题目内容

——Smith,what would you like to do as your career?

——I would like to be a teacher in the future.

A. skill B. job C. poem

B 【解析】句意:——史米斯,你想做什么职业?——我希望将来成为一名教师。考查同义词辨析题。A. skill技能;B. job工作/职业;C. poem诗歌。career职业;根据词义,可知选B。
练习册系列答案
相关题目

What should you do if your best friend feels shy?Don’t worry,here are some ideas to help your friend who is shy.

●Just simple being a good friend,and listening to what is worrying him or her.It is very helpful to someone who feels shy.

●Invite your friend when you are talking with other friends--you might do that by asking him or her questions.Can you think of other ways to help him or her feel part of the group?

●If you are in a group with a friend,and he or she is feeling shy,give him or her time to answer questions by himself or herself.Sometimes people think that answering questions for a shy person is helping him or her,but in fact answering for your friend feel less confident and shier!

●Let your friend know when you have felt shy and what you did to make him or her feel better.

●When your friend needs to do something and your friend is feeling shy,help your friend do more training,such as talking in front of class.

●When your friend felt shy before he or she did something,remember to tell your friend how well after he or she did it.

1.What is not helpful to your shy friend according to the passage?

A. Listen to what is worrying him or her.

B. Ask him or her questions.

C. Let him or her talk freely.

D. Leave him or her alone.

2.What should you do if you are in a group with a shy friend?

A. Talk with him or her carefully.

B. Answer questions for him or her.

C. Give him or her time to answer questions.

D. Tell him or her what you think.

3.Which of the following should you help your shy friend train?

A. He or she is going to join a language club.

B. He or she is going to give a talk on how to learn English.

C. He or she is going to write an article for a magazine.

D. He or she is going to one of his or her friend’s birthday party.

4.What does the underlined word“training”mean?

A. sports. B. tests. C. transportation. D. practice.

5.The article is mainly about______.

A. your shy friend B. why your friend feel shy

C. how to help your shy friend D. how to become a shy man

1.D 2.C 3.B 4.D 5.C 【解析】如果你的朋友比较害羞、内向,你该怎么办?这篇短文中作者给我们提了一些很好的建议。 1.细节理解题。根据短文中listening to what is worrying him or her、you might do that by asking him or her questions、help your frie...

There is a forest beside my house.It is my favourite place.There I can hear the different sounds of the animals and the singing of birds.When I go there myself,it is happy to draw trees in a quiet environment.When I go there with someone,I also enjoy talking in such a good place. I love nature.Here you can think about the world,life,family,and the future.

Every time I go to the forest,I love to stay there for a long time because I can have a very good rest.What a good time!There are trees,flowers,birds and animals.I can smell the air and I can feel the wind.I often look up at the sky.It is always blue and the clouds move slowly and often change their shapes.Some look like birds,others look like animals.The only thing I don’t like in the forest is the mosquitoes.

I enjoy the time in the forest.When I go to other cities,I always go to the forest there to enjoy it.

1.Why is the forest the writer’s favourite place?

A. It is nearby his house. B. He can see many animals.

C. He can catch many birds. D. He enjoys things in nature.

2.Form the passage,we can know the writer________.

A. enjoys drawing pictures B. loves noisy environment

C. likes living in the forest D. misses his family very much

3.What does the underlined word “shapes”mean?

A. 气味 B. 色调 C. 形状 D. 方向

4.Which of the following is WRONG according to the passage?

A. The writer likes to stay in the forest for a long time.

B. The writer can have a very good rest in the forest.

C. The writer likes the air,the clouds and the mosquitoes.

D. The writer sometimes goes to other cities’ forest too.

1.D 2.A 3.C 4.C 【解析】试题分析:短文描写的是一位热爱大自然的画家,喜欢享受呆在森林里的美好时光。 1.题意:为什么森林是作者最喜欢的地方?考查细节理解题。根据I love nature. Here you can think about the world, life, family, and the future.,可知选D。 2.题意:从这...

缺词填空

The police find most criminals because somebody tells them who the criminals are.They find other criminals by using science and their computers.When there is a bank robbery, the police first look t1.their computers for the names of the bank robbers that they know about.Then they go and talk to any of these robbers who are not in p2..They ask them where they were when the robbery happened.If any of these people cannot give a good a3., the police will often use science to find out if one of them is the robber.

Many criminals leave something of themselves at the places of the c4. like a fingerprint or a hair.Or they take something away on their s5.or clothes, like dirt or animal hair.If they leave behind some of their b6.or their hair or a piece of skin, it will have their DNA inside it.

Everyone’s DNA is different and their f7.are also different.So, if a criminal cuts himself during a robbery or leaves his hair, or e8.a small piece of skin, scientists can find out what his DNA is.The police can then ask the s9. to give them his hair or some blood and see w10. it has the same DNA.Many criminals are in prison today because of this kind of evidences .

1.through 2.prison 3.answer 4.crime 5.shoes 6.blood 7.fingerprints 8.even 9.suspect 10.whether 【解析】试题分析:这是一篇说明文,作者简单介绍了警察是如何通过犯罪嫌疑人在现场留下的罪证,诸如指纹、头发、血迹或皮肤,进行DNA比对,从而确定谁是罪犯...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网