题目内容
【题目】阅读理解
We each have a memory. That's why we can still remember things after a long time. Some people have very good memories and they can easily learn many things by heart, but some people can only remember things when they say or do them again and again. Many of the great men of the world have got surprising memories.
A good memory is a great help in learning languages. Everybody learns his mother language when he is a small child. He hears the sounds, remembers them and then he learns to speak. Some children are living with their parents in foreign countries. They can learn two languages as easily as one because they hear, remember and speak two languages every day. In school it is not so easy to learn a foreign language because the pupils have so little time for it, and they are busy with other subjects, too.
But your memory will become better and better when you do more and more exercises
(1)Some people can easily learn many things by heart because.
A.they often eat good food
B.they read a lot of books
C.they always sleep well
D.they have very good memories
(2)Everybody learns his mother language.
A.after he goes to school
B.when he is a small child
C.at the age of six
D.when he can write and read
(3)Before a child can speak, he must.
A.make sentences
B.think hard
C.hear and remember the sounds
D.eat all kinds of delicious food there
【答案】
(1)D
(2)B
(3)C
【解析】我们每个人都有记忆。这就是为什么我们在很久之后仍能记得之前发生的事。有一些人拥有很好的记忆力,这使他们可以很轻松地记住很多东西。
(1)细节理解题。通过短文中的句子:Some people have very good memories 可知,因为一些人有好的记忆,所以他们能记住很多东西。所以本题选D。
(2)细节理解题。通过短文中的句子:Everybody learns his mother language when he is a small child.可知,本题应选B。
(3)细节理解题。通过短文中的句子:He hears the sounds, remembers them and then he learns to speak.可知,孩子在说话之前,应该先听到和记住这些声音。所以答案是C。
【题目】根据语境从方框中选择恰当的单词填空,有的需要变换形式。每词限用一次。
for, library, with, building, science |
(1)There are many books in the .We can read there.
(2)Is the small girl her mother?
(3)We can see many black next to our school.
(4)This is my teacher,Mr Tang.
(5)That red pen is her birthday.
【题目】根据短文内容从方框中选择恰当的单词填空,使短文完整、通顺,有的需要变换形式
shop, have, because, I, on |
Today my uncle buys a computer for my birthday. It a black keyboard and a white mouse. I am very happy I can search for information about my homework the Internet. I can also listen to music, learn English and go on the computer. Do you want to be my friend? Please send emails to
【题目】Sunshine School Picnic Notice
Dear Parents
The school is planning a picnic for Grade 9 students. They will have an exciting experience on a nearby farm at the foot of South Mountain. Six experienced teachers will be there to take care of the children. Parents need to pay 50 yuan for the picnic. Let us know if you want your children to go for the picnic by 21st June 2015.
Important information:
Parents will drop and pick up the children from Sunshine School Date: Sunday, 21st June 2015 Time: 9:00 a.m.一5:00 pm Lunch: It will be offered by the schoo1 Dress: Comfortable dress and sports shoes Things to be carried: Water bottle & towel |
【1】Where will they have the picnic?
A. In a park. B. At school.
C. On a farm. D. On a mountain.
【2】 How long will the picnic take?
A. 4 hours. B. 5 hours.
C. 8 hours. D. 9 hours.
【3】What can we learn from the notice?
A. No teacher will go for the picnic.
B. Parents don’t need to pay for the picnic.
C. Children will have a class after the picnic.
D. Water bottles can be taken during the picnic.