题目内容

【题目】On Children's Day a young woman from America goes to Beihai Park with her little daughter. There are too many people in the park. The woman can't find her daughter, So she goes to the policeman for help. She tells the policeman her daughter is only six years old. She has two big eyes and a round face. Her hair is golden yellow. And she is in a short blue dress. At last the policeman helps her find her daughter. She thanks him very much.

【1On Children's Day, _______ woman goes to Beihai Park with her little daughter.

A. an America B. American

C. USA D. an American

【2The woman can't find her_______.

A. son B. daughter

C. children D. sister

【3Her daughter is only _______.

A. five B. six

C. seven D. four

【4】The little girl's hair is _______.

A. yellow B. black

C. brown D. golden yellow

【5】_______ helps her find her daughter.

A. The men B. Policemen

C. Some people D. The policeman

【答案】

【1】D

【2】B

【3】B

【4】D

【5】B

【解析】

试题分析:这篇短文主要介绍了一个美国女人和她的六岁的女儿去北海公园玩,人太多,她的女儿不见了,警察帮助她最后找到了她的女儿。

【1】细节理解题。根据短文On Children's Day a young woman from America goes to Beihai Park with her little daughter.故选D。

【2】细节理解题。根据The woman can't find her daughter,故选B。

【3】细节理解题。根据She tells the policeman her daughter is only six years old,故选B。

【4】细节理解题。根据Her hair is golden yellow.故选D。

【5】细节理解题。根据At last the policeman helps her find her daughter.故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Bamboo is one of the nature’s most surprising plants. (61) 许多人称这种植物为树,但它是一种草。

Like other kinds of grass, a bamboo plant may be cut very low to the ground, but it will grow back very quickly. A Japanese scientist recorded one bamboo plant that grew almost 1.5 meters in 24 hours! Bamboo grows almost everywhere in the world except Europe. (62) There are more than 1,000 kinds of bamboo that grow around the world on both mountains and plains (平原).

Not all bamboo looks the same. Some bamboo plants are very thin. They may only grow to be a few centimeters wide while others may grow to more than 30 centimeters across. This plant also comes in different colors, from yellow to black to green.

Many Asian countries have been using bamboo for hundreds of years. They often use bamboo for building new buildings. As a matter of fact, the cables (绳索) that hold up the hanging bridge across the Min River in Sichuan are made of bamboo. The bridge has been in use for more than 1,000 years, and is still holding strong.

In Africa, (63) engineers are teaching poor farmers how to use bamboo to find water . These African countries need cheap ways to find water because (64) they have no money, and their fields often die from no rain and no water. It seems that bamboo is one of the best things they can use. Bamboo pipes and drills () can help to make the poor thirsty fields be watered.

任务一:将61处翻译成英文。

1

任务二:将62处翻译成中文。

2

任务三:将63处改成复合句。

3

任务四:写出64“they”指代的内容。

4

任务五:(65) 找出该文段的中心句。

5

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网