题目内容

【题目】A

Art Training Course

Do you want to get $75~$200 each hour? You will get good jobs if you spend only a week on our course about ads, TV programs, films and fashion.

Website: www.awardmakeupschool.com

Telephone number: 310-364-0665

Teaching English Overseas

A 4-week language course is offered monthly in Prague. It’s helpful for you to get good jobs around the world.

Cost: $1300 per month

Website: www.teflworldwideprague.com

Looking for a Roommate

I’m Mary. I have a house with three bedrooms. There are many things in it, like a TV, a washing machine and a fridge. You only need to pay $200 for it each month. And it includes the cost of surfing the Internet. There are two rules for you to obey: You mustn’t make lots of noise in the house and you must keep the house clean.

E-mail: www.room.to.rent@hotmail.com

1If Jim wants to take the language course for two months, he’ll have to pay ______.

A. $ 75 B. $200 C. $1300 D. $2600

2Mary’s house provides the following things EXCEPT ________.

A. a computer B. a TV C. a fridge D. a washing machine

3Which of the following is TRUE according to the passage?

A. The cost of the art training course is $75 each hour.

B. People should pay $1300 for the language course each week.

C. If you often surf the Internet, you’d better not rent Mary’s house.

D. People who want to live in Mary’s house should pay $1200 half a year.

【答案】

1D

2A

3D

【解析】

1细节理解,根据Cost: $1300 per month,表示每个月1300美元,故2个月就是2600美元。故选D。

2根据There are many things in it, like a TV, a washing machine and a fridge.有电视,有洗衣机,有冰箱。可知没有电脑。故选A。

3根据You only need to pay $200 for it each month.你每个月应该付200美元。一年里有12个月,就是2400美元故半年就是1200美元。故选D。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网