题目内容

【题目】—I heard that you have improved your English. Did you do well in________ English test?

—I hoped to get________A, but not.

A.an; theB.an; anC.the; an

【答案】C

【解析】

句意:——我听说你英语进步了,你这次英语测试做得好么?——我本希望得一个A,但是没有得到。

考查冠词。an不定冠词,表示泛指;the定冠词,表示确指。根据“English test”可知此处表示确指,用定冠词the表示这次英语测试;根据“I hoped to get”可知此处表示泛指,希望得到一个AA是元音音素开头,用不定冠词an。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Welcome to our full-service hotel for dogs and cats. Here your cats can rest easy in comfortable places and dogs can enjoy playtime, salon service, training classes and more!

※Boarding (膳宿)

*Standard Guest Room (标房)

An open space that is cleaned daily and with comfortable bedding.

*Private Suite(套房)

Large suites for a more peaceful, private environment and they are perfect for many different family pets. Rooms are cleaned daily and has a raised bed and TV with pet-themed (以宠物为主题的) shows on.

*Kitty cottage

Cat cottages are kept separate from dog guest rooms and they are cleaned daily. Boarding two cats? Cottages with connecting doors are available.

Our hotel supplies comfortable bedding, but please feel free to bring your pet’s bed, blanket and toys to make them feel even more at home.

*Meals

We serve meals for free. If you’re bringing meals from home, please separate them into bags marked with your pet’s names. Want to surprise your pet with a tasty snack? We also have treats and doggie ice cream available for you to buy.

※Boarding requirements

*Vaccinations (疫苗)

Vaccinations must be administered at least 48 hours before arrival under the guidance of a licensed vet.

*Flees (跳蚤)& Ticks (虱子)

In addition to vaccinations, all pets should be flea and tick free.

*Additional requirements

All guests must be more than four months old.

1The services mentioned in the passage are provided for ________.

A.dogs onlyB.people with pets

C.cats onlyD.both dogs and cats

2Mr. Smith, a rich man with a pet dog and two cats will most probably book ________.

A.one Private SuiteB.one Kitty Cottage

C.one Standard Guest roomD.two Kitty Cottages

3The following things are offered except ________.

A.free meals

B.free ice cream

C.clean and comfortable places

D.salon services and training classes

4The underlined word “treats” in the passage most probably means ________.

A.tricksB.toysC.snacksD.clothes

5Pets who ________ are NOT allowed to check in.

A.have no flees or ticks

B.are over four months old

C.had vaccinations one day ago

D.bring their own beds, blankets and toys

6We can probably find this passage on a leaflet of _______.

A.a pet hotelB.a pet food store

C.a pet clinicD.a pet training club

【题目】 Chile is a passionate (热情的) South American country. Sports meets there are full of fun and energy!

On June 8, our school _______ "interescolar", a two-day event held every year. High schools in Chile come together to compete in sports like javelin (标枪) throwing, running and a relay race.

I did a lot of cheering in the morning. In the afternoon, the freestyle dance competition that we were waiting for _______ came. My schoolmates and I had _______ our dance for the past two months.

The _______ were simple: choose any theme (主题), be creative, stand out and keep the performance within 10 minutes. My school's theme was based on the musical The Sound of Music. We were put into groups according to the _______ in the movie, like children, soldiers and puppets (木偶). I was in the soldier group.

When it was our school's turn, we raced onto the _______ field in front of the stadium which was full of thousands of people. The children and puppets _______ first. Then, I rushed out with the other soldiers, carrying a red flag. We got in circle and waved our flags to the music while the other dancers were inside the circle.

We put our _______ into this dance and our bodies knew what to do. As we gave our final bow, I looked around at the faces of my classmates and out into the audience, knowing that it was a job well done. We won the first place!

1A.took upB.gave upC.pointed outD.took part in

2A.suddenlyB.finallyC.reallyD.certainly

3A.practicedB.noticedC.changedD.watched

4A.symbolsB.testsC.rulesD.tasks

5A.picturesB.charactersC.fansD.texts

6A.hugeB.dryC.wildD.low

7A.waitedB.leftC.dancedD.sang

8A.clothesB.heartsC.messagesD.interests

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网