题目内容

【题目】Does Tom often play _______ football after _______ school?

A. /; /B. /; theC. the; / D. a; /

【答案】A

【解析】句意:汤姆经常放学后踢足球吗?play+球类,表示打(踢)球,此时不加冠词。after school放学以后。故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Froggie was a frog who never remember where he had been. His biggest _______ was to find the best pond to swim lively without worrying about water snakes. One day, Froggie hopped to a kitchen and jumped into a pot full of_________ water. Froggie felt the burning belt and burned out of the water _________ his legs could carry him. “I’m almost died there!” Froggie thought.

A few days later, Froggie went back to the same _________, totally forgetting he had been there. He again hopped into the same pot. This time, the water inside was cool. He looked around and thought, ” there’s no _____________ trying to eat me and I can have this place all to myself?”___________ , Froggie knew it was his dream pond. What he didn't know was that the water was warming up over a low ___________.

__________.thirty minutes' of swimming. Froggie felt the water was warmer, he thought of this as a nice surprise “This sure is the best place for swimming. I get to have a hot bathtoo.”___________ his comfortable bath, the water kept warmer and warmer. Froggie was so comfortable that he ___________ And he never woke up.

1A. mistakeB. dreamC. achievement

2A. hotB. saltyC. dirty

3A. as long asB. as often asC. as fast as

4A. potB. pondC. kitchen

5A. water snakeB. human beingC. flying

6A. At lastB. At that momentC. At times

7A. voiceB. heatC. price

8A. BeforeB. WhenC. After

9A. AfterB. BeforeC. During

10A. fell asleepB. fell behindC. fell down

【题目】Shakespeare's Birthplace and Exhibition of Shakespeare's World

Welcome to the world-famous house where William Shakespeare was born in 1564 and where he grew up. The property remained in the ownership of Shakespeare's family until 1806. The House has Welcomed visitors traveling from all over the world, for over 250 years.

Enter through the Visitors' Centre and see the highly–praised exhibition(展览)Shakespeare's World, a lively and full introduction to the life and works of Shakespeare. Stand in the rooms where Shakespeare grew up.

Discover examples of furniture and needlework from Shakespeare's period. Enjoy the beautiful English garden, planted with trees and flowers mentioned in the poet's works.

The Birthplace is within easy walking distance of all the car parks shown on the map; the nearest is Windsor Street(3 minutes' walk).

The House may present difficulties but the Visitors' Centre, its exhibition, and the garden are accessible (可进入)to wheelchair users.

The Shakespeare Coffee House is opposite the Birthplace.

1If Mr. and Mrs. Smiths with their 4 children want to visit the House, they should pay

according to the Admission.

A. 12B. 14. 2C. 16. 9D. 18. 6

2What does the underlined word "property" in Paragraph 1 probably refer to?

A. The exhibition.B. The visitors.C. The entrance.D. The house

3Where would you be most likely to find the passage?

A. In a travel brochure.

B. In a literature text.

C. In an official report.

D. In a news article.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网