题目内容

【题目】阅读短文,从方框中选择适当的单词填空

through never memories Although unforgettable

Good morning, everyone. Standing here, I know it's time to say goodbye. When I look back to the past three years, many beautiful 1rush to my mind. When I walk by classrooms, it seems that the lessons will 2stop. I can't forget the sunshine coming in 3the windows. I can't forget the library where I used to go. I can't forget tidy, uniforms and lovely smiles. I'll remember the important people who helped and supported me—my teachers and my friends. These moments are so 4 that I feel like sharing them with you.

5 we have to go our different ways now, I hope we can value the happy time we spent together. My dear school, I love you, forever.

【答案】

1memories

2never

3through

4unforgettable

5Although

【解析】

本文主要讲述要毕业了,同学对学校,对同学和老师的怀念之情。

1句意:当我回头看时,许多美丽的回忆冲进我的脑海里。

由“I look back to the past three years”可知,回忆涌进心头,故填memories。

2句意:当我从教室旁边经过时,好像课程永远不会停止。

由“it seems that”似乎,不会停止表示了自己不想毕业的感情,故填never。

3句意:我不能忘记阳光透过窗户照进教室。

穿过窗户,窗户为立体的,穿过立体的物体,用through,故填through。

4句意:这些时光是如此难忘以至于我想和你分享。

由上文“I can't forget”可知,这些时光是难忘的,故填unforgettable。

5句意:尽管我们现在要走向不同的道路,我希望我们能够珍惜我们一起度过的时光。

空格处为连词,引导让步状语从句,故填Although

练习册系列答案
相关题目

【题目】The Xin’an Street Community(社区)began three programs not long ago.

The Neighborhood Clean-up Program

Every Sunday at 5:00pm, the neighbors begin cleaning Xin’an Street from one end to the other. The head of the Community, Zhao Fuqin, said, “The first Sunday, only eleven people came, but we picked up over seven big bags of rubbish (垃圾)from the sidewalk and street. The next weekend, twenty people came, and filled eight rubbish bags. Now the neighborhood really looks great!”

The Neighborhood Watch Program

The neighbors on Xin’an Street began this program to look for problems in the neighborhood and to call the police if necessary. The neighbors all say the watch has already helped.

SunYan, aged 60, a retired teacher, said, “In the past, I felt afraid at night. Now I know my neighbors are watching for trouble. ” According to the police, there are fewer problems on Xin’an Street. “Calls to 110 went down last month._____knew that the people on Xin’an Street were watching, so they stayed away,” said a policeman.

The Neighborhood Fitness Program

A Health Club was built last month, where the neighbors can do different kinds of sports like basketball, ping-pong ball, tennis, etc. “Every morning you can see groups of neighbors running, dancing and playing Taijiquan. We have come to realize the importance of taking exercise,” said Chen Jinliang, a businessman of 45.

The community has more plans. “We plan to start the Kids Care Program for children. We are going to build an after-school club. And we want to have a picnic for everyone in the neighborhood!” said Zhao Fuqin.

1When do the neighbors of the Clean-up Program clean Xin’an Street?

A.Every Saturday morning.

B.Every Saturday afternoon.

C.Every Sunday morning.

D.Every Sunday afternoon.

2Who is Zhao Fuqin?

A.A retired teacher.

B.The head of Xin’an Street Community.

C.A businessman.

D.A policeman.

3What does the underlined word “criminals” mean?

A.罪犯.B.乞丐.C.强盗.D.邻居.

4The community started _______ to help people keep healthy.

A.the Clean-up Program

B.the Watch Program

C.the Fitness Program

D.the Kids Care Program

5From the passage we know that _______ in the Xin’an Street Community.

A.there are no problems now

B.an after-school club was built last month

C.the neighbors have a picnic every Sunday

D.the environment is getting nicer and cleaner now

【题目】 In Japanthere is a very strange telephone booth (电话亭). It is far from the city and the telephone inside doesn't work, but many people travel there to use it.

People call this telephone “telephone of the wind”. Itaru Sasaki built it after his cousin died. He placed the booth in his garden. When he became disappointed, he would visit it. He would visit it. He would talk into the telephone. It made him feel better. Sasaki said, “My thoughts could not go over common phone lines. So I wanted them to be carried in the wind.”

For a time, Sasaki was the only one to visit the telephone booth. But after the 2011 Japanese tsunami(海啸) , Sasaki told people about the “telephone of the wind” and asked them to use it. The tsunami took the lives of many people. Sasaki thought people needed somewhere to talk to those they lost. At first, only a few people came. But soon, more people heard about the telephone. People from all over the country traveled to Sasaki's garden.

Now the telephone has become very special to many Japanese people. It gives them chance to express their sadness. More importantly, it lets them know they are not alone.

1From the passage, “telephone of the wind” is a telephone booth which .

A.is close to the cityB.has an expensive telephone in it

C.was placed in a gardenD.was built in 2011

2The underlined word “disappointed” here probably means “ ”.

A.surprisedB.excitedC.sadD.relaxed

3We can learn from the passage that .

A.Itaru Sasaki built the "telephone of the wind” to remember his brother

B.the "telephone of the wind" became very popular after it was built

C.people from all over the world traveled to Sasaki’s garden

D.people can express their sadness in the “telephone of the wind”

【题目】根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。(每空一词)

Who is the most famous mouse in motion-picture history? Right, it’s Mickey Mouse! After nearly 90 years, Mickey Mouse is perhaps the s1 in the world.

Walt Disney invented Mickey Mouse while on a train trip b2New York and Los Angeles. Mickey’s first movie came out in 1928. Minnie Mouse also appeared in the movie. The movie was called Plane Crazy, but it was a s3movie. Later the same year, another movie called Steamboat Willie was also made. It was Mickey’s first “talking” movie and was a great s 4. Walt Disney was the voice of Mickey, and Mickey was a star.

Mickey played the violin and piano well. During his first few years in show business, his r5 always showed him as a musician. Later the studio decided to show him in other roles. These i6 a soldier, a cowboy, a hunter, and a fire chief.

There is no doubt that Mickey was popular. He was the star of 21 movies in 1930 and 1931. In the years that followed, he became f7 around the world. However, stars come and go. Donald Duck rose q8 to fame (名声) in the late 1930s, Then in 1940,Mickey played the role of the sorcerer’s (巫师) helper in Fantasia. A9 the movie and Mickey’s acting were wonderful, Mickey’s greatest movie-making days were over.

However, That did not mean that Mickey was not still l10. In 1955 the Mickey Mouse Club came to television. Also, for over 60 years, Mickey has greeted people at many best-known Disneyland parks in the world.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网