题目内容

【题目】This morning was terrible for me. My tooth was aching, and I'd been in an argument with a friend. Her words still hurt : “Linda, the trouble with you is that you won't put yourself in my place. Can't you see things from my point of view?” I shook my head strongly--and felt the ache in my tooth. I'd thought I could stand the ache until my dentist who was on vacation came back, but the pain was really unbearable(无法忍受的). So I started calling the other dentists in the phone book, but no one could see me immediately(立刻). Finally, at about lunchtime, I got lucky.

“If you come by right now, madam” the nurse said, “the dentist will fit you in.”

I took my bag and keys and rushed to my car. But suddenly I began to doubt about the dentist. Why wasn't he as busy as the others?

In the dentist’s office, I sat down and looked around. I saw nothing but the white walls and I became even more worried. The nurse noticed my nervousness and put her warm hand over my ice-cold hand.

When I told her my fears, she laughed and said, “Don't worry. The dentist is very good.”

“How long do I have to wait for him?” I asked impatiently.

“Come on, he is coming. Just lie down and relax. And enjoy the artwork,” the nurse said.

“The artwork?” I was puzzled.

The chair went back. Suddenly I smiled. There was a beautiful picture, right where I could enjoy it: on the ceiling(天花板). How considerate the dentistwas! At that moment, I began to understand what my friend meant by her words.

根据短文内容, 回答问题。

【1】Who did Linda argue with this morning?

【2Why did Linda call the other dentists in the phone book?

3How did Linda go to see the new dentist?

4Was Linda nervous after she walked into the new dentist’s office?

5Where was the beautiful picture?

【答案】

【1】Her friend.

【2】Because her dentist was on vacation.

【3】By car.

【4】Yes, she was

【5】On the ceiling.

【解析】

试题分析:介绍了作者一大早就牙疼,而且疼得特别厉害,遂给牙医打电话,却都很忙,无法及时就诊。好不容易等到中午,终于有一个牙医可以立马诊治,但又怀疑其能力,特别是来到医生办公室发现四壁空空如也,更是担心。但当自己睡在靠椅上,看见天花板上的漂亮的图片的时候,才知道可以在欣赏艺术作品的时候轻松就诊。

【1】根据文中And I’d been in an argument with a friend. Her words still hurt:作者与朋友争吵了,她的话深深伤害了我,可知心情极度郁闷。故答案填Her friend.。

【2】根据文中I'd thought I could stand the ache until my dentist who was on vacation came back, but the pain was really unbearable(无法忍受的)可知他的牙医正在度假。故答案填Because her dentist was on vacation.

【3】根据文中 I took my bag and keys and rushed to my car可知作者是开车去看牙医的。故答案填By car.。

【4】根据文中In the dentist’s office, I sat down and looked around可知作者很紧张。故答案填Yes, she was。

【5】A细节理解题。文章倒数第二段提到Suddenly I smiled. There was a beautiful picture, right where I could enjoy it: on the ceiling.正是天花板上的漂亮的图片让作者会心的笑了。故答案填On the ceiling.

练习册系列答案
相关题目

【题目】Reading is the key to school success, and like any skill, it takes practice. A child learns to walk by practicing until he no longer has to think about how to put one foot in front of the other. An excellent sportsman practices until he can play quickly, correctly and without thinking.

Educators (教育家) call it "automaticity (自动性)”.

A child learns to read by sounding out the letters and finding the meaning of the words. With more and more practice, he stumbles less and less. As a result, he can read by the phrases and soon by sentences. With automaticity, he doesn't have to think about the meaning of words, so that he can give all his attention to the meaning of the text.

It can begin as early as first grade. In a recent study of children in Illinois schools, Alan Rossman of Northwestern University found that automatic readers in the first grade not only read almost three times as fast as the others, but also got better results in exams.

According to Rossman, the key to automaticity is the amount of time a child spends reading, not his IQ. Any child who spends at least 3.5 t0 4 hours a week reading books, magazines or newspapers will probably reach automaticity. It can happen if a child turns off TV just one night for reading at home.

You can test yourself by reading something new which is suitable for your level. If you read aloud with expression, with a sense of the meaning of the sentences, you probably are an automatic reader. If you read brokenly, one word at a time, without expression or meaning, you need more practice.

1"Reading is the key to school success" means that reading_______.

A. helps school develop faster

B. is a key to a successful school

C. helps students go to a key school

D. can improve students' learning results

2Children with "automaticiy" can read faster because they_______.

A. know how to read the words

B. pay attention to the meaning of the text instead of the words

C. read by themselves without any help

D. do not have to think while reading

3Rossman tells that any child who __________ will possibly be an automatic reader.

A. turns off TV one night 4 weeks

B. reads books by the word quickly

C. spends an hour reading every day

D. gets the same grades as others in exams

4The underlined word "stumble" in the second paragraph means“ _____ ”in Chinese.

A.结结巴巴地读 B.全神贯注地读

C.心不在焉地读 D.声情并茂地读

5The best title for the passage is“_______”.

A. IQ is the Key- to the Automaticity

B. TV is Bad for Children's Reading

C. Automaticity Needs a Lot of Practice

D. Automatic Readers Must Be Successful

【题目】阅读下面短文,然后从所给的四个选项中选出一个最佳答案。
D
Emergency(紧急情况) always happens every day in every country. What will you do if you meet with emergency? If you don't know what to do, just remember some emergency numbers. When emergency happens, stay calm, take out your mobile phone and call the emergency number you need. Different countries have different emergency numbers.
The USA
When you are in the USA, remember to call 911 when you are in an emergency. The number 911 links callers to emergency services. It can tell the place of the caller's mobile phone.
The UK
In the UK, people call the number 999 when they are in an emergency. Each call center has interpretation services with 170 languages.
South Korea
The emergency number 112 is only for police in the country. Most of the telephone operators speak Korean. But there are some operators who can speak English, Chinese or Russian. And then they can offer better service for foreigners.
China
In China, 110 is a 24-hour emergency number. On average each telephone operator answers 800 to 1000 emergency calls every day. Operators should deal with an emergency call in 57 seconds. Police need to get to the scene in five minutes in cities. In the suburbs, it is 10 minutes.
(1)When you are in London, you can call _____ when you are in an emergency.
A.911
B.999
C.112
D.110
(2)In South Korea, the telephone operators can speak some languages EXCEPT ______.
A.Chinese
B.English
C.Russian
D.German
(3)In China, police need to get to the scene in ______ minutes in the suburbs.
A.5
B.10
C.15
D.20
(4)Which of the following is TRUE according to the passage?
A.There are three countries mentioned in the passage.
B.The number 911 can't tell the location of the caller's mobile telephone.
C.In Britain, call centers have interpretation services with more than one hundred languages.
D.In China, on average each telephone operator answers 80 to 100 emergency calls every day.
(5)What's the best title for the passage?
A.Police Numbers in Different Countries
B.Interpretation Services in Different Countries
C.Emergency Numbers in Different Countries
D.Importance of Telephone Numbers

【题目】阅读理解
Do you often talk with your parents? Here is some advice on how to talk with them.
Try to start your talk with something fun. This will make talking easier. For example, ask them questions about their day. How's work? They love this.
Make it clear what you want to tell your parents. If they have an opinion, let them finish it and don't stop their talking. Ask them to do the same for you.
Show them respect(尊敬) by listening to them carefully. Look them in the eye.
Be honest. Honesty builds trust(信任). Life is good when your parents trust you.
If your parents don't understand you, that's OK. It doesn't mean they don't love you. Sometimes you have to explain the things to them again.
When you finish the talk, thank them for listening. Say something like, “thanks, that helped”. It will let them know this is important to you, and make them want to do it more often.
(1)If you want to start a talk easily, you should say something _________ at the beginning.
A.fun
B.dishonest
C.sad
D.unhappy
(2)While talking to your parents, you should look them in the eye to show you _________ them.
A.dislike
B.understand
C.respect
D.agree with
(3)When your parents don't understand you, you can _________.
A.ask them to stop
B.argue with them
C.look them in the eye
D.explain your idea to them
(4)When you finish the talk, you should _________ your parents for listening.
A.say goodbye to
B.thank
C.say sorry to
D.ask
(5)What's the main idea of this passage?
A.We should respect our parents.
B.It's important to trust our parents.
C.We should love our parents
D.There are some ways to communicate with our parents.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网