题目内容
【题目】—I heard that you have improved your English. Did you do well in________ English test?
—I hoped to get________A, but not.
A.an; theB.an; anC.the; an
【答案】C
【解析】
句意:——我听说你英语进步了,你这次英语测试做得好么?——我本希望得一个A,但是没有得到。
考查冠词。an不定冠词,表示泛指;the定冠词,表示确指。根据“English test”可知此处表示确指,用定冠词the表示“这次英语测试”;根据“I hoped to get”可知此处表示泛指,希望得到一个A,A是元音音素开头,用不定冠词an。故选C。
【题目】 Welcome to our full-service hotel for dogs and cats. Here your cats can rest easy in comfortable places and dogs can enjoy playtime, salon service, training classes and more!
※Boarding (膳宿) |
*Standard Guest Room (标房) An open space that is cleaned daily and with comfortable bedding. *Private Suite(套房) Large suites for a more peaceful, private environment and they are perfect for many different family pets. Rooms are cleaned daily and has a raised bed and TV with pet-themed (以宠物为主题的) shows on. *Kitty cottage Cat cottages are kept separate from dog guest rooms and they are cleaned daily. Boarding two cats? Cottages with connecting doors are available. Our hotel supplies comfortable bedding, but please feel free to bring your pet’s bed, blanket and toys to make them feel even more at home. *Meals We serve meals for free. If you’re bringing meals from home, please separate them into bags marked with your pet’s names. Want to surprise your pet with a tasty snack? We also have treats and doggie ice cream available for you to buy. |
※Boarding requirements |
*Vaccinations (疫苗) Vaccinations must be administered at least 48 hours before arrival under the guidance of a licensed vet. *Flees (跳蚤)& Ticks (虱子) In addition to vaccinations, all pets should be flea and tick free. *Additional requirements All guests must be more than four months old. |
【1】The services mentioned in the passage are provided for ________.
A.dogs onlyB.people with pets
C.cats onlyD.both dogs and cats
【2】Mr. Smith, a rich man with a pet dog and two cats will most probably book ________.
A.one Private SuiteB.one Kitty Cottage
C.one Standard Guest roomD.two Kitty Cottages
【3】The following things are offered except ________.
A.free meals
B.free ice cream
C.clean and comfortable places
D.salon services and training classes
【4】The underlined word “treats” in the passage most probably means ________.
A.tricksB.toysC.snacksD.clothes
【5】Pets who ________ are NOT allowed to check in.
A.have no flees or ticks
B.are over four months old
C.had vaccinations one day ago
D.bring their own beds, blankets and toys
【6】We can probably find this passage on a leaflet of _______.
A.a pet hotelB.a pet food store
C.a pet clinicD.a pet training club
【题目】 在我们的生活中,如果没有健康,那等于一切都会失去意义。请以“How to keep healthy”为题,参照图表中的信息,写一篇英语短文。
要求:
1. 短文中应包括图表中所有信息并要围绕信息适当发挥;
2. 短文中不能出现与本人相关的信息;
3. 词数90词左右。(不包括题目字数)
4.
Get enough sleep | How to Keep Healthy | Do exercise |
Eat healthy food | ... |
How to Keep Healthy
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________