题目内容
【题目】Mrs Hunt comes back from work. She tells Mr Hunt about a nice dress. “I see it in the shop every day”, she says , “and …”
“And you want to buy it ?” says Mr hunt . “How much is it ?”
“Two hundred and sixty yuan.”
“Two hundred and sixty yuan for a dress ?That’s too much !”
But every evening when she comes back , Mrs Hunt speaks only about the dress, so at last he says , “Oh ,buy the dress ! here’s the money !” She is every happy . But the next evening, when Mr Hunt wants to have a look at the nice dress, Mrs Hunt says ,”I don’t want to buy it .””Why not ?” he asks.
“Well, it is still in the window of the shop after a week. So I think no one wants this dress . And I don’t want it ,either.”
【1】Mr Hunt sees a nice dress ___.
A. at a bus stop B. in her factory
C. in a shop window D. at her friend’s home
【2】Mrs Hunt tells Mr Hunt about the dress and she wants him to ___
A .have a look B. buy it for her
C. make one like that D. borrow it from the shop
【3】Mr Hunt thinks the dress in the shop is ___
A. very small B. too long
C. very cheap D. too dear
【4】Which of the following is right ?
A many other people see the dress in the shop.
B. Mr hunt doesn’t let his wife buy the dress.
C. Mrs hunt doesn’t seeone dress in the shop, but two .
D. Mr and Mrs hunt come back work together(一起) every day
【5】Mr hunt doesn’t want to buy the dress at last because ___
A. it is much too dear B. it is not very new
C. it is not very new D. She doesn’t think it is good
【答案】
【1】C
【2】B
【3】D
【4】A
【5】D
【解析】
试题分析:这篇短文主要介绍了亨特夫人不断的和丈夫说同一件裙子,亨特最后给了夫人钱去买,但是亨特夫人又不想买了,因为她认为过了这么久都没有卖掉的裙子肯定不好。
【1】C细节理解题。根据it is still in the window of the shop after a week可知裙子在橱窗中,故选C。67.【2】B推理判断题。根据短文中亨特夫人不断的说那个裙子,可知她希望丈夫为她买,故选B。
【3】D细节理解题。根据亨特先生的话Two hundred and sixty yuan for a dress ?That’s too much !,故选D。
【4】A是非判断题。根据亨特先生给夫人钱,可知B错误;根据短文可知亨特夫人看到的就是一条裙子,故C错误;根据短文最后亨特先生询问买的裙子,可知他们没有一起去买,故D错误,故选A。
【5】D推理判断题。根据短文最后描述可知亨特夫人认为没有人买走说明裙子不是很好,故选D。
【题目】用方框中所给词语的适当形式填空,有两个多余选项。
danger, few, hunger, get, man, be, they, many, not take, quiet, try, wolf |
Are all wild (野生的) animals always dangerous?
____【1】 of people think that all wild animals are___【2】. But, in fact, few of ____【3】 will eat man if he leaves them alone(不招惹它们). If you meet a lion, I think you will run away, but even a lion will avoid(避免) a man if it ____【4】 very hungry. Lions only kill and eat men when they are too old___【5】 their food, such as sheep and other animals.
We know some animals even are afraid of ____【6】 when they happen to(碰巧) see men. Some of them stand and look at a man for some time before they run away. The others ____【7】care of him at all, but they walk ___【8】 in another direction. Wild animals only eat a man when they are afraid that the man ____【9】to kill their young babies, or a man is shooting(开枪) at them and they are made angry
Next time you go to the park, please watch some animals such as tigers, lions and ___【10】 in the cages. You can find they don’t attack(攻击) people if you don’t make them angry.
【题目】书面表达(满分10分)
假设你叫李军,你的英国朋友Bob想要在南京结交更多的朋友。你通过电子邮件,把你的最好的朋友张明介绍给他。张明的情况见下表:
姓名 | 张明 |
年龄 | 15 |
外貌 | 高个子,戴眼镜; |
个性 | 幽默,诚实,从不说他人坏话; |
其他情况 | 1、 对了解不同种类的鸟类感兴趣,是观鸟俱乐部的一员; 2、 最喜欢冬季,因为他喜欢堆雪人; |
理想 | 嗓音好,喜欢唱歌,长大后想成为一名歌手。 |
注意:1. 文中不得出现你的真实姓名和学校名称;
2. 语言通顺,意思连贯,条理清楚,书写规范;
3. 词数80,文章的开头已经给出,不计入总词数。
Dear Bob,
How are you? I’m writing to introduce my best friend Zhang Ming to you.
I hope you can make friends with him. Maybe he can show you around our city at the Spring Festival.
Best wishes,
Li Jun