题目内容

【题目】句意填词 根据所给句子,填入一个适当的单词,使句意完整。

1My two cousins look quite different.One is tallbut the other is____________

2On school nights,I either do my homework________ read books.I never watch TV.

3---Don't _________to turn off the lights when you leave the classroomTom.

---All rightMs.Lee.

4Look! How________ Mark is runningHe must win the race.

5The coldest season of the year is _________

【答案】

1short

2or

3forget

4fast

5winter

【解析】

1句意“我的两个堂弟看起来完全不一样,一个是高的,但是另一个是矮的”。

根据quite different“完全不同”以及One is tall“一个是高的”可知,另一个是矮的。short矮的,故填short

2句意“在上学的晚上,我要么做作业要么读书。我从不看电视”。

根据either...or...“要么……要么……”可知,故填or

3句意“-汤姆,当你离开教室时不要忘记关灯。-好的李女士”。

根据句意可知,表示“离开教室不要忘记关灯”。forget忘记,且根据空前don’t可知,用动词原形,故填forget

4句意“看!马克跑得多么地快啊!他一定能赢得比赛”。

根据He must win the race“他一定能赢得比赛”可知,他跑得很快。根据“how+adj/adv+主语+谓语”可知,空处修饰run,用副词。fast快地,故填fast

5句意“一年中最冷的季节是冬季”。

根据常识可知,最冷的是冬季。winter冬天,故填winter

练习册系列答案
相关题目

【题目】 There are many holidays and festivals. Dads have Father’s Day Mums have Mother’s Day But do our grandparents have a special festival? Yes, they do!

The Double Ninth Festival is a special day for older people in China. It started long ago. The festival is on lunar September 9th. On this day, people show love and respect to their grandparents.

There are many ways in which Chinese people express their respect. When an older person enters a room, everyone stands. People are introduced from the oldest to the youngest. When we present a book to an older person, two hands are used. Young people always offer their seats to older people on a crowded subway or bus.

Respecting older people is a tradition in China. That’s because the Chinese know that older people have knowledge and experience that young people can learn. Chinese people are proud of being old.

In Western countries, however, older people seldom think they are old. They are called “seniors” instead of “old people”. They’d rather do everything themselves. Even after retirement (退休) they take up hobbies, part-time jobs and new activities to keep their bodies working well.

Westerners respect their older people, too. Usually, seniors don’t have to buy tickets for trains and buses. They are given discounts (打折) in stores and restaurants.

But Western seniors don’t often live with their children—they live alone. For holidays, the family usually gather at the grandparents’home, and a great smile and a warm hug for their parents are enough for grown children to show their respect.

阅读短文,回答下列问题。

1When is the double ninth Festival?

__________________________

2How many ways in which Chinese people express their respect are mentioned?

__________________________

3What can the young learn from older people?

__________________________

4Can seniors in Western countries take the trains for free?

__________________________

5How do Western grown children show their respect?

__________________________

【题目】用括号里所给动词的适当形式填空。请将答案填写在答题卡指定位置。

Mr Lee, the head teacher of Starlight School, 1writean email to all the teachers and students.

Dear teachers and students,

We are almost at the end of the second term. It 2bea busy term and you all deserve(应得)a break. But there is still plenty happening at school. Please read the following.

Classroom change

We are fixing the windows in Classroom 6. The work 3expectto take a couple of weeks. In the meantime, all lessons which were in Classroom 6 are now in Classroom 15.

Library

Please 4returnall the books and DVDs you've borrowed from the school library before the end of term. You cannot borrow any books during the holiday, but you can read them in the library.

School play

This year, the school play is Snowy Days. Students can buy tickets from the entrance of the school. Friends and family are welcome. Pets aren't allowed. If you like, you can hand in your play and we 5takea look. If it is good enough, you can act it out.

School trip

Mr Williams 6planan exciting school trip. Forty students from Year 7 and 8 will go to South America 7visita school. The school is on top of a mountain. They will make new friends, and learn about new cultures. If you are interested, talk to your teacher before the end of next week.

I do hope that all of you have a good break. Remember 8bringyour sports clothes with you at the beginning of next term.

Best wishes

Jack Lee, Head teacher

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网