题目内容

Could you please say it again? I can’t understand _________ you were talking about.

A. how B. when C. what D. where

C 【解析】句意:请你再说一遍好吗?我不明白你在说什么。考查宾语从句。A. how怎样,表方式;B. when什么时候,表时间;C. what什么,表事/物;D. where在哪里,表地点。talk about谈论(事情);本句是宾语从句,引导词同时做从句的宾语,根据句意语境,可知需用what引导,故选C。
练习册系列答案
相关题目

Last weekend after a quick lunch at a snack bar, I still had some extra (外的)time before going through security (安全措施)to catch my flight to Not knowing what to do,I then decided it was the perfect time and place to look for an act of kindness to do.

There was a girl having flowers for sale. I told her that Fd like to buy flowers for someone else, and she could decide who to give them to. She looked a little confused,so I suggested perhaps she should give flowers to someone who looked a little sad. That was because he or she might need cheering up.

At first, the girl answered,“That’s crazy.99 But then I explained a little more about the idea of doing something kind for a stranger ? and she understood.

“I’ll never know how it turns out,” I said,“but you will have the chance to make someone’s good day. ” At that time,she seemed excited about it.

She went to take the flowers out of the water they were sitting in, and I explained,“It’s fine to leave them in the water until the person who you want to give them comes”

At that point, I thought she was between surprised and happy, because it might be her first time to meet a customer like me, I paid for the flowers, said goodbye, and joined the security line.

1.Where was the writer last weekend?

A. At the bus station. B. At the train station. C. At the airport.

D. At the subway station.

2.The writer wanted to buy flowers because he ____

A. thought the flowers were beautiful B. thought the girl was poor

C. wanted to cheer up someone sad D. wanted to make friends with the girl

3.A t first the girl thought the writer was _____

A. kind B. crazy C. bored D. rich

4.According to the passage, the girl might ____ after the writer left.

A. give the flowers to a stranger

B. take the flowers home

C. sell the flowers to others

D. leave the flowers at the airport

1.C 2.C 3.B 4.A 【解析】试题分析:本文作者叙述了在完美的时间和地点做了一个善良行为的故事,。 1.题意:上周末这位作者在哪里?考查细节理解题。根据Last weekend after a quick lunch at a snack bar,,可知是在在机场,故选C。 2.题意:作者想买花,因为他____。考查细节理解题。根据so I sugge...

Sometimes,it is not easy to get your kids to help with chores. Here are some ways to deal with kids who don't want to help with chores.

First,let them help with chores. Make it very clear that you need their help,and make sure that there are consequences (后果) for not doing chores.

Second,follow the consequences you said to them. For example,your child's chore is to do the dishes each evening after dinner. If they don't do it,they can't watch TV for a week. This will help your child know that you're serious.

Third,give some incentives (激励) to help your child do chores. For example,an incentive could be one day off from doing chores in a month.

Fourth,make a chore list. Write down the chores your child did and those he or she is going to do in a notebook.

1.____ ways are mentioned (被提及) in the passage.

A. Two B. Four C. Five D. Six

2.The main idea of the passage is how to get kids to ____.

A. do homework B. watch TV C. help with homework D. help with chores

3.Follow the consequences if your child doesn't do ____.

A. his or her chores B. the dishes C. homework D. in a notebook

4.Incentives can make ____.A. children lazy B. your child do chores C. us happy D. them sad

5.Let your child know what chores he or she ____.

A. can say B. is going to write C. is going to do D. could watch

1.B 2.D 3.A 4.B 5.C 【解析】本文叙述了怎样让不愿做家务的孩子们去做家务,短文给出了四个方法。 1.细节理解题。根据First,let them help with chores.Second,follow the consequences you said to them. Third,give some incentives (激励) to...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网