题目内容

【题目】A.根据所给汉语翻译下列句子, 词数不限。

1一些大学生乐于帮助我们的家庭作业。

_____________________________________________

2这个工程师将要带我们参观他的家乡。

_________________________________________

3当地人喜欢早上在公园里慢跑。

_______________________________________

4乘地铁到这个新的超市只需20分钟。

______________________________________________

5你的房子和我们镇上的公寓房真的不一样。

_______________________________________

【答案】

1Some college students are happy to help us with our homework.

2The engineer will show us around his hometown.

3Local people like jogging in the park in the morning.

4It takes only 20 minutes to get to this new supermarket by subway.

5Your house is really different from the apartment in our town.

【解析】

1根据句意可知,本句时态为一般现在时,主语为一些大学生“Some college students”,第三人称复数;乐于做某事be happy to do sth,此处用be 动词are;帮助某人某事help sb with sth;我们的家庭作业our homework。故填Some college students are happy to help us with our homework.

2根据句意可知,本句时态为一般将来时。主语为这个工程师the engineer;带某人参观show sb around;他的家乡his hometown。故填The engineer will show us around his hometown.

3根据句意可知,本句时态为一般现在时。主语为当地人local people,第三人称复数;like doing sth喜欢做某事;jog慢跑;in the park 在公园里;in the morning在早上。故填Local people like jogging in the park in the morning.

4根据句意可知,本句时态为一般现在时,可以使用固定句型It takes sb some time to do sthIt 为形式主语,真正的主语为其后的动词不定式。到达get to;乘地铁by subway;这个新超市this new supermarket。故填It takes only 20 minutes to get to this new supermarket by subway.

5根据句意可知,本句时态为一般现在时。主语为你的房子your house,不同于be different from;公寓房the apartment;我们镇上in our town。故填Your house is really different from the apartment in our town.

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Orlando Bloom is a famous actor ( ), but his life was not always successful.

When he was at the age of seven, the doctor said he was a boy with dyslexia-difficulty in reading. It made his school years very difficult. His mother tried to make him think it was something special and he was going to be great with it, but he often felt stupid and useless. He never let his classmates know how difficult school was for him, but young Orlando was often angry and frustrated, because of his difficulty in reading. His mother helped him a lot at home, and he took many after-school classes and studied hard, but his mind moved faster than the words could come out. He says that he “had to work three times as hard to get 1/3 of the way.” He never read aloud.

Then Bloom found acting and learned it for three years at the acting school. He met a great teacher there. He told Bloom to learn the thoughts ( 思想) and forget the words. Playing different roles (角色) helped him very much. Through acting, Bloom could overcome (战胜) his dyslexia. And he wanted tobe an actor from then on.

Bloom asks kids with dyslexia never to worry about it but to find other ways to get success. “If you can overcome this difficulty, you are going to be much successful than anyone else.” Bloom says.

1What does Orlando Bloom do?

A.An actor.B.A doctor.C.A teacher.D.A farmer.

2What made his school years very difficult?

A.His after-school classes.

B.His difficulty in reading.

C.His teacher at the acting school.

D.His acting in some fins.

3What does frustrated mean in paragraph 2?

A.得意的B. 败的C. 功的D.兴奋的.

4What's paragraph 3 mainly about?

A.How Bloom overcame his dyslexia.

B.Who helped Bloom learn to read.

C.What roles Bloom has played.

D.Why Bloom became famous.

【题目】 Each morning a rich man found a poor man sitting on a park bench. The poor man always _______ there, looked at the big _______ in which the rich man lived. One day the rich man got out of his car and said to the poor man, “Excuse me, but I just want to know _______ you sit here and look at my hotel _______. ” “Sir,”said the poor man, “I am a failure. I have no money, no family, and no home. I sleep on this bench, and every night I dream that one day I'll sleep in that holel. ”

The rich man said, “Tonight your dream will _______. I will pay for the _______ room in that hotel for you _______ a whole month. ”

A few days later, the rich man _______ the poor man's room to ask him if he was enjoying _______. To his __________, he found that the man had moved out of the hotel, back to his ____________. When the rich man asked why, the poor man said, “You see,____________ I'm down here sleeping on my bench,I dream I'm up there, in that big hotel. It's a ____________ dream. But when I was ____________ there, I dreamed I was back to this cold bench. It was a terible dream, and I get __________ any sleep at all. ”

1A.satB.stoodC.sleptD.jumped

2A.carB.roomC.hotelD.house

3A.whenB.howC.whatD.why

4A.yesterday morningB.every morningC.last nightD.every night

5A.come backB.come outC.come overD.come true

6A.goodB.wellC.betterD.best

7A.forB.toC.withD.in

8A.went passedB.broke intoC.went pastD.ran through

9A.themB.itselfC.himD.himself

10A.jokeB.happinessC.sadnessD.surprise

11A.houseB.cornerC.benchD.work

12A.ifB.whenC.afterD.as soon as

13A.sadB.wonderfulC.quickD.slow

14A.outB.evenC.upD.down

15A.wouldB.wouldn'tC.couldD.couldn't

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网