题目内容

We will have to choose a person to __________ our class to take part in the competition.

A. return B. remember C. recommend D. Represent

D 【解析】 试题句意:我们将必须选择一个人代表我们班来参加比赛。A. Return归还;B. Remember记住;C. Recommend推荐;D. Represent代表。结合语境,故选D。
练习册系列答案
相关题目

Since my mother moved to live with us in the city, she has been much heavier than before. As time went by, her health got________. So I had to take her to see a________. My mother was told to lose weight by doing exercise every day. She had no choice but to follow________the doctor said. I told her that I would exercise with her every morning.

On the first morning, she got up very early________ran with me in our neighborhood. I tried to run slowly so that she could follow me. After________for some minutes, I told her the proper ways of exercise and the importance of eating healthy food. She listened to me carefully. It made me________that she told me everything very patiently when I was a kid. On the second morning, I praised her for keeping running with me.

But after two weeks, she wanted to________running because she thought the two-week exercise didn't work at all. To encourage her, I taught her how to use the facilities (设施) for exercise in our________. She began to exercise again.

With my help, it________her one month to develop a good habit of daily exercise. "Thank you, my dear daughter. Exercise brings health and happiness to me. I will_______worry about my health." Her words touched my heart deeply. I felt happy to make a big difference to my mother's life.

1.A. better B. stronger C. worse D. thinner

2.A. teacher B. waiter C. nurse D. doctor

3.A. that B. what C. which D. where

4.A. and B. but C. so D. or

5.A. swimming B. running C. playing D. eating

6.A. act B. eat up C. set up D. remember

7.A. give up B. hospital C. neighborhood D. put up

8.A. school B. hospital C. neighborhood D. cinema

9.A. cost B. spent C. took D. paid

10.A. never B. ever C. sometimes D. always

1.C 2.D 3.B 4.A 5.B 6.D 7.A 8.C 9.C 10.A 【解析】本文讲了通过作者“我”的很大的努力帮助妈妈养成良好锻炼习惯的故事。 1.句意:随着时间的推移,她的健康更差了。A.更好B.更强C.更差D.更薄。从后面看到妈妈被告知要每天锻炼,能够推断出她健康状况不好,故选C。 2.句意:所以我不得不带她...

Can you touch your belly button(肚脐) by reaching behind your back and around your waist(腰)?

Popular among many young Chinese female users on Weibo, the topic --- which translates as “reaching your belly button from behind to show your good figure” ----was mentioned more than 130 million times among Weibo readers.

It not only led to over 104,000 active discussions, but also brought about the care about what means a healthy body image.

“Look! Success. More than four hours but I’ve finally reached my belly button,” said Weibo user GayleRabbit.

Another user Lucy said, “Why does my belly button suddenly look and feel completely new?”,

While the trend was popular with many female users on Weibo, a photo uploaded by a male blogger caught people’s eyes. “Is this pose really that difficult? I don't think so,” said Weibo user Sough Sa. His photo showing he was trying to touch his belly button drew 2,634 likes and was shared more than 8,452 times.

“I always support failures. Now I don't feel so bad about not being able to touch my belly button.” said another user Jacket. “Do we need to have flexible(柔韧的) arms or a skinny waist to achieve it?” asked Weibo user Chantilly623.

But some experts argued that China’s new belly button trend was actually distoring(歪曲) society's standards of beauty.

“These poses and pictures can be fun but sometimes they also become an expression of competitiveness,” said Jolene Tan, Programmes and Communications Senior Manager at Aware, a non-governmental organization in Singapore championing women's rights.

However, experienced body trainers say the new trend is about flexibility of the arm and the size of the waist, rather than a good figure. A skinny person with fewer muscles(肌肉) has a better chance of achieving the pose.

1.Between which two paragraphs can the following sentence be put in ?------“A new social trend(趋势) has started in China, with thousands of netizens facing the challenge and uploading photographs of themselves to show off their bodies”

A. Para1 and Para2 B. Para3and Para4

C. Para7 and Para8 D. Para9 and Para10

2. What can we learn from the passage?
A. Boys are not interested in this trend.
B. GayleRabbit reached her belly button on her first try.
C. Sough Sa’s photo of reaching his belly button was popular online.
D. Jacket felt sorry for not being able to touch his belly button.

3.What is experienced body trainers’ opinion of the new trend meaning a good figure?
A. Supportive. B. Disbelieving.C. Doubtful. D. Worried.

1.A 2.C 3.D 【解析】 试题本文介绍了生活中一种现象,实现从背后触摸到自己的肚脐眼的这一个现象,以及健康运动家认为这个并不能证明体型瘦以及完美。 1.A推理判断题。根据后文led to意为“导致,引起”,以及这里的短语not only…but also,前后的意思相同,可知前文的划线单词和这个是同一个意思的,故选A。 2.C细节理解题。根据文章的第二段...

An old man lived with his little grandson. Every day the old man got up early to read books.

One day the grandson asked, “Grandpa, I want to read books as you . But I always forget what I read. What are the advantages of reading?”

The grandfather didn’t answer him, but he said to the boy , “Take this little basket to the river and bring back a basket of water for me .” The boy went to the river to fill the basket with water , but all the water leaked out before he got back home. The boy was sad , but his grandfather laughed and said, “You’ll have to walk faster next time.”

The next time the boy ran faster, but the basket was still empty before he returned home. The boy said, “See, Grandpa, it’s no use!”

“Is it useless ?” the old man said. “Look at the basket.”

The boy looked at the basket and found that the basket was different. It was much cleaner.

“That’s what happens when you read books. Maybe you can’t understand or remember everything .Something will change in your mind after you read . Just like the basket . ”

1.The old man _________________ every day.

A. carried water B. read books

C. wrote books D. told his grandson some stories

2.After the grandson read books, he _________.

A. threw the books B. got up late

C. always forgot what he read D. couldn’t sleep as well as usual

3.The grandson used_______________ to get some water from a river .

A. a basket B. a bowl C. a glass D. a bottle

4.The underlined “leaked out” may mean_______________ in the passage .

A. 装满 B. 漏完 C. 沸腾 D. 灌溉

5.We will __________________after we read books .

A. not have any changes B. understand everything

C. change something in our mind D. never forget what we read

1.B 2.C 3.A 4.B 5.C 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述老人教导孙子读书的故事,当我们读书时,我们就会由内而外发生变化。 1.细节理解题。根据Every day the old man got up early to read books可知,每天早晨老人早起去读书。故选B。 2.细节理解题。根据But I always forget w...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网