题目内容

【题目】重庆市2015年初中毕业暨高中招生考试英语试题(A卷)】Stop smoking, Joe! You _____ yourself if you keep on doing it like that!

A. will kill B. have killed C. kill D. killed

【答案】A

【解析】

试题分析:句意Joe,不要吸烟了!如果你继续这样吸烟的话,你会杀了你自己的。will kill将会杀死,是一般将来时;have killed现在完成时;kill杀死,动词原形;killed过去式。根据句意可知,这句话中if引导的是条件状语从句,从句中用一般现在时态,主句用一般将来时,故应选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Learning happens outside schools, in Night Safari!

Night Safari is a Living Classroom where learning about animals, plants and wildlife

protection comes to life! Students can experience real sights, sounds and smells. So, read on to discover how to plan a wonderful educational trip to Night Safari.

Opening hours:

7:15pm1:00pm (Last entry at 10:15pm) We’re open every day of the year.

Address:

80 Mandai Lake Road Singapore, 729826

Tickets for students:

For every 10 paying students, 1 teacher (or parent) volunteer gets 1 free ticket.

Getting here:

Making your way to Night Safari is easy. No matter where you’re starting your journey from, there are several quick ways to get here.

* Public transport (click here)

* Mandai Khatib Shuttle (click here)

* Direct bus services from the city (click here)

* Self-drive (click here)

Note

Please be kind and do not use flash photography during shows.

1From the passage, we can know that Night Safari is ________.

A.a new schoolB.a theme parkC.a special zooD.a big square

2How much should Mr Turner and his ten students from a primary school pay?

A.S$ 140.B.S$ 154.C.S$ 260.D.S$ 286.

3What can we get from the passage?

A.We can take photos with animals if you like.

B.We must get there before 10:15 in the evening.

C.You can see tigers after you walk through the entrance.

D.There are over five ways for you to choose to get there.

4Where can you probably read the passage?

A.In a newspaper.B.In a magazine.

C.In a story book.D.On a website.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网