题目内容

【题目】阅读下面对话,从方框内7个选项中选择5个恰当的句子完成此对话,并把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。
A: Hello, this is Laura. May I speak to Cindy?
B: Hi, Cindy speaking.
A:
B: I am watching a film on the Internet.
A:
B: A popular film called Zootopia (《疯狂动物城》).
A:
B: Yes, it's about animals' dreams. I am deeply moved by it.
A: Sounds good. I'll enjoy it when I’m free.
B: I'm sure you'll like it.
A: Oh, I found an interesting place to go for a picnic. Want to join us tomorrow?
B: Umm, let me have a look first.
A: Sure. Please do remember to give me a reply.
B: OK. Thanks for calling.

A. I hear it's very popular.
B. Is it about animals?
C. What are you doing now?
D. What film is it?
E. Would you please send its information to me?
F. When do you usually go to the movies?
G. Well, but why do you call me?

【答案】C;D;B;G;E
【解析】
(1)C根据答语I am watching a film on the Internet.可知此处这是在问对方在做什么,所以选C。
(2)D根据上句I am watching a film on the Internet.结合下句A popular film called Zootopia 可知此处是问对方那是什么电影,所以选D。
(3)B根据答语Yes, it's about animals' dreams.可知此处是一个一般疑问句,所以选B。
(4)根据答语Oh, I found an interesting place to go for a picnic. 结合语境可知此处是问对方为什么打电话,所以选G。
(5)E根据答语Sure. Please do remember to give me a reply可知此处是一个表示请求的句子,所以选E。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据下面短文内容,在短文的空格处填上一个恰当的词,使短文完整、通顺。
A big company wanted to find someone to work for them. Lots of young college students came to for the job, but only a small part of them were left. And this time, the company didn't plan to choose the right persons as usual.
Here came the day when they took the final interview. A big box of papers was placed on the way to the interview room, and a few papers were lying around the box.
The first student came. He hurried along the way to take the interview. “Who put this in the middle of the road?” the student said to himself, but he did not try to move the box away. Instead, he passed around the box and continued his way.
The second student came along and did the same thing. Then another came, and another. All of them complained (抱怨) about the box but of them tried to move it. What’s worse, someone even stepped (踩) on the papers and left without having a look at the things on the ground.
Half an hour later, a thin young man with glasses came. He was also those who were left to take the interview. He saw the box and the papers around it. Without thinking twice, he and began to pick up the papers and put them into the box. Then he managed to move the box to the side. To his great , he found an invitation under the box. On it were the following words, “Congratulations, young man! You are the person we are looking for! Would you like to join us?”
Sometimes, you see, helping others is helping yourself.

【题目】 This past holiday season, I drove with my parents to Boston to visit my cousin. On my way back home, we stopped at a service area for food.

As we stopped there, there was this old lady who was busy cleaning all the tables and chairs as people were leaving, making sure everything was tidy and clean. I just thought of gifting her with five dollars and a chocolate in my pocket. I wrote on a paper napkin(纸巾): Thank you and Merry Christmas.”

I had wanted to leave it there for her but decided to walk up to her and give her.

She asked me, "Is it a gift? Only then will I take it.”

I nodded, “Yes,” and smiled at her.

“Thank you, young man. "she replied, and I left to buy some food from the store inside. On my way back to the car, the woman stopped me.

“I made a lot of cookies and candies on Christmas for people, "she explained. “Would you like to have some?”

A bit taken aback, I replied, “Yes”.

She asked me to wait, and came back carrying a four- inch plate filled with different cookies and chocolates! My first expression was a big smile.

“That's a lot,” I said, a bit surprised.

She smiled and told me that she made eighty to ninety of these plates every year, to gift to friends and others.

I had no words or thoughts in my brain. Finally, I asked if I could hug her. We hugged, wishing each other a happy and healthy holiday season. Then, as we parted, I felt as if I had met a new friend with whom I exchanged the gift of a smile and some happiness. I really enjoyed this trip.

1The writer wanted to visit_______.

A.his parentsB.an old ladyC.his cousinD.his aunt

2When they stopped at a service area the old lady was_______.

A.cleaning the tableB.sweeping the floor

C.eating cookiesD.making candies

3After the writer saw the old lady, he_______.

A.made some food for herB.gave her 5 dollars and a chocolate

C.bought some food for herD.made a lot of cookies and candies

4In the end, the writer felt_______.

A.HappyB.sadC.excitedD.bored

【题目】下面文章中有五处需要添加小标题。请从以下选项(ABCDEF)中选出符合各段意思的小标题,选项中有一项是多余选项。

A.Why might"friends"websites be dangerous? B.What do people do on"friends"websites?

C.How to use websites safely? D.How can I find"friends"websites?

E. Where do Lucy's friends live? F.Why are"friends"websites popular?

“ Friends” websites网页)

31________

Lucy lives in New York. She has 204 friends and she makes two or three more friends every week.

About 20 of her friends also live in New York, so she often sees them. The others live in somewhere else.She never meets these friends, but she talks to them on the Internet They are her"MySpace Friends”.

32 ________

Websites like MySpace, Yahoo and Weibo are very popular all over the world, especially with young people. People give information about themselves. They show photos and give opinions online.They also write about their favorite films, music.and TV programs.

33 ________

For many young people, the homepage is very important. It says, " This is me! I have something to say. These things and these people are important in my life. And these websites are also an easy way to talk to a lot of different people. That is why teenagers like these "friends"websites.

34 ________

But some people are worried that these websites aren't safe For example, it is impossible to know

that the information on a homepage is true. Maybe the 16-year-old girl you talk to online is really a 40-year-old man. So here is some advice.

35________

Do not put photos of yourself on your webpage. Do not meet people that you only know because of the website. And finally, remember that online friends are fun, but they are not the same as real friends

1________

2________

3________

4________

5________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网