题目内容
7.An old saying goes"Laughter is the best medicine."It's true that laughter is really good for our health.So,the next time you're feeling stressed,try to laugh a lot,develop a sense of humor and watch funny films.The Comic Relief charity,an organization that helps people in need,uses laughter to raise money.Every two years in spring,many English people put on a red nose,make a fool of themselves and do"silly"things to make themselves and others laugh.Examples of silly things you can do are:
Invite friends round to your house to watch funny films.They have to pay to watch the films,those with the most comfortable chairs pay more,and for food and drinks.
Hold a talent show at school and ask your friends and teachers to sing,dance or tell jokes.Sell tickets for the show to the rest of the school.
Have a red nose party at your house.All your friends come dressed in red,including red nose,and you serve red food and drinks.If they don't wear red,they have to pay a fine.
Get the students in your school to make funny sculptures(雕塑) using all kinds of materials.Sell tickets to your Red Nose Day exhibition and part of the money goes to Comic Relief.
The organization has helped people for more than 20years.And how much have they collected since the first Red Nose Day?Over£600million!The idea of Red Nose Day has travelled to other countries,too.In New Zealand,for example,people have made big red noses which they put on the front of cars and even buildings.
76.What is the Comic Relief charity?
TheComicReliefcharity,anorganizationthathelpspeopleinneed,useslaughtertoraisemoney.
77.Who should pay more when they are invited to watch funny films?
Thosewiththemostcomfortablechairspaymore.
78.In which silly thing may people pay a fine?
If they don't wear red,they have to pay a fine.
79.According to the passage,where do people celebrate the Red Nose Day?
In England and NewZealand.
80.What do you think of the organization,The Comic Relief charity?(请自拟一句话作答)
I think it is very great,because it helpspeopleinneed,useslaughtertoraisemoney.
分析 本文介绍了幽默的力量,当感到压力时,尝试多笑、养成幽默感、欣赏滑稽电影等,这些对我们的健康有好处.
解答 76.The Comic Relief charity,an organization that helps people in need,uses laughter to raise money.细节理解题.根据The Comic Relief charity,an organization that helps people in need,uses laughter to raise money可知喜剧救济慈善机构是帮助有需要的人,用笑声来筹集资金的机构,故答案为:The Comic Relief charity,an organization that helps people in need,uses laughter to raise money.
77.Those with the most comfortable chairs pay more细节理解题.根据those with the most comfortable chairs pay more,and for food and drinks.可知那些坐最舒服的椅子的人要付更多的钱,故答案为:Those with the most comfortable chairs pay more.
78.If they don't wear red,they have to pay a fine.细节理解题.根据If they don't wear red,they have to pay a fine.可知如果他们不穿红色衣服,他们必须支付罚款.,故答案为:If they don't wear red,they have to pay a fine..
79.In England and New Zealand细节理解题.根据Every two years in spring,many English people put on a red nose,和In New Zealand,for example,people have made big red noses which they put on the front of cars and even buildings.
可知在英国和新西兰人们庆祝红鼻子节日,故答案为:In England and New Zealand.
80.I think it is very great,because it helps people in need,uses laughter to raise money理解推断题.根据The Comic Relief charity,an organization that helps people in need,uses laughter to raise money可知这个组织帮助有需要的人,用笑声来筹集资金,所以我认为它很伟大,故答案为:I think it is very great,because it helps people in need,uses laughter to raise money.
点评 做题的时候要看清要求,要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子从而得出符合文章内容的正确答案.
| A. | rule | B. | subject | C. | secret | D. | purpose |
-______.Confidence is really important.( )
| A. | I agree | B. | I don't think so | ||
| C. | You're joking | D. | I'm afraid not |
| A. | before | B. | after | C. | till | D. | until |
-_______.I have read it three times.( )
| A. | Yes,it is | B. | It's interesting | ||
| C. | No,it isn't | D. | It's boring |
| A. | drive | B. | pick | C. | ride |
| A. | tall | B. | taller | C. | tallest |