题目内容

【题目】根据短文内容,判断下列句子的正误 。
A
 
In 1933 an unknown American called Clarence Nash went to see the filmmaker Walt Disney. He had an unusual voice and he wanted to work on Disney's cartoon (动画片) film for children. When Walt Disney heard Nash's voice, he said “Stop! That's our duck!”
The duck was the now famous Donald Duck, who first appeared in 1934 in the film The Wise Little Hen. Donald lived in an old houseboat (水上住家) and wore his sailor jacket and hat. Later that year, he became a star after an eight-minute Mickey Mouse film. The cinema audience liked him because he was lazy and greedy (贪婪的), and because he lost his temper (发脾气) very quickly. And they loved his voice when he became angry with Mickey's eight nephews (侄子). Soon Donald was more popular than Mickey Mouse himself, probably because he wasn't a goody-goody like Mickey.
   In the 1930s, 1940s and 1950s, Donald and his friends Mickey, Goofy and Pluto made hundreds of Disney cartoons. He also made educational films about the place of the USA in the world, and safety in the home. Then in 1966, Donald Duck and his voice disappeared — there were no more new cartoons.
   Clarence Nash died in February, 1985.But today's children can still see the old cartoons on television and hear that famous voice.
(1)Who made Donald Duck film?
A.Mickey Mouse.
B.Clarence Nash.
C.Walt Disney.
D.Pluto.
(2)When was the first Donald Duck film made?
A.In 1933.
B.In 1934.
C.In 1966.
D.In 1930.
(3)Who was Clarence Nash?
A.A cartoonist.
B.Donald Duck's voice.
C.A filmmaker.
D.A film star.
(4)Where do today's children see Donald Duck?
A.In new film.
B.At the cinema.
C.On television.
D.At concerts.
(5)The underlined word “audience” in the second paragraph means______.
A.readers
B.formal interview
C.law freedom
D.the people who watch a film at a cinema

【答案】
(1)C
(2)B
(3)B
(4)C
(5)D
【解析】唐老鸭是迪士尼的系列电影中的主角,他的配音演员Clarence Nash一次偶然的机会被Walt Disney相中,从此就一发不可收拾,Nash一直扮演着懒得贪婪并且脾气暴躁的唐老鸭,知道Nash1985年。
(1)推理判断。根据第一段当纳什去见电影制作者迪士尼的时候,迪士尼被他的与众不同的声音打动了,这就是他想要的唐老鸭的声音,故选C。
(2)细节理解。根据第二段第一句,唐老鸭第一次出现在1934年的电影《聪明的小母鸡》中,故选B。
(3)推理判断。根据第一段和第二段可知纳什一直给唐老鸭配音,故选B。
(4)细节理解。根据最后一句话But today's children can still see the old cartoons on television and hear that famous voice.孩子们可以在电视上看这些动画片,听见著名的唐老鸭的声音。故选C。
(5)词义猜测。根据本句意思:电影院的观众喜欢他因为他懒惰而又贪婪,并且说发脾气就发脾气。reader读者;formal interview正式的采访;law freedom法律自由;在电影院看电影的人。故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 翻译语篇 (5小题,计10分)

What are magic words? Words like ‘thank you’, ‘please’ and ‘sorry’ can work wonders

in our daily life. These polite expressions are used every day in American—among

strangers, between friends or with family. People with good manners always communicate with others well by using these magic words.

What should you do when you receive a gift for your birthday? You’d better sit down

and write a thank-you letter. The words thank you’ are very important and used very often. We say them when someone hands us a letter, passes us a book, offers us a bottle of water, or lends us an umbrella.

“请”是另一个重要的词,但是很多人忘记去使用它. It is not polite to ask someone for help without saying ‘please’. We are supposed to use it when we ask for something, too. It may be a book, a pen, or more milk. It may be in the classroom, at home, or at the bus stop. We can use ‘please’ to make a. request.

We should also learn to say sorry.如果我们已经伤害了某个人的感情,我们应该说“对不起”.When we have told a lie and regret it, the same word should be used. Sometimes

we have forgotten something or broken a promise, so we need to explain with the word as a beginning. ‘Sorry’ is such a word that can make people forget wrongs

‘Thank you! Please! Sorry!’—these words are simple but useful. Man said them long ago. We use them now. So will our kid.

【1】___________________________________________________________________________

2___________________________________________________________________________

3___________________________________________________________________________

4___________________________________________________________________________

5___________________________________________________________________________

【题目】More and more people think it necessary to study in an English-speaking country and it didn’t take long at all for me to decide to come and study in UK.

I have been used to school life since I came here two months ago, and I am starting to enjoy most of my time in here. School starts at 9 o’clock every morning, and every Monday, Wednesday and Friday we have long days, in which we have 9 lessons and school finishes at 4 o’clock. Every Tuesday, Thursday and Saturday we have short days, in which we have only 6 lessons and finish at 1 o’clock. After lessons, we have 2 hours of activity time, when you can choose from a number of activities, including many sports, such as rugby(英式橄榄球) , football, basketball and tennis.

As a boarder(寄宿者), the quality of food is something I consider very important, and Merchiston has not let me down. The school kitchens are run by a professional company, and the quality of food is excellent, and they are always trying to make the diet healthy. One of the obvious advantages of being a boarder is that we can have breakfast in the school, which means we don’t have to pull ourselves out of bed as early as the day pupils!

【1】How many lessons do the students have every week in this school?

A. 15 B. 45 C. 27 D. 18

【2】The passage mainly tells us about __________________.

A. the writer’s school life in the UK as a boarder

B. the writer’s opinion of the school life in the UK

C. the differences in school life between China and the UK

D. the boarder life in a British middle school

【3】Which of the following has the closest meaning to the underlined phrase let me down” in the passage?

A. made me blue B. cheered me up

C. encouraged me D. made me surprised

【题目】 We can see them every day, on every street corner, on every construction site (建筑工地) in cities. They work day and night in the terrible working conditions and weather. They build the roads, the theaters, the cinemas, and the supermarkets. They’re China’s migrant workers.

More than 140 million workers have left their homes to look for job in cities. They hope to be rich, but they realize they have many problems making money. And one of the problems is the pride and discrimination (歧视) from the people in cities.

When night falls, I can see the sad faces of the migrant workers everywhere. You can see them playing cards along the streets. Many are living far away from where they are.

I can sometimes feel their pain, knowing exactly what it feels like to live so far away from home in a city where I walk a different walk and talk a different talk.

Yes, they dress differently and speak differently. Different habits, but they work hard. The people in cities regard them as outsiders, and most governments refuse to give them medical care and public schooling for their children.

So many things need to be changed. The first is discrimination! They may not make as much money as some people in cities, they may not have everything we have, but they are honest. They are very important and necessary to China’s economic development and have become an important force for the change of Chinese society. They’re building the new China. So we should help them with our hands.

【1】The writer thinks __________ are building the new China.

A. the factory owners of China

B. the business men and women

C. the migrant workers of China

D. the people in Chinese cities

【2】 Which is the best title for the third and fourth paragraph?

A. Morning forward

B. The discrimination from the people in cities

C. How to make more money

D. A lonely life

【3】The words “migrant workers” mean __________.

A. 房地产开发商 B. IT业人才

C. 农民工 D. 下岗工人

【4】Which one is WRONG about China’s migrant workers?

A. They should be helped by us.

B. More than 1.4 billion migrant workers have been in cities.

C. They are not welcomed by the people in cities.

D. They are refused to give medical care by the governments.

【5】What does the report mainly tell us?

A. Though migrant workers work hard, their condition is bad.

B. The condition of the migrant workers needs to be changed.

C. The people in cities aren’t polite to the migrant workers.

D. China’s development only depends on the migrant workers.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网