题目内容

My dad is very unique(独特的)because of his personality and lifestyle. For example, put his watch on his left hand, even though he’s a lefty, and parking his car only in the garage is just his thing and doesn’t change.

My father only wears suits during the week because it’s something very professional(专业的)and formal. He loves to teach what he knows, from teaching my mother, aunt, and sisters driving skills to teaching his kids vocabulary. Also, whenever he is asked to do something at work, whatever it is, he will always complete the task on time.

My mother buys most of his clothes, as he hates big crowds. In his house, children watch TV only after finishing all the homework, which he believes is the best, because the child does his homework and still stays happy.

One of my father’s main focuses (重心)in life is making sure his children grow up the right way like he did.

He grew up with one sister in Chicago. As he got older, he got married to my mother who is three years younger than him.

My dad is a person with many qualities. His personality is just very wonderful to live with. The manners he shows are so good and probably much better than most people. I admire my father and want to be just like him when I grow up.

1.The writer uses examples in the first paragraph to show .

A. his father is a left-hander B. his father’s personality and lifestyle

C. his father is a unique person D. his father doesn’t want any change

2.Father likes the people around him something he knows.

A. teaching B. buying C. sharing D. giving

3.What does the underlined word “garage” mean in Chinese?

A. 户外 B. 车库 C. 街道 D. 写字楼

4.According to the passage, the writer’s father .

A. first met his wife in Chicago B. gets along well with his family

C. got married at a very old age D. has a sister three years younger

5.We can learn from the text that .

A. good personalities make a person perfect

B. father is always the strictest one in a family

C. children want to grow up just as their fathers

D. parents may have a great influence on their kids

1.C 2.A 3.B 4.B 5.D 【解析】本篇文章难度适中,主要描述我父亲独特的个性和生活方式。 1.根据My dad is very unique(独特的)because of his personality and lifestyle可知,例子是围绕这个主题句展开的。 2.根据He loves to teach what he knows, fr...
练习册系列答案
相关题目

One day an American called Simon went to London to visit his friend, Rick. Rick told him that his flat was on the first floor. When he arrived, Simon went straight to the first floor of the building. But he was told that there was no one called Rick on that floor. Do you know why?

In fact, the British call the first floor of a building the ground floor. The floor above the ground floor is the first floor. But Americans would call it the second floor.

The story shows that there are some differences in culture between Britain and America, though the British and Americans both speak English.

The British usually hide their feelings. They seldom start a conversation with strangers. For example, on the train the British often spend their time reading newspapers or books. But Americans are quite different. They're more active and easier to talk with.

The British and Americans may use different terms for many things. The British usually use football, eraser and mail while Americans like to use soccer, rubber and post.

1.Simon went to London to .

A. visit his friend B. spend his holiday

C. study English D. have a meeting

2.Which picture shows us where Rick's flat was?

A.

B.

C.

D.

3.According to the passage, the British usually spend their time on the train.

A. playing cards B. talking loudly

C. doing some reading D. singing and dancing

4.What does the underlined word "terms" in the passage mean in Chinese?

A. 成果 B. 学期 C. 会议 D. 用语

5.What's the best title for the passage?

A. Differences in Culture B. Simon's Funny Story

C. Information Abroad D. Hiding the Feelings

1.A 2.B 3.C 4.D 5.A 【解析】试题分析:这篇文章讲述了英国和美国虽然都是英语系国家,但是它们之间也有很多不同的文化差异。 1.由本文第一句One day an American called Simon went to London to visit his friend, Rick.可知Simon去伦敦拜访朋友。故选:A。 2.由第一段...

2017 年一月份江苏省文明办等单位开展“百名美德少年”的评选表彰活动。我们身边涌现了许许多多 的“美德少年”,请根据下面的要点提示,以“ A Virtue Teenager”为题写一篇英语短文,介绍你身边的一位“美 德少年”候选人(李明)。

简介

1. 外貌:中等身高、圆脸、笑眯眯的眼睛

2. 个性:慷慨,……(举一例说明);自信,……(举一例说明)

3. 爱好:读书,因为……(自拟)

表现

1. 在家:尊敬父母、热爱劳动;

2. 在校:努力学习、团结同学

3. 在社会:……(自拟两点)

感想

1. 李明具有……(自拟)

2. 我希望……(自拟)

注意:1. 词数 100 个左右,短文开头不计入总词数;

2. 必须包括上述所有要点,语句通顺,意思连贯,并适当发挥;

3. 短文中不得出现真实的姓名、学校名和地名。

My classmate, Li Ming, is lucky enough to be chosen as one of the Virtue Teenagers in Jiangsu.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

My classmate, Li Ming, is lucky enough to be chosen as one of the Virtue Teenagers in Jiangsu. Li Ming is a boy of medium height. He has a round face and smiling eyes. He is generous enough to shar...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网