chocolate bar in the world was created in Fry's, a company in Bristol. Joseph Fry invented the delicious treat around the year 1720. Fry's also produced the first chocolate Easter egg in the UK in 1873. The company continues to produce chocolates and sweets to this day.

Balloon Festival

The Bristol Belle was the first modern hot-air balloon in Western Europe and was developed and built in 1967. The Bristol International Balloon Festival is held every summer in the city, and is Europe's biggest hot-air balloon event.

71

According to a new study, Bristol is the UK's most musical place, with the biggest number of musicians among the population. It's well-known for giving birth to the trip-hop scene in the 1990s. Its multicultural(多元文化的)population has really influenced the sounds of the Bristol music scene.

Famous people

JK Rowling

J.K. Rowling was born and brought up in Chipping Sodbury, just outside Bristol. It is said that she invented her famous character Harry Potter after meeting a young boy named Ian Potter in the village where she grew up.

Banksy

Banksy is a graffiti artist local to Bristol. He is famous all over the world for his street art. Some of his pieces have been sold for hundreds of thousands of pounds. Many Hollywood pop stars and famous people love to collect his work.

1.What does Fry's produce?

2.What can people see every summer in the sky of Bristol?

3.Please give a title in English for Paragraph 3. (In no more than FIVE words.)

4.Is Ian Potter an invented character or a real person?

5.What is Banksy well-known for?

1.Chocolates and sweets./Chocolate and sweets. 2.Hot—air balloons/Hot—air balloon 3.Music/ The UK’s most musical place/ The Bristol music scene. 4.A real person./He is a real person. 5.(Fo...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网