题目内容

【题目】I am Jerry. My family is in New York. We have got a big house. There are three bedrooms(卧室). One is for my parents. One is for my sister Betty. One is for my brother Tony and me. I haven’t got any grandparents, aunts or uncles in my family.

My father is forty-three years old. He is a hotel manager. My mother is forty. She is a secretary in a factory. Betty is sixteen years old. Tony is nine years old and I’m twelve years old. We are students. I love my family.

1Jerry’s family is in.

A. London, B. Beijing

C. New York, D. Shanghai

2There are threein the house.

A. hotels, B. restaurants

C. offices, D. bedrooms

3Jerry’s father works.

A. in a hotel, B. in a school

C. in a factory, D. in a library

4Tony isyears old.

A. nine, B. twelve

C. Sixteen, D. Forty- three

5is the best title(标题)for this passage.

A. My School, B. My Family

C. My Teacher, D. My Friend

【答案】

1 C

2 D

3 A

4 A

5 B

【解析】

试题这篇短文主要介绍了小作者的家庭,家庭成员及其他们的年龄,职业等,还介绍了家里的卧室等情况。

1】细节理解题.根据My family is in New York.得知我们一家人在纽约. 故选C.

2】细节理解题。根据There are three bedrooms(卧室).得知我们家有三个卧室。可知选D

3】细节理解题.根据My father is forty-three years old. He is a hotel manager.得知爸爸在一个旅馆,故选A

4】细节理解题.根据Tony is nine years old.Tony今年九岁了。故选A

5】综合推理题.根据全文内容主要介绍了我的家庭。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】One January morning, Thomas Smith is walking his dog, Jack, in the park. Mr. Smith is sitting under a tree and Jack is running on the ice lake. Suddenly, the dog falls into the water and can’t get out.

“ I must save my dog,” says Mr. Smith. He doesn’t think much, and jumps into the cold water. It’s difficult for him to swim in the cold water, but he is just thinking about saving Jack.

Luckily, he helps Jack out of the water. And they are safe now. “ When we get out of the water, everybody asks how Jack is, and nobody is worried about me!” Mr. Smith says with a smile.

Julie Brown sees this thing, too. “ The dog gets onto the ice lake,” she says. “Suddenly, it starts to go under. Many people see it and they are shouting for help. But only Mr. Smith jumps into the cold water to save it.”

People think Mr. Smith is a hero. “ In fact, many people in the world are doing the same as me,” Mr. Smith says. “But from now on, I must let Jack be away from the ice lake.”

Animals are our great friends. Can you do the same for them like Mr. Smith?

根据短文内容。选择最佳答案。

1When does the story happen?

A. On a cold morning in February. B. On a warm afternoon in January.

C. On a warm afternoon in February. D. On a cold morning in January.

2What’s Smith doing while the dog is running on the ice lake?

A. He is taking a walk in the park. B. He is sitting under a tree.

C. He is talking with someone. D. He is playing with another dog.

3Why does only Mr. Smith jump into the cold water to save Jack?

A. Because he is good at swimming.

B. Because he loves his dog very much.

C. Because other people don’t like the dog.

D. Because no one sees the dog fall into the lake.

4Which of the following is true?

A. Mr. Smith feels angry because no one is worried about him.

B. Mr. Smith lets Jack get onto the ice but it falls into the water again.

C. Mr. Smith won’t let Jack play on the ice lake next time.

D. Julie Brown doesn’t think it’s necessary(必要的) for Mr. Smith to do so.

5What does the writer mainly want to tell us?

A. To be good with animals.

B. To help people in danger.

C. To stay away from the ice lake.

D. To learn to swim in the lake.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网